ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Σετ χρυσαφικά αρραβώνα

817 προϊόντα

Στο SENZIO Belibasakis, η αναζήτηση για το τέλειο σετ χρυσαφικών αρραβώνα γίνεται μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη επιλογές. Ανακαλύψτε μια συλλογή με κοσμήματα που εκφράζουν κάθε στυλ και προσωπικότητα.

Για τα ρομαντικά πνεύματα
Σετ αρραβώνα με μαργαριτάρια: Διαχρονική κομψότητα και απαλή γοητεία. Ιδανικά για ζευγάρια που αγαπούν την κλασική ομορφιά και την αθωότητα. Επιλέξτε ένα κλασικό μονόπετρο με μαργαριτάρι ή ένα πιο περίτεχνο σχέδιο με διαμάντια και μαργαριτάρια για μια νότα πολυτέλειας.

Για επιλογές γεμάτη λάμψη
Σετ αρραβώνα με διαμάντια: Η αιώνια λάμψη του διαμαντιού συμβολίζει την αιώνια αγάπη. Εξερευνήστε μονόπετρα με διαμάντια σε διαφορετικά στυλ, από κλασικά και διακριτικά έως εντυπωσιακά και μοντέρνα.

Για μοντέρνες επιλογές
Σετ αρραβώνα από χρυσό ή λευκόχρυσο: Μινιμαλιστικά σχέδια με γεωμετρικές γραμμές και ασύμμετρες λεπτομέρειες για ζευγάρια που αγαπούν τη σύγχρονη αισθητική. Επιλέξτε ένα μοντέρνο μονόπετρο από κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό για μια κομψή και μοντέρνα πρόταση γάμου.

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από σετ χρυσαφικά αρραβώνα αλλά και δαχτυλίδια αρραβώνα και κοσμήματα αρραβώνα για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας! 

Και..αν δεν είστε εσείς που αρραβωνιάζεστε αλλά δύο άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα διαθέτουμε μοναδική συλλογή με δώρα αρραβώνα για γαμπρό αλλά και δώρα αρραβώνα για τη νύφη. Επιλέξτε επώνυμα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια για δώρο, μανικετόκουμπα ή κάποιο ντελικάτο κόσμημα και χαρίστε στο αγαπημένο σας ζευγάρι κάτι όμορφο για την κοινή πορεία που μόλις ξεκινούν.

Ανακαλύψτε μοναδικά σετ χρυσαφικά αρραβώνα για να κάνετε την ημέρα του αρραβώνα σας ακόμα πιο ξεχωριστή

Η επιλογή των κατάλληλων χρυσαφικών για τον αρραβώνα σας αποτελεί μια σημαντική απόφαση που συμβολίζει την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή σας. Στο SENZIO Belibasakis, σας καλούμε να εξερευνήσετε μια συλλογή από μοναδικά σετ αρραβώνα, έτοιμα να κάνουν την ημέρα σας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Σετ αρραβώνα με μαργαριτάρια; Τσεκ!

Για τα ζευγάρια που αγαπούν τη ρομαντική ατμόσφαιρα, τα σετ αρραβώνα με μαργαριτάρια προσφέρουν μια κομψή και διαχρονική επιλογή. Στο SENZIO Belibasakis, θα ανακαλύψετε μια συλλογή από σετ με μαργαριτάρια, από κλασικά και διακριτικά σχέδια έως πιο περίτεχνα και εντυπωσιακά.

Οι απαλές αποχρώσεις και η διαχρονική ομορφιά των μαργαριταριών έρχονται να συμβολίσουν την αγνότητα και την τρυφερότητα της αγάπης σας. Επιλέξτε ένα σετ με μαργαριτάρια και χαρίστε στην αγαπημένη σας μια πρόταση γάμου γεμάτη ρομαντισμό και γοητεία.

Σετ αρραβώνα χρυσά; Τσεκ!

Στο SENZIO Belibasakis, η λάμψη του χρυσού συναντά την αιώνια υπόσχεση της αγάπης. Ανακαλύψτε μια συλλογή από πανέμορφα σετ αρραβώνα χρυσά, έτοιμα να κοσμήσουν το χέρι της αγαπημένης σας και να συμβολίσουν την αέναη δέσμευσή σας.

Είτε προτιμάτε κλασικά και διαχρονικά σχέδια, είτε πιο μοντέρνα και εντυπωσιακά, η συλλογή μας από χρυσά σετ αρραβώνα καλύπτει κάθε γούστο και προτίμηση.

  • Κλασικά σετ χρυσαφικά αρραβώνα: Διαχρονική κομψότητα με μονόπετρα, ιδανικά για τα ζευγάρια που αγαπούν την απέριττη ομορφιά.
  • Vintage αισθητική: Ρομαντικά και νοσταλγικά σχέδια, εμπνευσμένα από άλλες εποχές, για μια πρόταση γάμου γεμάτη γοητεία, σε στυλ ροζέτα και με πολύτιμους λίθους όπως το σμαράγδι ή το ζαφείρι.
  • Μοντέρνα στυλ: Γεωμετρικά σχήματα, ασύμμετρες γραμμές και πρωτότυπες συνθέσεις για τα ζευγjména που αγαπούν τη σύγχρονη αισθητική.

Σετ αρραβώνα λευκόχρυσο; Τσεκ!

Για τα ζευγάρια που προτιμούν τη μοντέρνα αισθητική, τα σετ αρραβώνα από λευκόχρυσο αποτελούν μια άψογη επιλογή. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια συλλογή από κομψά και μοντέρνα σχέδια, ιδανικά για ζευγάρια με σύγχρονη ματιά.

Το λευκόχρυσο, με την κομψή του λάμψη και την ανθεκτικότητά του, έρχεται να συμβολίσει την αιώνια δέσμευση και την αέναη λάμψη της αγάπης σας. Επιλέξτε ένα μοντέρνο σετ λευκόχρυσου και χαρίστε στην αγαπημένη σας μια πρόταση γάμου που αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Σετ αρραβώνα με διαμάντια; Τσεκ!

Για τα ζευγάρια που αναζητούν διαχρονική κομψότητα, τα σετ αρραβώνα με διαμάντια αποτελούν την ιδανική επιλογή. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια ποικιλία από σχέδια, από πιο κλασικά κομμάτια έως άκρως εντυπωσιακα στυλ, όλα διακοσμημένα με λαμπερά διαμάντια.

Κάθε σετ διαμορφώνεται με μεράκι και δεξιοτεχνία, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και αισθητική αρμονία. Επιλέξτε το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα της αγαπημένης σας και χαρίστε της ένα δώρο που θα συμβολίζει την αιώνια αγάπη σας.

8 tips για να επιλέξετε σωστά τα σετ χρυσαφικά αρραβώνα

Η επιλογή των κατάλληλων σετ χρυσαφικών αρραβώνα αποτελεί μια σημαντική απόφαση που αξίζει προσοχής. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές:

  1. Budget: Ξεκινήστε θέτοντας ένα ρεαλιστικό όριο τιμής, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές σας δυνατότητες.
  2. Tο στυλ της αγαπημένης σας: Εξετάστε τα κοσμήματα που φοράει συνήθως και επιλέξτε ένα στυλ που ταιριάζει με την προσωπικότητά της.
  3. Επιλέξτε το κατάλληλο χρώμα χρυσού: Κίτρινος χρυσός, λευκόχρυσο ή ροζ χρυσός; Κάθε χρώμα έχει τη δική του γοητεία και ταιριάζει σε διαφορετικά στυλ.
  4. Το κοσμηματοπωλείο: Επιλέξτε ένα αξιόπιστο κοσμηματοπωλείο για να εξασφαλίσετε την αυθεντικότητα και την ποιότητα των κοσμημάτων σας.
  5. Ζητήστε πιστοποιητικό γνησιότητας: Εάν επιλέξετε σετ κοσμήματα αρραβώνα με διαμάντι ή άλλη πολύτιμη πέτρα, ζητήστε πιστοποιητικό γνησιότητας.
  6. Δώστε προσοχή στην ποιότητα κατασκευής.
  7. Διαβάστε κριτικές για το κοσμηματοπωλείο πριν κάνετε την αγορά σας.
  8. Αφιερώστε χρόνο και ψάξτε για το τέλειο σετ χρυσαφικά αρραβώνα.

Bonus: Το πιο σημαντικό είναι η αγάπη που μοιράζεστε με την αγαπημένη σας.

Φτιάξτε το δικό σας σετ χρυσαφικά αρραβώνα, μοναδικό και με το προσωπικό σας γούστο στο SENZIO Belibasakis!

Αναζητάτε ένα σετ χρυσαφικά αρραβώνα που να αντικατοπτρίζει απόλυτα το στυλ και την προσωπικότητά σας; Στο SENZIO Belibasakis, σας δίνουμε τη μοναδική δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας!

Γιατί να επιλέξετε το δικό σας σετ χρυσαφικών αρραβώνα:

  • Μοναδικότητα: Κάθε σετ χρυσαφικά αρραβώνα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας επιθυμίες, χωρίς περιορισμούς σε σχέδια και υλικά.
  • Προσωπική σφραγίδα: Ενσωματώστε ιδιαίτερα στοιχεία που έχουν σημασία για εσάς και την αγαπημένη σας, χαράσσοντας μια ξεχωριστή ιστορία.
  • Αίσθηση πολυτέλειας: Η χειροποίητη κατασκευή από έμπειρους τεχνίτες εγγυάται υψηλή ποιότητα και άψογη υλοποίηση.
  • Σημασία: Δημιουργήστε ένα μοναδικό δώρο που θα συμβολίζει την αιώνια αγάπη σας.

Πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σετ χρυσαφικά αρραβώνα στο SENZIO Belibasakis:

  • Επικοινωνήστε μαζί μας: Μοιραστείτε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας με τους έμπειρους σχεδιαστές μας.
  • Σχεδιασμός: Με βάση τις προτιμήσεις σας, θα δημιουργήσουμε προσχέδια για να εγκρίνετε.
  • Επιλογή υλικών: Διαλέξτε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό και πολύτιμες πέτρες, όπως διαμάντια, ζαφείρια, σμαράγδια και ρουμπίνια.
  • Κατασκευή: Τα σετ σας κατασκευάζονται με μεράκι και δεξιοτεχνία στα εργαστήριά μας.
  • Παράδοση: Λάβετε το μοναδικό σας σετ έτοιμο να κοσμήσει το χέρι της αγαπημένης σας.

Γιατί SENZIO Belibasakis:

  • Σας καθοδηγούμε: Η έμπειρη ομάδα μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, από τον σχεδιασμό έως την υλοποίηση.
  • Προσφέρουμε ασυναγώνιστες τιμές: Η άμεση συνεργασία με τους τεχνίτες μας εξασφαλίζει προσιτές τιμές για χειροποίητα κοσμήματα.
  • Διασφαλίζουμε την ποιοτητα: Κάθε σετ κατασκευάζεται με άριστα πρότυπα ποιότητας.

Στο SENZIO Belibasakis θα βρειτε σετ χρυσαφικά αρραβώνα σε προσιτές τιμές και πλούσια ποικιλία

Στο SENZIO Belibasakis, γνωρίζουμε ότι η επιλογή των κατάλληλων σετ χρυσαφικών αρραβώνα αποτελεί μια σημαντική απόφαση γεμάτη συναισθήματα. Γι' αυτό, σας προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία από πανέμορφα σετ, σε προσιτές τιμές, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια σε εσάς και την αγαπημένη σας.

Κάθε σετ χρυσαφικών αρραβώνα κατασκευάζεται με μεράκι και δεξιοτεχνία από έμπειρους τεχνίτες, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και αισθητική αρμονία.

Παρ' όλα αυτά, δε θέλουμε η αγάπη σας να μετριέται με χρήματα. Γι' αυτό, σας προσφέρουμε προσιτές τιμές για όλα τα σετ, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, για να κάνετε την πρόταση γάμου που ονειρεύεστε, χωρίς άγχος για το budget. 

Επισκεφτείτε μας σήμερα, είτε στο φυσικό μας κατάστημα είτε στο eshop κοσμημάτων και ρολογιών που διαθέτουμε και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο σετ χρυραφικά αρραβώνα

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2930.00 4070.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2090.00 2910.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2030.00 2810.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    1370.00 1910.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-32% Προτεινόμενο
    990.00 1450.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1860.00 2590.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1180.00 1640.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1670.00 2320.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1980.00 2750.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1850.00 2650.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1615.00 2240.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    355.00 500.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    1274.00 1820.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    2240.00 3200.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1130.00 1615.00€ price.perUnitTitle