ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Δώρο κόσμημα για νεογέννητα αγόρια

30 προϊόντα

Σας προσφέρουμε μια αξεπέραστη συλλογή από χρυσά κοσμήματα, με χιλιάδες επιλογές σε βραχιολάκια, μενταγιόν, σκουλαρίκια και σετ δώρου. Επιλέξτε κοσμήματα από υποαλλεργικά υλικά, όπως χρυσός 14 καρατίων, με λεία επιφάνεια για την ασφάλεια του μωρού. Ο χρυσός, ένα πολύτιμο μέταλλο με αιώνια αξία, συμβολίζει την πολυτέλεια, την τύχη και την ευημερία. Αποτελεί ένα διαχρονικό δώρο που θα μείνει αξέχαστο για χρόνια.

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε κοσμήματα για κάθε γούστο και budget. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους κοσμηματοποιίας, προσφέρουμε δωρεάν συσκευασία δώρου και διαθέτουμε e-shop για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Επιλέξτε ένα χρυσό κόσμημα SENZIO Belibasakis και κάντε ένα δώρο γεμάτο αγάπη και ευχές για το μέλλον του νεογέννητου αγοριού!

Το απόλυτο δώρο για νεγέννητο αγόρι σας περιμένει στη συλλογή του SENZIO Belibasakis

Η γέννηση ενός αγοριού είναι μια στιγμή γεμάτη χαρά και συγκίνηση. Στο SENZIO Belibasakis, μοιραζόμαστε τη χαρά σας με μια συλλογή από κοσμήματα ιδανικά για δώρα σε νεογέννητα αγόρια.

Σας προσφέρουμε μια πληθώρα από επιλογές σε χρυσά βραχιολάκια, μενταγιόν και σκουλαρίκια, όλα σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, για να βρείτε το τέλειο δώρο για το νέο μέλος της οικογένειας.

Ιδέες για δώρα για νεογέννητα αγόρια από το SENZIO Belibasakis

Ανακαλύψτε χιλιάδες επιλογές σε χρυσό δώρο για νεγέννητο αγόρι

Στο SENZIO Belibasakis σας προσφέρουμε μια αξεπέραστη συλλογή από χιλιάδες χρυσά κοσμήματα, ιδανικά για να στολίσετε το νέο μέλος της οικογένειας.

Γιατί χρυσό δώρο για νεογέννητο αγόρι

  • Ο χρυσός είναι ένα πολύτιμο μέταλλο που συμβολίζει την πολυτέλεια, την αιωνιότητα και την τύχη.
  • Είναι ένα υποαλλεργικό υλικό, άρα ασφαλές για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.
  • Διατηρεί την αξία του στο χρόνο, άρα αποτελεί μια σοφή επένδυση.

Κοσμήματα για νεογέννητα αγόρια: ένα εκελτκό δώρο που θα κρατήσει στον χρόνο!

Θέλετε να χαρίσετε ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο σε αυτό το σημαντικό ορόσημο, και σίγουρα ψάχνετε για κάτι ξεχωριστό και διαχρονικό.

Ένα κόσμημα από χρυσό είναι η ιδανική επιλογή για δώρο σε νεογέννητο αγόρι. Ο χρυσός, ένα πολύτιμο μέταλλο με αιώνια αξία, συμβολίζει την πολυτέλεια, την τύχη και την ευημερία. Επιπλέον, είναι υποαλλεργικό, άρα ασφαλές για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια αξεπέραστη συλλογή από χρυσά κοσμήματα για νεογέννητα αγόρια, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Ανακαλύψτε δώρα κόσμημα για νεογέννητα αγόρια σε μοναδικές τιμές στο SENZIO Belibasakis!

Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε δώρα για νεογέννητα αγόρια για κάθε γούστο και budget. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους κοσμημάτων ενώ μπορούμε να φτιάξουμε και το δικό σας αποκλειστικά δώρο κατόπιν παραγγελίας. Και φυσικά προσφέρουμε δωρεάν συσκευασία δώρου.

Βρείτε μας και στο e-shop κοσμημάτων και ρολογιών για εύκολες και γρήγορες αγορές και ανακαλύψτε ιδέες για δώρο κόσμημα για νεογέννητα κοριτσάκια αλλά και ολόκληρη τη συλλογή μας με δώρα για νεογέννητα ικανή να καλύψει κάθε γούστο και ανάγκη.

 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-30%
    109.00 155.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο
    89.00 126.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    88.00 126.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    169.00 240.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    94.50 135.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    94.50 135.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    84.70 121.00€ price.perUnitTitle