ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Μπρασελέ Ρολογιών

4 προϊόντα

Τα μπρασελέ ρολογιών είναι ένας εντυπωσιακός τρόπος να «ντύσετε» το ρολόι σας και παραμένει διαχρονικά στην πρώτη θέση των τάσεων της μόδας. Πρόκειται για μία αριστοτεχνική κατασκευή που συνδυάζει τεχνολογία και μοναδικά υλικά, προσφέροντας μία vintage και πολυτελή αισθητική στον καρπό σας. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας αξεσουάρ και τα πιο αξιόπιστα brands ωρολογοποιίας στην αγορά, για να κάνετε μια επένδυση που θα συμπληρώσει καταπληκτικά το καντράν του ρολογιού σας.

Μοναδικά μπρασελέ ρολογιών σας περιμένουν στο SENZIO Belibasakis για μια πινελιά πολυτέλειας! 

Τα μπρασελέ για ρολόγια κρατούν ζωντανή την «πολυτελή» και ρετρό γοητεία που θέλετε να έχει το αγαπημένο σας αξεσουάρ. Χωρίς διακρίσεις, μπρασελέ γυναικεία και μπρασελέ ανδρικά είναι η Νο1 προσθήκη στην γκαρνταρόμπα όσων αγαπούν τα ρολόγια που μπορεί να συνοδεύσει κάθε εμφάνιση, ακόμα και πιο σπορ με μπρασελέ για smartwatch, διατηρώντας όμως πάντα ένα επίπεδο επισημότητας. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε εντυπωσιακά κομμάτια που έχουν την υπογραφή μιας συλλεκτικής αισθητικής για να αποκτήσετε ένα αξεσουάρ που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της αγοράς, δίνει χαρακτήρα και μπορεί πραγματικά να «δέσει» κάθε σας στυλ. 

Τα πιο ανθεκτικά υλικά σε μπρασελέ για ρολόγια που χαρίζουν μακροβιότητα και κομψότητα!  

Τα μπρασελέ ρολογιών είναι η απάντηση για όσους ψάχνουν μια στυλιστική πινελιά που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση και εποχή. Είναι αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας που ξεχωρίζουν με ανθεκτικά υλικά όπως τα μεταλλικά μπρασελέ ρολογιών ή τα μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι που πραγματικά υπόσχονται μακροβιότητα και ανθεκτικότητα στον χρόνο, χωρίς φυσικά να υστερούν σε σχεδιαστική τελειότητα. Μοναδικά κομμάτια μεγάλης αξίας, σε διαφορετικές αποχρώσεις όπως ροζ χρυσό και ασημί χαρίζουν εκλεπτυσμένη εμφάνιση σε κάθε σας έξοδο.

Στο SENZIO Belibasakis σας περιμένει η διαχρονική τάση της μόδας για τους λάτρεις της κομψότητας! 

Ανακαλύψτε στο SENZIO Belibasakis τα αγαπημένα σας λουράκια μπρασελέ ρολογιών για να δημιουργήσετε τις μικρές λεπτομέρειες που καθορίζουν το στυλ σας. Είτε θέλετε ένα business look, είτε ένα casual chic για καθημερινές εμφανίσεις, είτε σας αντιπροσωπεύει η πιο μίνιμαλ αισθητική, μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν το στυλ σας και να κάνουν το ρολόι σας να φαίνεται σαν καινούργιο! Εάν λοιπόν δεν ψάχνετε ρολόγια με μπρασελέ, αλλά θέλετε να τα επιλέξετε διαφορετικά ή να δώσετε μια δεύτερη «ευκαιρία» στο παλιό σας αξεσουάρ, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μία επένδυση με υπεραξία, που θα σας ανταμείψει στον χρόνο. 

Γιατί το στυλ σας είναι πάντα εμπνευσμένο από την προσωπικότητά σας και σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική που χαρίζει ένα μπρασελέ, μπορεί να γίνει το «σήμα κατατεθέν» κάθε περίστασης με την προσωπική υπογραφή σας.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα