ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Λουράκια Ρολογιών

456 προϊόντα

Το λουράκια ρολογιών είναι η πιο σημαντική προσθήκη που υπόσχεται να αναδείξει το αγαπημένο σας ρολόι. Διαλέγοντας ένα καλό λουράκι ρολογιού, κάνετε μία «έξυπνη» επένδυση που συμπληρώνει μοναδικά την καθημερινή σας εμφάνιση με κομψό ή casual design, καθώς επίσης μπορείτε να αλλάξετε το λουράκι σε ειδικές περιστάσεις για να έχετε στο χέρι σας το πιο ταιριαστό αξεσουάρ. Είναι κυριολεκτικά ένα statement κομμάτι για κάθε στιγμή και μπορεί να κάνει το καντράν σας να φαίνεται σαν καινούργιο! 

Στο SENZIO Belibasakis θα ανακαλύψετε δεκάδες λουράκια ρολογιών, σε αγαπημένες μάρκες που έχουν γράψει τη δική τους μοναδική ιστορία στον κόσμο της ωρολογοποιίας και εμπιστευόμαστε χρόνια για την λειτουργικότητά τους, τα εντυπωσιακά τους σχεδιά και την αντοχή τους στον χρόνο! Γιατί το ρολόι σας δεν είναι μόνο μια πρακτική λύση για να είστε συντονισμένοι μέσα στη μέρα σας, αλλά πολύ περισσότερο μια προσθήκη στο στυλ σας και αυτή η φιλοσοφία εκφράζεται με τη σωστή επιλογή που θα κάνετε στο λουράκι που συνοδεύει κάθε σας στιγμή. 

Τα καλύτερα designs σε λουράκια για ρολόγια σας περιμένουν στο Νο1 προορισμό: SENZIO Belibasakis

Κάθε λουράκι, προσθέτει τον δικό του χαρακτήρα στο ρολόι σας και μπορεί πραγματικά να το μετατρέψει στο «σήμα κατατεθέν» του στυλ σας, για να μη περνάτε ποτέ απαρατήρητοι. Με τόσα διαφορετικά σχέδια, μεγέθη και υλικά που μπορείτε να στολίσετε τον καρπό σας, κάνετε εύκολα το στυλ σας να ξεχωρίζει με άψογες εμφανίσεις, φέρνοντας το ρολόι κυριολεκτικά στα μέτρα σας. 

Μήπως έχετε κάποιο παλιό αντικέ ρολόι που φωνάζει διαχρονικότητα και κάθεται στο συρτάρι; Ένα δερμάτινο λουράκι σε ανοιχτόχρωμους τόνους μπορεί να του δώσει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση απευθείας! Ή μήπως ψάχνετε ένα λουράκι με μινιμαλιστικό ντιζαιν, μικρο μέγεθος και σκούρους τόνους που να εξασφαλίζει το business look που χρειάζεστε σε καθημερινές επαγγελματικές συναντήσεις; Μπορεί φυσικά να προτιμάτε τα λουράκια ρολογιών σιλικόνης σε ζωηρά χρώματα που απευθύνονται σε casual εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις με την έντασή τους. 

Το σίγουρο είναι πως με τον σωστό συνδυασμό, τα λουράκια ρολογιών υπόσχονται την απόλυτη ανανέωση και προσαρμόζονται σε όλα δηλώνει το στυλ σας. Είτε προτιμάτε τη φιλοσοφία του διαχρονικού design, μινιμαλιστικά σχέδια που εξελίσσονται μαζί με τις τάσεις και λιτούς σχεδιασμούς που προτείνουν ένα minimal lifestyle, είτε θέλετε εμβληματικές εμφανίσεις που να δημιουργούν λαμπερότητα και αντιθέσεις, στο SENZIO Belibasakis έχετε δεκάδες επιλογές για να διαλέξετε με βάση τα γούστα σας, σε πολύ οικονομικές τιμές. 

Ανακαλύψτε λουράκια για smartwatch ή κλασικά ρολόγια και κάντε σήμερα το καλύτερο «δώρο» στο ρολόι σας.

Στο SENZIO Belibasakis ξέρουμε ότι οι ανάγκες των πελατών μας διαφέρουν ανάλογα με την απαιτητική καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό φροντίζουμε να έχουμε μια μεγάλη συλλογή σε λουριά για ρολόγια που να εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες, για να μπορείτε να προμηθευτείτε από τα πιο εγγυημένα brands τα καλύτερα αξεσουάρ σας. Περισσότερα από 300 προϊόντα σας περιμένουν όπως garmin λουράκι για το αγαπημένο σας smartwatch, κλασικά σε δεκάδες χρώματα και τόνους, χειροποίητα λουράκια αλλά και οικολογικά λουράκια, ώστε να ανακαλύψετε αυτό που αντιπροσωπεύει απόλυτα τις δραστηριότητές σας.

Δερμάτινα λουράκια ρολογιών, καουτσούκ, σιλικόνης και όλα τα υλικά που κάνουν τη διαφορά! 

Όταν διαλέγετε λουράκια ρολογιών, το πρώτο ίσως κριτήριο είναι το υλικό τους, τόσο για λόγους χρηστικότητας, αλλά και για το design τους. Για παράδειγμα, τα δερμάτινα λουράκια χαρίζουν πάντα μια πιο επίσημη εμφάνιση, τα λουράκια ρολογιών καουτσούκ και σιλικόνης είναι πιο ανάλαφρα και έχουν πιο σπορ εμφάνιση, τα υφασμάτινα έχουν μια κομψότητα που συνδυάζεται εύκολα με κάθε σας εμφάνιση. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε λουράκια από δέρμα, καουτσούκ, σιλικόνη, ύφασμα και συνθετικά για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει ιδανικά στο καντράν του ρολογιού σας.

Όλα τα επώνυμα λουράκια ρολογιών χαρίζουν μια μικρή πολυτέλεια στον καρπό σας. 

Ψάχνετε για λουράκια ρολογιών που να τονίζουν κάθε σας κίνηση και να ανταποκρίνονται τόσο στις «επίσημες» εξόδους, όσο και τις καθημερινές σας εμφανίσεις στο γραφείο; Σίγουρα τα αγαπημένα σας brands μπορούν να καλύψουν όλες σας τις απαιτήσεις. Βρείτε στη συλλογή μας λουράκια Garmin, Hamilton, Longines, Mido, Morellato, Tissot και πολλά ακόμα κορυφαία brands για να στολίσετε την εμφάνισή σας με μια μικρή πολυτέλεια που θα ξεχωρίζει με λεπτομέρειες, προσεγμένες ραφές, ανθεκτικότητα, αδιαβροχοποίηση και design που κάνουν τη διαφορά. 

Βρείτε μοναδικά λουράκια ρολογιών που υπόσχονται μοναδικές εμφανίσεις στο SENZIO Belibasakis

Διαλέγοντας λουράκι ρολογιού, διαλέγετε και ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής σας εμφάνισης. Ξεχωρίζουν με σχεδιαστικές λεπτομέρειες, χρωματισμούς, λιτή πολυτέλεια, αρχιτεκτονική έμπνευση, απλότητα και πολλές φορές κάνουν το καντράν του ρολογιού σας να μοιάζει με ένα πραγματικό κόσμημα. Άλλωστε το λουράκι δεν «αγκαλιάζει» μόνο το ρολόι σας, αλλά και τον καρπό σας προσφέροντας έναν άλλο αέρα σε κάθε σας κίνηση.

Γι’ αυτό λοιπόν στο SENZIO Belibasakis διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή σε αξεσουάρ και οικονομικά και εντυπωσιακά λουράκια, από γνωστούς και έμπιστους κατασκευαστές, για να εξασφαλίσετε μαζί με την αγορά σας ένα καταπληκτικό στυλ και την ανθεκτικότητα που χρειάζεται η απαιτητική καθημερινότητά σας.

Ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας σχέδια και εμπιστευτείτε το γούστο σας για να αναδείξετε τον χαρακτήρα του ρολογιού σας. 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα