ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Δώρο αρραβώνα για γαμπρό

399 προϊόντα

Είτε ψάχνετε για ένα κλασικό, πρωτότυπο ή συμβολικό δώρο αρραβώνα για τον γαμπρό, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε αμέτρητες επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και περίσταση. Ας δούμε μερικές ιδέες:

Ρολόι χειρός για δώρο αρραβώνα για γαμπρό: Επιλέξτε ένα επώνυμο ρολόι από φημισμένες μάρκες όπως Tissot, Omega ή Longines για μια διαχρονική και πολυτελή επιλογή.

  • Χρυσό ανδρικό βραχιόλι: Ένα διακριτικό και κομψό κόσμημα που θα τον κάνει να ξεχωρίζει. Διαλέξτε ανάμεσα σε κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό, πάντα με βάση το στυλ του.
  • Μανικετόκουμπα για δώρο αρραβώνα για γαμπρό: Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα από ασήμι ή χρυσό θα αναβαθμίσει την εμφάνιση του γαμπρού σας σε κάθε περίσταση.
  • Στυλό: Ένα ποιοτικό στυλό από ξύλο ή μέταλλο με χαραγμένη αφιέρωση αποτελεί ένα συμβολικό και χρήσιμο δώρο.

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από δώρα αρραβώνα για γαμπρό αλλά και δώρα αρραβώνα για νύφη για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας! 

Και..αν είστε εσείς που αρραβωνιάζεστε διαθέτουμε μοναδική συλλογή με σετ χρυσαφικά αρραβώνα αλλά και δαχτυλίδια αρραβώνα και κοσμήματα αρραβώνα

Ανακαλύψτε μοναδικές επιλογές για δώρο αρραβώνα για γαμπρό στο SENZIO Belibasakis

Στο SENZIO Belibasakis, η εύρεση του τέλειου δώρου αρραβώνα για τον γαμπρό σας γίνεται παιχνίδι. Με μια πληθώρα επιλογών, από κλασικές έως πρωτότυπες, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό δώρο που θα συμβολίσει την ξεχωριστή στιγμή της αρραβώνα σας. Είτε προτιμάτε ένα κλασικό ανδρικό ρολόι για δώρο είτε κάποιο κόσμημα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς.

Κλασικό δώρο αρραβώνα για γαμπρό; Τσεκ!

  • Ανδρικό ρολόι: Ένα διαχρονικό δώρο που θα τον συντροφεύει για πάντα. Επιλέξτε ένα κλασικό ρολόι με δερμάτινο λουράκι ή ένα μοντέρνο ρολόι με ατσάλινο μπρασελέ για μια πιο σύγχρονη εμφάνιση.
  • Μανικετόκουμπα γαμπρού: Ένα κομψό αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει την εμφάνιση του γαμπρού σας σε κάθε περίσταση. Επιλέξτε ένα ζευγάρι από ασήμι ή χρυσό για μια διαχρονική επιλογή.
  • Χρυσό ανδρικό βραχιόλι: Ένα διακριτικό και κομψό κόσμημα που θα τον κάνει να ξεχωρίζει. Επιλέξτε ένα βραχιόλι από κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό, ανάλογα με το στυλ του.
  • Ανδρικό κωνσταντινάτο: Ένα διακριτικό κρεμαστό κωνσταντινάτο είναι πάντα μια αγαπημένη επιλογή για δώρο αρραβώνα σε γαμπρό.

Κάνε δώρο αρραβώνα για γαμπρό με βάση τα έθιμα!

Κάποια από τα πιο παραδοσιακά δώρα αρραβώνα σε γαμπρό είναι:

  • Δαχτυλίδι αρραβώνα: Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πεθερά χαρίζει στον γαμπρό ένα δαχτυλίδι αρραβώνα από χρυσό ή λευκόχρυσο.
  • Κομπολόι: Ένα κομπολόι από ξύλο ή ατσάλι χαρίζεται συχνά στους άνδρες ως σύμβολο ηρεμίας και ευλογίας.

Πριν προσφέρετε ένα δώρο με βάση έθιμα, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στις πεποιθήσεις και τον τρόπο ζωής του γαμπρού και της οικογένειάς του. Βεβαιωθείτε ότι το δώρο που έχετε επιλέξει είναι το κατάλληλο για εκείνον ακόμα και αν δεν συμβαδίζει με όλα τα έθιμα.

Δώρο αρραβώνα για γαμπρό από πεθερά; Τσεκ!

Η πεθερά μπορεί να επιλέξει ένα δώρο που δείχνει την καλωσοριά της στην οικογένεια και την υποστήριξή της προς το ζευγάρι.  Μερικές ιδέες περιλαμβάνουν:

  • Ανδρικός σταυρός: Ένα όμορφο και συμβολικό δώρο που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ένας άντρας με πίστη. Επιλέξτε έναν σταυρό από χρυσό ή ασήμι, με απλό ή πιο περίτεχνο σχέδιο.
  • Χρυσή ανδρική αλυσίδα: Μια κομψή αλυσίδα που μπορεί να φορέσει μόνη της ή με τον σταυρό του. Επιλέξτε μια αλυσίδα με διαφορετικό πάχος και μήκος ανάλογα με το στυλ του γαμπρού.

Δώρο αρραβώνα για γαμπρό από καλύτερο φίλο; Τσεκ!

Ο καλύτερος φίλος μπορεί να επιλέξει ένα δώρο που είναι πιο χαλαρό και αντανακλά τη φιλία τους.  Μερικές ιδέες περιλαμβάνουν:

  • Εμπειρία με φίλους: Οργανώστε μια δραστηριότητα που μπορούν να απολαύσουν μαζί.
  • Επώνυμο ανδρικό ρολόι
  • Χρυσό ανδρικό δαχτυλίδι
  • Smartwatch: Χαρίστε του ένα σύγχρονο smartwatch για να μένει πάντα συνδεδεμένος και να παρακολουθεί την υγεία του.

Στο SENZIO Belibasakis σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από δώρα που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και budget ενώ διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο δώρο για τον φίλο σας.

Στο SENZIO Belibasakis θα βρειτε δώρα αρραβώνα για γαμπρό προσιτές τιμές και πλούσια ποικιλία

Στο SENZIO Belibasakis σας προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία από πανέμορφα και πρωτότυπα δώρα αρραβώνα για γαμπρό, σε προσιτές τιμές, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια σε εσάς και την αγαπημένη σας.

Δεν θέλουμε η αγάπη σας να μετριέται με χρήματα. Γι' αυτό, σας προσφέρουμε προσιτές τιμές για όλα τα δώρα αρραβώνα για γαμπρό, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, για να κάνετε την ημέρα αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή χωρίς άγχος για το budget.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    765.00 1065.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    659.00 920.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    235.00 325.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    409.00 579.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    375.00 525.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    325.00 450.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    399.00 560.00€ price.perUnitTitle