ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Δαχτυλίδια αρραβώνα

126 προϊόντα

Αναζητάτε το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνα που θα αντικατοπτρίζει την αγάπη και τη δέσμευσή σας;

Το δαχτυλίδι πρότασης γάμου είναι μια σημαντική επιλογή, και μιας και κατανοούμε τη σημασία αυτής της απόφασης σας προσφέρουμε μια πλούσια επιλογή δαχτυλιδιών αρραβώνα που καλύπτουν κάθε προτίμηση και στυλ. 

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνα, σχεδιασμένα με προσοχή και αγάπη και σε πλούσια ποικιλία υλικών. Ανακαλύψτε δαχτυλίδια αρραβώνα χρυσά ή από λευκόχρυσο, διακοσμημένα με διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους όπως σμαράγδια και ζαφείρι για να ταιριάξουν απόλυτα στις προτιμήσεις της καλής σας.

Η Δύσκολη Επιλογή
Η επιλογή του δαχτυλιδιού αρραβώνα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή ενός ζευγαριού. Σηματοδοτεί την αιώνια δέσμευση αγάπης και αφοσίωσης, ενώ παράλληλα κοσμεί το χέρι της αγαπημένης σας για πάντα. Στο SENZIO Belibasakis, σας καλωσορίζουμε στον κόσμο των μοναδικών μονόπετρων δαχτυλιδιών αρραβώνα, έτοιμων να ταιριάξουν άψογα στο προσωπικό σας στυλ και να συμβολίσουν την ξεχωριστή σας ιστορία. Είτε προτιμάτε κλασικά δαχτυλίδια αρραβώνα, είτε μοντέρνα, εναλλακτικά ή vintage δαχτυλίδια αρραβώνα στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μονόπετρα αρραβώνα για όλες τις προτιμήσεις και όλα τα βαλάντια.

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από δαχτυλίδια αρραβώνα αλλά και σετ χρυσαφικά αρραβώνα και κοσμήματα αρραβώνα για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας! 

Και..αν δεν είστε εσείς που αρραβωνιάζεστε αλλά δύο άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα διαθέτουμε μοναδική συλλογή με δώρα αρραβώνα για γαμπρό αλλά και δώρα αρραβώνα για τη νύφη. Επιλέξτε επώνυμα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια για δώρο, μανικετόκουμπα ή κάποιο ντελικάτο κόσμημα και χαρίστε στο αγαπημένο σας ζευγάρι κάτι όμορφο για την κοινή πορεία που μόλις ξεκινούν.

Ανακαλύψτε μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνα έτσι ώστε να ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ

Ανακαλύψτε μια μοναδική συλλογή από μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνα στο SENZIO Belibasakis, σχεδιασμένα με μεράκι και φροντίδα. Από κλασικά διαχρονικά σχέδια με διαμάντια ή άλλες πολύτιμες πέτρες όπως το σμαράγδι και το ζαφείρι, έως μοντέρνα και εντυπωσιακά, η ποικιλία που προσφέρουμε στα δαχτυλίδια αρραβώνα καλύπτει κάθε γούστο και προϋπολογισμό.

Το δαχτυλίδι πρότασης γάμου ξέρουμε ότι μπορεί να είναι απαιτητική επιλογή!

Στο SENZIO Belibasakis, κατανοούμε απόλυτα την αγωνία σας. Η επιλογή του δαχτυλιδιού πρότασης γάμου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας. Είτε αναζητάτε ένα κλασικό μονόπετρο, είτε ένα πιο μοντέρνο ή εναλλακτικό στυλ, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο δαχτυλίδι που θα αντικατοπτρίζει την αγάπη σας και θα γράψει ιστορία μαζί σας.

7 tips για επιλογή δαχτυλιδιού αρραβώνα

Και αν δεν είστε σίγουρος τι να επιλέξετε σκεφτείτε τα εξής:

  1. Σκεφτείτε το στυλ της αγαπημένης σας. Σκεφτείτε τι είδους κοσμήματα φοράει συνήθως. Προτιμά απλά και κομψά κομμάτια ή πιο περίτεχνα στυλ; Αυτό είναι που θα σας καθοδηγήσει και στην επιλογή του απόλυτου δαχτυλιδιού αρραβώνα.
  2. Ορίστε το budget. Τα δαχτυλίδια αρραβώνα μπορεί να κυμαίνονται σε τιμή από μερικές εκατοντάδες ευρώ έως εκατομμύρια ευρώ. Είναι σημαντικό να θέσετε έναν προϋπολογισμό πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας, ώστε να μην ξοδέψετε περισσότερα από ό,τι μπορείτε να αντέξετε.
  3. Σκεφτείτε τον τρόπο ζωής της. Εάν η σύντροφός σας είναι δραστήρια και έχει έναν αθλητικό τρόπο ζωής, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα πιο απλό δαχτυλίδι.
  4. Επιλέξτε την κατάλληλη πέτρα. Τα διαμάντια είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για δαχτυλίδια αρραβώνα, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες όμορφες πέτρες διαθέσιμες, όπως σμαράγδια, ρουμπίνια και ζαφείρια.
  5. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Φέρτε μαζί σας μια φίλη ή ένα μέλος της οικογένειας για να σας δώσει τη γνώμη του.
  6. Ποικιλία. Δείτε διαφορετικά στυλ και μεγέθη για να βρείτε το μονόπετρο σας ταιριάζει καλύτερα.
  7. Πάρτε τον χρόνο σας. Μην βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Πάρτε το χρόνο σας για να βρείτε το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνα.

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αγάπη που μοιράζεστε με την σύντροφό σας. Το δαχτυλίδι αρραβώνα είναι απλώς ένα σύμβολο αυτής της αγάπης.

Είτε προτιμάτε κλασικό μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνα είτε κάποιο άλλο στυλ στο SENZIO Belibasakis θα ανακαλύψετε μοναδική ποικιλία

Το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρει μια μοναδική ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνα, επιτρέποντας στους επισκέπτες του να επιλέξουν ανάμεσα σε κλασικά μονόπετρα και άλλα στυλ που ξεχωρίζουν. Η εκλεκτή συλλογή δαχτυλιδιών προσφέρει ποικιλία σχεδίων και υλικών, καθώς και επιλογές που ανταποκρίνονται σε κάθε προτίμηση και προσωπικό στυλ. Για εκείνους που εκτιμούν την απλότητα και την κλασική κομψότητα, τα μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνα προσφέρουν μια διαχρονική επιλογή. Με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και λαμπερές πέτρες, αυτά τα δαχτυλίδια αρραβώνα αποπνέουν απλότητα και κομψότητα. Ωστόσο, για εκείνους που επιθυμούν κάτι πιο μοντέρνο και διαχρονικά κομψό, το SENZIO Belibasakis προσφέρει εντυπωσιακά σχέδια που αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνα. Από διακριτικά διαμάντια μέχρι εντυπωσιακές πέτρες και μοναδικά σχέδια, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Το SENZIO Belibasakis είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα κοσμημάτων. Είναι ένας προορισμός όπου οι μελλοντικοί νεόνυμφοι μπορούν να βρουν το τέλειο μονόπετρο που θα αντικατοπτρίζει την αγάπη και τη δέσμευσή τους με μοναδικό και εκλεπτυσμένο τρόπο.

Μοντέρνα δαχτυλίδια αρραβώνα; Τσεκ!

Για τα ζευγάρια που αγαπούν τη σύγχρονη αισθητική, το SENZIO Belibasakis παρουσιάζει μια συλλογή από μοντέρνα δαχτυλίδια αρραβώνα. Σχεδιασμένα με φουτουριστικές γραμμές και ασυνήθιστα μοτίβα, τα μονόπετρα δαχτυλίδια αυτά έρχονται να προσθέσουν μια μοντέρνα πινελιά στην πρόταση γάμου σας.

Ανακαλύψτε δαχτυλίδια με γεωμετρικά σχήματα, ασύμμετρες γραμμές και πρωτότυπες συνθέσεις από πολύτιμες πέτρες και διαμάντια. Ξεχωρίστε από το πλήθος και χαρίστε στην αγαπημένη σας ένα δαχτυλίδι που αντικατοπτρίζει το μοναδικό της στυλ.

Εναλλακτικά δαχτυλίδια αρραβώνα; Τσεκ!

Δαχτυλίδια αρραβώνα για μια ξεχωριστή πρόταση
Στο SENZIO Belibasakis, γνωρίζουμε ότι η αγάπη δεν έρχεται πάντα σε ένα σχήμα. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια ποικιλία από εναλλακτικές επιλογές σε δαχτυλίδια αρραβώνα και μονόπετρα.

  • Ανακαλύψτε μονόπετρα δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες, όπως ζαφείρια, ρουμπίνια ή σμαράγδια, που θα προσθέσουν μια ζωηρή νότα στην πρόταση γάμου σας.
  • Εξερευνήστε δαχτυλίδια εμπνευσμένα από άλλες εποχές, που θα χαρίσουν μια ρομαντική και νοσταλγική ατμόσφαιρα. Ή επιλέξτε ένα δαχτυλίδι με ασυνήθιστα σχέδια και μοτίβα, για να εκφράσετε την αγάπη σας.
  • Και φυσικά οι επιλογές σε δαχτυλίδια αρραβώνα τύπου ροζέτα που συνδυάζουν χρώμα και λάμψη είναι ό,τι καλύτερο για μια εναλλακτική επιλογή σε δαχτυλίδι αρραβώνα.

Vintage δαχτυλίδια αρραβώνα; Τσεκ!

Vintage κομψότητα: Δαχτυλίδια αρραβώνα με άρωμα άλλων εποχών
Για τα ζευγάρια που αγαπούν την ιστορία και την αισθητική άλλων εποχών, η συλλογή μας από vintage δαχτυλίδια αρραβώνα θα σας ταξιδέψει σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Ανακαλύψτε μονόπετρα δαχτυλίδια με περίτεχνα σκαλιστά μοτίβα, εμπνευσμένα από art deco και art nouveau, διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες και διαμάντια.

Επιλέξτε ένα δαχτυλίδι με ιστορία, ίσως ένα κομψό vintage δαχτυλίδι αρραβώνα και ολοκληρώστε την εμφάνιση της αγαπημένης που νοσταλγεί άλλες εποχές.

Στο SENZIO Belibasakis θα βρειτε δαχτυλίδια αρραβώνα σε προσιτές τιμές και πλούσια ποικιλία

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, γνωρίζουμε πάνω απ’ όλα ότι η αγάπη δεν μετριέται με χρήματα. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνα σε προσιτές τιμές, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και την αισθητική.

Είτε ονειρεύεστε ένα κλασικό μονόπετρο, είτε θέλετε να χαρίσετε μια πιο μοντέρνα ή εναλλακτική πινελιά στην πρόταση γάμου σας επιλέγοντας ένα μοντέρνο ή vintage δαχτυλίδι αρραβώνα, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε το δαχτυλίδι που θα συμβολίσει άψογα την αγάπη σας και θα σας συντροφεύει για πάντα.

Επισκεφτείτε μας σήμερα, είτε στο φυσικό μας κατάστημα είτε στο eshop κοσμημάτων και ρολογιών που διαθέτουμε και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο δαχτυλίδι αρραβώνα!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    1370.00 1910.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-32% Προτεινόμενο
    990.00 1450.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1850.00 2650.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    355.00 500.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    329.00 445.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Προτεινόμενο
    2070.00 2810.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    1790.00 2400.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    1040.00 1395.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1560.00 2230.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    2460.00 3290.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    2350.00 3195.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    459.00 615.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    1790.00 2390.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    336.00 480.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    239.00 340.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-31% Νέο Προτεινόμενο
    249.00 359.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    238.00 340.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    299.00 425.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-31% Νέο Προτεινόμενο
    249.00 359.00€ price.perUnitTitle