ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Ασημένιες Εικόνες

546 προϊόντα

Οι ασημένιες εικόνες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής θρησκευτικής τέχνης που δεσπόζει διαχρονικά στη δημιουργία και απεικόνιση ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών. Στο SENZIO Belibasakis θα ανακαλύψετε ανάμεσα στην κατηγορία των αξεσουάρ μας, μία μεγάλη ποικιλία από εικόνες ασημένιες που ξεχωρίζουν με την ανάγλυφη αισθητική τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια, για κάθε ειδική εορταστική περίσταση που χρειάζεται να προσφέρετε ένα πολύτιμο δώρο ή ακόμα και αν θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας συλλογή!

Ανακαλύψτε δεκάδες ασημένιες εικόνες για κάθε περίσταση στο SENZIO Belibasakis.

Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε για κάποια εκδήλωση ή υποχρέωση που θα παρευρεθείτε, η προσφορά μιας ασημένιας εικόνας αγίου ως δώρο αποτελεί πάντα ένα ιδανικό, συμβολικό και χρήσιμο έργο εικονογραφίας με ανεκτίμητη θρησκευτική αξία. Όλες οι εικόνες που θα βρείτε στο κατάστημα μας, αλλά και στο eshop μας, είναι κατασκευασμένες σε ελληνικό εργοστάσιο και κατά την αποστολή τους, συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας όπου αναγράφεται το υλικό κατασκευής τους και η χώρα προέλευσης. 

Ψάχνετε λοιπόν ασημένια εικόνα για βάπτιση ή μήπως θέλετε ασημένιες εικόνες για γάμο και στολισμό; Βρείτε στο SENZIO Belibasakis κάθε τύπου φιλοτεχνημένες ασημένιες εικόνες αγίων με τα πλέον ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά και επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς, τους αγαπημένους σας και την περίσταση - από δώρο για νέες οικογένειες, μία βάπτιση, αρραβώνα, γάμο ή απλώς και συμβολική προσφορά καλής τύχης και μακροζωίας. 

Ασημένιες εικόνες παναγίας, ευαγγελισμού, αγίων και πολλές ακόμα περίτεχνες απεικονίσεις!


Οι ασημένιες εικόνες είναι εξαιρετικά δημιουργήματα τέχνης που απεικονίζουν με εξαιρετική βυζαντινή αισθητική αγίους, προκαλώντας πάντα τον θαυμασμό. Με έμφαση στη λεπτομέρεια, δεκάδες δημιουργήματα της κλασικής θρησκευτικής τέχνης που ακολουθούν τις επιταγές της αγιογραφίας, έρχονται σήμερα εύκολα στα χέρια σας για να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να χαρίσετε σε αγαπημένους σας ανθρώπους. 

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε ασημένιες εικόνες με την Παναγία, την Αγία Οικογένεια, του Ευαγγελισμού, του Χριστού, της Αγίας Τριάδας και πολλών ακόμη Αγίων και θρησκευτικών θεμάτων για να βρείτε την κατάλληλη εικονογραφία που αντιπροσωπεύει κάθε σας ανάγκη. 


Μία πλούσια ποικιλία σε εικόνες αγίων ασημένιες σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, σχήματα και υφές!


Οι ασημένιες εικόνες τιμούν τη θρησκευτική παράδοση και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες απόδοσης κάθε ιερού προσώπου και σκηνής. Φυσικά, μεγάλη σημασία για την κατασκευή τους, έχει και η προσοχή στους χρωματισμούς, τις ανάγλυφες λεπτομέρειες, τις επίχρυσες πινελιές, τα μεγέθη και τα σχήματά τους. Βρείτε στη συλλογή μας SENZIO Belibasakis μικρές ασημένιες εικόνες ή μεγάλες, με λουστρέ ή ματ φινίρισμα, σε σχήματα τετράγωνα, ορθογώνια, οβάλ ή πιο περίτεχνα από ασήμι, οι οποίες έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία για να μην μαυρίζουν στο πέρασμα του χρόνου και να μην αλλοιώνονται τα χρώματά τους. 

 Ασημένιες εικόνες στις καλύτερες τιμές, αποκλειστικά στο SENZIO Belibasakis.


Εικόνες ασημένιες θεωρούνται συνήθως ένα απόκτημα «πολυτελείας» στην αγορά, όταν θέλετε να παραλάβετε μία πραγματικά περίτεχνη δουλειά. Ωστόσο, στο SENZIO Belibasakis φροντίζουμε να έχουμε στη συλλογή μας κλασικές και σκαλιστές αγιογραφίες ασημένιων εικόνων από εξειδικευμένους κατασκευαστές, σε ποικιλία διαστάσεων και ειδικά επεξεργασμένες για να διατηρούν αναλλοίωτη και διαχρονική τη λάμψη τους στο πέρασμα του χρόνου, πάντα σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. 

Ανακαλύψτε και εσείς σήμερα την συλλογή μας με περισσότερα από 500 προϊόντα και ασημένιες εικόνες για νεογέννητα για να χαρίσετε μια ασημένια εικόνα αγίου στον εαυτό σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα, επωφελούμενοι πάντα από την εξαιρετική ποιότητα των κωδικών μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-11% Νέο
    40.00 45.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο
    40.00 45.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    33.00 37.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    33.00 37.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-9% Νέο Προτεινόμενο
    41.00 45.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-13% Νέο Προτεινόμενο
    39.00 45.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-15% Νέο Προτεινόμενο
    78.00 92.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο
    19.00 21.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-8% Νέο
    37.00 40.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο
    45.00 50.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-7% Νέο
    25.00 27.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-8% Νέο
    44.00 48.00€ price.perUnitTitle