ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Γυναικεία Ρολόγια

857 προϊόντα

 

Με εκατοντάδες γυναικεία ρολόγια που θα βρείτε τόσο στο φυσικό μας κατάστημα όσο και στο eshop του SENZIO Belibasakis σίγουρα θα κάνετε την ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα σε κάθε εμφάνισή σας. Η συλλογή μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία γυναικείων ρολογιών από διάσημα brands καθώς επίσης θα βρείτε από κλασικά και διαχρονικά σχέδια μέχρι μοντέρνες και μοναδικές δημιουργίες. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε το απόλυτο γυναικεία ρολόι που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα χρώματα, υλικά και λεπτομέρειες που αποπνέουν φινέτσα και ποιότητα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γυναικείων ρολογιών, αναβαθμίζοντας το στυλ σας με ένα ρολόι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Γυναικεία ρολόγια για όλες τις περιστάσεις: Από καθημερινά και απλά μέχρι αδιάβροχα

Ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές σε γυναικεία ρολόγια που προσφέρουμε στο SENZIO Belibasakis, σίγουρα θα βρείτε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς. Είτε ψάχνετε ένα κομψό ρολόι που θα σας συντροφεύει όλη την ημέρα, από τις επαγγελματικές σας συναντήσεις μέχρι τη βόλτα με τους φίλους, είτε ένα casual ρολόι για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, είτε ένα λαμπερό fashion ρολόι για ειδικές περιστάσεις όπως γάμους, βαφτίσεις και δεξιώσεις, είτε ένα αδιάβροχο ρολόι για την απαιτητική καθημερινότητα, η πλούσια ποικιλία μας θα σας ικανοποιήσει. Από minimal και κομψά σχέδια, όπως τα ultra thin ρολόγια, μέχρι πιο διαχρονικά και εντυπωσιακά, θα βρείτε το ρολόι που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σας.

Χρώματα που μαγνητίζουν τα βλέμματα

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικά χρώματα όπως το ασημί και το χρυσό, μέχρι πιο έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το γαλάζιο, το λευκό, το ασημί, το καφέ, το μπλε, το φούξια, το ροζ χρυσό ή το πράσινο για να δώσετε στις εμφανίσεις σας λίγο ακόμα λάμψη. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε εκλεπτυσμένες επιλογές σε ρολόγια, με μαγευτικά χρώματα που θα προσθέσουν λάμψη και ζωντάνια στο καρπό σας. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεστε.

Ποιοτικά γυναικεία ρολόγια, από υλικά υψηλών προδιαγραφών

Τα γυναικεία ρολόγια που θα βρείτε στο SENZIO Belibasakis κατασκευάζονται από υλικά υψηλών προδιαγραφών, εγγυώντας ποιότητα και αντοχή για τη σημερινή απαιτητική καθημερινότητα. Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε ρολόγια μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, ή με λουράκι από γνήσιο δέρμα ή ύφασμα στο SENZIO Belibasakis θα απολαύσετε την υψηλή ποιότητα και την αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρουν τα ρολόγια της συλλογής μας. Τα γυναικεία ρολόγια που διαθέτουμε μπορεί να είναι διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες ή διαμάντια για να χαρίζουν έναν έξτρα τόνο λάμψης στην εμφάνισής σας.

Ρολόγια σε σχέδια και σχήματα για κάθε καρπό, ακόμα και για τον πιο λεπτεπίλεπτο

Στο SENZIO Belibasakis, από το 1945 φροντίζουμε να προσφέρουμε γυναικεία ρολόγια σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων έτσι ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη και προτίμηση. Ανεξάρτητα από τον τύπο του καρπού σας, ακόμα και αν έχετε πιο λεπτεπίλεπτο καρπό, θα βρείτε γυναικεία ρολόγια που ταιριάζουν άψογα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μικρότερα ή μεγαλύτερα μεγέθη καθώς και σε διάφορα σχήματα όπως κυκλικά, οβάλ, τετράγωνα ή ορθογώνια για να βρείτε το ιδανικό ρολόι για εσάς.

Επώνυμα γυναικεία ρολόγια από όλα brands που αγαπάτε

Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε εκατοντάδες επώνυμα γυναικεία ρολόγια από brands που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Συνεργαζόμαστε με διάσημους κατασκευαστές ρολογιών που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την καινοτομία και το στυλ τους, όπως: Longines, Maurice Lacroix, Raymond Weil, Tissot, Versace, Vogue, Breeze, Jcou, Festina, Swatch, Michael Kors, Tag Heuer και πολλές άλλες. Επισκεφτείτε είτε το φυσικό μας κατάστημα είτε το eshop μας και εξερευνήστε όλα τα αγαπημένα σας brands γυναικείων ρολογιών.

Βρείτε ρολόγια γυναικεία στο Ηράκλειο Κρήτης από το SENZIO Belibasakis με δωρεάν αποστολή! 

Έχετε βρει το γυναικείο ρολόι που θα «γράψει» πάνω σας και είναι πολλά τα μεταφορικά κόστη; Στο SENZIO Belibasakis φροντίζουμε να μην έχετε ποτέ αυτόν τον προβληματισμό! Γι’ αυτό σήμερα μπορείτε να βρείτε  γυναικεία ρολόγια στο Ηράκλειο ανάμεσα σε μία συλλογή που ξεπερνά τα 800 προϊόντα και να κάνετε την αγορά σας online από το eshop μας με δωρεάν μεταφορικά! Σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, παραλαμβάνετε το γυναικείο ρολόι της προτίμησής σας απευθείας από Ηράκλειο μέσα σε λίγες ημέρες ή αν βρίσκεστε στην περιοχή της Κρήτης μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα στην οδό 1821 και να δοκιμάσετε από κοντά όλα τα αξεσουάρ που υπόσχονται ένα αξεπέραστο στυλ. 

Στο SENZIO Belibasakis ξέρουμε ότι τα γυναικεία ρολόγια είναι μοναδικό αξεσουάρ στην εμφάνισή σας και αποπνέουν τον αέρα που θέλετε σε κάθε σας κίνηση, γι’ αυτό φροντίζουμε να κάνουμε τις αγορές σας ακόμα πιο οικονομικές! Ανακαλύψτε την ξεχωριστή συλλογή μας σε γυναικεία ρολόγια και χαρίστε στον εαυτό σας την αισθητικής πολυτέλειας που σας αξίζει!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-11% Προτεινόμενο
    133.00 149.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-8% Νέο
    119.00 129.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-8% Νέο
    119.00 129.00€ price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    259.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο
    175.00 199.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο Προτεινόμενο
    149.00 169.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    124.00 139.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο Προτεινόμενο
    175.00 199.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο Προτεινόμενο
    149.00 169.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-13% Νέο Προτεινόμενο
    130.00 149.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-13% Νέο Προτεινόμενο
    139.00 159.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-13% Νέο
    130.00 149.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο Προτεινόμενο
    261.00 295.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    230.00 259.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο Προτεινόμενο
    179.00 199.00€ price.perUnitTitle