ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Χειροποίητα Λουράκια

48 προϊόντα

Τα χειροποίητα λουράκια ρολογιών είναι ένα πραγματικό στολίδι στη συλλογή των αγαπημένων σου αξεσουάρ. Πρόκειται για μία διαχρονική επιλογή που ανανεώνει την εμφάνισή σας με λεπτομέρειες καλαισθησίας, σχεδιαστικής τελειότητας και κομψότητας, για να σας συνοδεύσει σε κάθε σας έξοδο και δραστηριότητα. Στο SENZIO Belibasakis, ανάμεσα στην μεγάλη συλλογή μας με λουράκια ρολογιών, θα ανακαλύψετε και χειροποίητα λουράκια ρολογιών για να διαφοροποιήσετε την εμφάνιση του ρολογιού σας ή να αντικαταστήσετε το παλιό του λουράκι, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες χειροποίητα σχέδια και χρώματα το αγαπημένο σας!

Ανακαλύψτε χειροποίητα λουράκια ρολογιών σε καταπληκτικά σχέδια στο SENZIO Belibasakis! 

Στην τέχνη της ωρολογοποιίας, τα χειροποίητα λουράκια είναι μια ξεχωριστή δημιουργία που έρχεται πραγματικά να «αγκαλιάσει» τον καρπό σας σαν αληθινό κόσμημα. Αγαπημένα brands επενδύουν σε αυτή την υπέροχη τέχνη και δίνουν προσωπικότητα σε κάθε λουράκι και αξεσουάρ με προσοχή στις ραφές, μαλακά δέρματα και τεχνοτροπίες που ακολουθούν πάντα τις τελευταίες τάσης του design. Αν λοιπόν προτιμάτε τα χειροποίητα δερμάτινα λουράκια ρολογιών, βρίσκεστε στο σωστό σημείο για να κάνετε μία πραγματική επένδυση σε αισθητική και ανθεκτικότητα. 

Λουράκια χειροποίητα για ρολόγια σε δεκάδες χρώματα για απόλυτη αρμονία με το καντράν! 

Οι λάτρεις των ρολογιών, λατρεύουν και τα χειροποίητα λουράκια από δέρμα και εμπιστεύονται την αντοχή τους και την σχεδιαστική τους υπεροχή. Ένα ωραίο λουράκι μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει το καντράν και να του δώσει ύφος διαχρονικό, sport, μοδάτο, casual και φυσικά το χρώμα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην συνολική αισθητική που αποπνέει ένα λουράκι. Στη γκάμα των αξεσουάρ και των προϊόντων SENZIO Belibasakis θα βρείτε ποικιλία χρωμάτων όπως Green Leather, Black Leather, Brown Leather, Blue Leather για να διαλέξετε το χρώμα που αντιπροσωπεύει ιδανικά τα γούστα σας, την γκαρνταρόμπα σας και φυσικά τον δικό σας τρόπο ζωής.

Όλα τα πλεονεκτήματα που έχει ένα χειροποίητο λουράκι ρολογιού!

Ένα χειροποίητο λουράκι ρολογιού φυσικά, εκτός από την υπέροχη και προσεγμένη ελκυστική εμφάνισή του, στις περισσότερες περιπτώσεις έχει ανθεκτικότητα στο νερό και την εφίδρωση, ελαστικότητά χρήσης, σταθερότητα σχήματος, είναι φτιαγμένο από υλικό φιλικό προς το δέρμα αφήνοντας το να αναπνεύσει και τέλος ξεχωρίζει για την μακροβιότητά του. Η κατασκευή χειροποίητων λουριών για ρολόγια ακολουθεί ποιοτικό έλεγχο και ξεχωρίζει για όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, δίνοντας μια μοναδική αξιοπιστία στο συγκεκριμένο αξεσουάρ. 

Ψάχνεις για γυναικεία ή ανδρικά χειροποίητα λουράκια ρολογιού σε καταπληκτικές τιμές; Τα βρήκες στο SENZIO Belibasakis.

Στο SENZIO Belibasakis προτεραιότητά μας είναι να βρίσκετε πάντα τα αγαπημένα σας αξεσουάρ με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Γι’ αυτό και θα ανακαλύψετε τα καλύτερα χειροποίητα λουράκια και οικολογικά λουράκια σε δεκάδες μεγέθη και σχέδια στη συλλογή μας, για να διαλέξετε προσεκτικά το νέο σας λουράκι, με ετοιμοπαράδοτα διαθέσιμα προϊόντα που θα έχετε σύντομα στο χέρι σας!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα