ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Μάρκες Κοσμημάτων

3,705 προϊόντα

Το SENZIO Belibasakis σας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των κοσμημάτων, όπου θα βρείτε μια αξεπέραστη συλλογή από μάρκες κοσμημάτων, ικανή να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία και γούστο. Από διαχρονικά κομψά έως μοντέρνα και εντυπωσιακά σχέδια, κοσμήματα γυναικεία αλλά και κοσμήματα για τον άνδρα, στο SENZIO Belibasakis η επιλογή είναι δική σας!

  • Κομψότητα με ελληνικές μάρκες κοσμημάτων: Για τους λάτρεις της ελληνικής τέχνης και δεξιοτεχνίας, το SENZIO Belibasakis παρουσιάζει με υπερηφάνεια κοσμήματα από καταξιωμένους ελληνικούς οίκους όπως η MetronGold και η SENZIO Belibasakis.
  • Φινέτσα με ιταλικές μάρκες κοσμημάτων: Το SENZIO Belibasakis σας ταξιδεύει στην Ιταλία, την πατρίδα της μόδας και του design, με μια εκλεπτυσμένη συλλογή κοσμημάτων από οίκους όπως τα κοσμήματα Just Cavalli και τα Roberto Cavalli
  • Ακριβές μάρκες κοσμημάτων σε προσιτές τιμές: Το SENZIO Belibasakis διακρίνεται για την προσήλωσή του στην προσφορά ποιοτικών κοσμημάτων σε προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε κοσμήματα από ακριβές μάρκες, χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα ή το στυλ σας.

Ανακαλύψτε top μάρκες κοσμημάτων στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis

Ποικιλία σε επώνυμες μάρκες κοσμημάτων: Εκτός από τις ελληνικές και ιταλικές μάρκες, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε κοσμήματα από οίκους διεθνούς φήμης όπως τα κοσμήματα Filva Oro, Rosefield κοσμήματα, MV Preziosa, Lee Cooper και BOSS Jewelry. Μια ατελείωτη ποικιλία από επώνυμες μάρκες, σε προσιτές τιμές, σας περιμένει στο SENZIO Belibasakis, έτοιμη να καλύψει κάθε σας επιθυμία.

Είτε αναζητάτε ελληνικές μάρκες κοσμημάτων όπως η Metron Gold και η SENZIO Belibasakis…

Για τους λάτρεις της ελληνικής τέχνης και δεξιοτεχνίας, το SENZIO Belibasakis παρουσιάζει με υπερηφάνεια κοσμήματα από καταξιωμένους ελληνικούς οίκους όπως η MetronGold και η SENZIO Belibasakis. Κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, φτιαγμένα με μεράκι και δεξιοτεχνία, αποτελούν ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το στυλ σας και να στηρίξετε παράλληλα την ελληνική παραγωγή.

…είτε αναζητάτε ιταλικές μάρκες κοσμημάτων όπως τα Just Cavalli ή τα Roberto Cavalli

Σχεδιασμένα με γνώμονα την κομψότητα και την πολυτέλεια, τα κοσμήματα από ιταλικές μάρκες κοσμημάτων αποτελούν διαχρονική επιλογή για κάθε περίσταση, προσθέτοντας μια πινελιά λάμψης και γοητείας στην εμφάνισή σας.

…το SENZIO Belibasakis είναι ο προορισμός σας για επώνυμες μάρκες κοσμημάτων!

Επώνυμες μάρκες για κάθε προτίμηση: Το SENZIO Belibasakis αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν κοσμήματα από επώνυμες μάρκες. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μια αξεπέραστη συλλογή από κοσμήματα για άνδρες και γυναίκες, ικανή να καλύψει κάθε γούστο και περίσταση.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους κοσμημάτων από όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα και αυθεντικότητα. Roberto Cavalli, Just Cavalli, Filva Oro, Rosefield, MV Preziosa, Lee Cooper, BOSS, Breuning, Michael Kors, calvin Klein, Tommy Hilfiger – οι επιλογές σας είναι αμέτρητες!

 Και φυσικά ακριβές μάρκες κοσμημάτων στις καλύτερες τιμές!

Στο SENZIO Belibasakis φροντίζουμε για τους πελάτες μας, προσφέροντας μοναδικές προσφορές σε ακριβές μάρκες κοσμημάτων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το κόσμημα των ονείρων σας σε μια ανεπανάληπτη τιμή!

Προσιτή πολυτέλεια: Στόχος μας είναι να κάνουμε την πολυτέλεια προσιτή σε όλους. Για αυτόν τον λόγο, προσφέρουμε ακριβές μάρκες κοσμημάτων σε προσιτές τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα ή το στυλ.

Επισκεφθείτε μας και ανακαλύψτε:

  • Μια αξεπέραστη συλλογή από μάρκες κοσμημάτων
  • Μοναδικές προσφορές σε κοσμήματα
  • Άριστη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό μας

Σας περιμένουμε είτε στο φυσικό μας κατάστημα είτε στο eshop κοσμημάτων και ρολογιών seznio.gr.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    159.00 225.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    345.00 480.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    109.00 150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1340.00 1850.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2930.00 4070.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    949.00 1310.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2090.00 2910.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    295.00 410.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    439.00 610.00€ price.perUnitTitle