ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Δώρα για νεογέννητα κοριτσάκια

238 προϊόντα

Στο SENZIO Belibasakis, η χαρά της γέννησης ή τα πρώτα γενέθλια ενός κοριτσιού συναντούν μια αξεπέραστη συλλογή από δώρα. Για νεογέννητα κοριτσάκια, χαρίστε κομψά χρυσά σκουλαρίκια, βραχιολάκια και μενταγιόν σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, πάντα από υποαλλεργικά υλικά. Για κοριτσάκια 1 έτους, επιλέξτε παιχνιδιάρικα χρυσά κολιέ, σκουλαρίκια ή βραχιολάκια. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να χαράξετε το όνομα ή τα αρχικά του μωρού σε ένα κόσμημα, να δημιουργήσετε ένα σετ δώρου ή να προσθέσετε μια ζεστή κάρτα με τις ευχές σας. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε δώρα που θα μείνουν αξέχαστα για χρόνια!

Δώρο κόσμημα γιανεογέννητο κοριτσάκι! Τι πιο εκλεκτό;

Η γέννηση ενός μωρού κοριτσιού είναι μια ξεχωριστή στιγμή γεμάτη χαρά και συγκίνηση. Τι πιο εκλεκτό δώρο για να καλωσορίσετε το νέο μέλος της οικογένειας από ένα κομψό και διαχρονικό κόσμημα;

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια αξεπέραστη συλλογή από κοσμήματα ειδικά σχεδιασμένα για νεογέννητα κοριτσάκια.

Tips για δώρο κόσμημα για νεογέννητο κοριτσάκι

  • Επιλέξτε κοσμήματα από υποαλλεργικά υλικά, όπως χρυσός 14 καρατίων.
  • Προτιμήστε κοσμήματα με λεία επιφάνεια για να αποφύγετε τυχόν γρατζουνιές.
  • Βεβαιωθείτε ότι τα κοσμήματα έχουν το κατάλληλο μέγεθος για το μωρό.

Ανακαλύψτε χιλιάδες χρυσά κοσμήματα για νεογέννητα κοριτσάκια στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis

Στο SENZIO Belibasakis, η χαρά της γέννησης ενός μωρού κοριτσιού συναντά την τέχνη της κοσμηματοποιίας. Σας προσφέρουμε μια αξεπέραστη συλλογή από χιλιάδες χρυσά κοσμήματα, ιδανικά για να στολίσετε το νέο μέλος της οικογένειας.

Βρείτε χρυσά κοσμήματα για νεογέννητα κοριτσάκια όπως:

  • Χρυσά σκουλαρίκια: Μικρά και διακριτικά καρφωτά ή κρεμαστά σκουλαρίκια με διαμάντια, μαργαριτάρια ή άλλα πολύτιμα πετράδια, ιδανικά για τα πρώτα τρυπήματα.
  • Χρυσά βραχιολάκια: Σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, με ή χωρίς charms, για να στολίζουν τον καρπό του μωρού με κομψότητα.
  • Χρυσά μενταγιόν: Μικρά και διακριτικά μενταγιόν με αγγέλους, ζωάκια, ή σύμβολα τύχης, για να προσφέρουν προστασία και καλοτυχία.
  • Σετ δώρου: Συνδυάστε σκουλαρίκια με βραχιόλι ή μενταγιόν για ένα πιο ολοκληρωμένο δώρο.

Δώρο για κορίτσι 1 έτους; Σίγουρα ψάχνετε κάτι μοναδικό για τα πρώτα γενέθλια!

Τα πρώτα γενέθλια ενός κοριτσιού είναι μια ξεχωριστή στιγμή γεμάτη χαρά και γιορτή. Θέλετε να χαρίσετε ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο σε αυτό το σημαντικό ορόσημο, και σίγουρα ψάχνετε για κάτι μοναδικό και ξεχωριστό.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια πληθώρα από ιδανικά δώρα για κορίτσια 1 έτους, που θα συνδυάσουν την πρακτικότητα με την κομψότητα και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Περισσότερς ιδέες για δώρα για νεογέννητα κοριτσάκια

  • Χρυσά παιδικά κολιέ: Σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, λουλούδια, ή ζωάκια, για να στολίζουν τον λαιμό του μωρού με κομψότητα.
  • Παιδικά σκουλαρίκια με κρεμαστά: Σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, λουλούδια, ή ζωάκια, για να δώσουν μια πιο παιχνιδιάρικη νότα.
  • Χρυσά βραχιολάκια με charms: Σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, λουλούδια, ή ζωάκια, για να προσφέρουν μια πιο προσωποποιημένη επιλογή.

Ανακαλύψτε δώρα για νεογέννητα κοριτσάκια σε μοναδικές τιμές στο SENZIO Belibasakis!

Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε δώρα για νεογέννητα κοριτσάκια για κάθε γούστο και budget. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους κοσμημάτων ενώ μπορούμε να φτιάξουμε και το δικό σας αποκλειστικά δώρο κατόπιν παραγγελίας. Και φυσικά προσφέρουμε δωρεάν συσκευασία δώρου.

Βρείτε μας και στο e-shop κοσμημάτων και ρολογιών για εύκολες και γρήγορες αγορές και ανακαλύψτε ιδέες για δώρο κόσμημα για νεογέννητα αγόρια αλλά και ολόκληρη τη συλλογή μας με δώρα για νεογέννητα ικανή να καλύψει κάθε γούστο και ανάγκη.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-26% Προτεινόμενο
    89.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Προτεινόμενο
    89.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25%
    90.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25%
    90.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Προτεινόμενο
    90.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Προτεινόμενο
    109.00 150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Προτεινόμενο
    90.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Προτεινόμενο
    99.00 135.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    75.00 105.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29%
    75.00 105.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Προτεινόμενο
    89.00 120.00€ price.perUnitTitle