ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Νυφικά κολιέ

54 προϊόντα

Το νυφικό κολιέ είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για την ημέρα του γάμου σας. Συμβολίζει την αγάπη, την αφοσίωση και την δέσμευση σας προς τον σύντροφο σας, ενώ παράλληλα κοσμεί το λαιμό σας και ολοκληρώνει την νυφική σας εμφάνιση. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από νυφικά κολιέ για όλες τις προτιμήσεις και τα γούστα έτσι ώστε να βρείτε αυτό που ταιριάζει τόσο στο προσωπικό σας στυλ όσο και και στη νυφική σας εμφάνιση. Αν αγαπάτε το διαχρονικό και απλό στυλ τότε ένα νυφικό κολιέ κλασικό με ίσως κάποιο διαμάντι ή έναν άλλον κομψό πολύτιμο λίθο μάλλον είναι η σωστή επιλογή για εσένα. Αν από την άλλη προτιμάς πιο μοντέρνες και φρέσκες εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις ένα νυφικό κολιέ με γεωμετρικά σχέδια που θα κλέψει την παράσταση. Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου στο SENZIO Belibasakis θα σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου αλλά και στο νυφικό σύνολο που θα επιλέξεις για εκείνη την ημέρα. 

Ανακαλύψτε πλούσια ποικιλία σε νυφικά κολιέ για τον γάμο σας στο SENZIO Belibasakis

Η μέρα του γάμου σας είναι μοναδική και αξίζει να λάμπετε από την κορυφή έως τα νύχια. Το νυφικό κολιέ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ, κοσμώντας το λαιμό σας και ολοκληρώνοντας την εμφάνιση σας με κομψότητα και φινέτσα. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια ασύγκριτη συλλογή από νυφικά κολιέ, ικανή να ικανοποιήσει κάθε γούστο και budget. Θα βρείτε μοναδικά σχέδια σε νυφικά κολιέ από τα πολύ κλασικά και απλά μέχρι τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερα νυφικά κολιέ με χρωματιστά πετράδια. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε πλούσια ποικιλία σε νυφικά κολιέ κίτρινο χρυσό και διακοσμημένα με διακριτικά ζιργκόν ή τελείως απλά για να ολοκληρώσετε τη νυφική σας εμφάνιση. Ειδικά αν έχετε επιλέξει ένα νυφικό με κεντήματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα νυφικό κολιέ απλό. Αν από την άλλη έχετε επιλέξει ένα απλό νυφικό σε ίσια γραμμή χωρίς λεπτομέρειες μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα νυφικό κολιέ με χρωματιστούς πολύτιμους λίθους όπως ένα ρουμπίνι ή εάν σμαράγδι για να δώσετε στην εμφάνισή σας λίγη ακόμα λάμψη. Ακόμα στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε νυφικά κολιέ από κίτρινο χρυσό, χρυσό ή λευκόχρυσο σε πλούσια ποικιλία στυλ από ριβιέρα, τύπου περιδέραιο, νυφικό κολιέ σταγόνα μέχρι ροζέτα και ακόμα και τα πολύ απλά και λιτά νυφικά κολιέ.

Νυφικά κολιέ στο SENZIO Belibasakis: το τέλειο αξεσουάρ για την πιο λαμπερή μέρα σας

Η επιλογή του νυφικού σας είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε για την μεγάλη μέρα σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι κάθε λεπτομέρεια μετράει, από το ύφασμα και το κόψιμο του φορέματος μέχρι τα αξεσουάρ όπως τα νυφικά κοσμήματα και τα κοσμήματα για τα μαλλιά που θα ολοκληρώσουν το νυφικό σας look. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια εκπληκτική συλλογή από νυφικά κολιέ που θα σας κάνουν να λάμπετε την πιο λαμπερή μέρα σας.

Επιλέξτε το νυφικό κολιέ σας με βάση το στυλ σας

  • Κλασικό: Για ένα διαχρονικό και κομψό look, επιλέξτε ένα νυφικό κολιέ με διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους.
  • Ρομαντικό: Δημιουργήστε μια ρομαντική και ονειρική εμφάνιση με ένα νυφικό κολιέ με μαργαριτάρια ή floral μοτίβα.
  • Μοντέρνο νυφικό κολιέ: Για ένα πιο μοντέρνο look, επιλέξτε ένα νυφικό κολιέ με γεωμετρικά σχήματα ή ασύμμετρα σχέδια.

Νυφικά κολιέ από χρυσό, κίτρινο χρυσό για να ταιριάζει απόλυτα με το δέρμα και το νυφικό σας

  • Χρυσός: Ο χρυσός είναι μια κλασική επιλογή για νυφικά κολιέ και γενικότερα για τα νυφικά κοσμήματα. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, όπως κίτρινος, λευκός και ροζ, για να ταιριάξει με το γούστο σας.
  • Πλατίνα: Η πλατίνα είναι πιο ανθεκτικό και πολύτιμο μέταλλο για κοσμήματα. Είναι ιδανική επιλογή για νύφες που αναζητούν μια διαχρονική επιλογή στο νυφικό κολιέ.

Το νυφικό κολιέ είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για την ημέρα του γάμου σας. Είναι το κομμάτι που θα κοσμήσει το λαιμό σας και θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας. Εκτός από την αισθητική του αξία, το νυφικό κολιέ έχει και μια συμβολική σημασία. Συμβολίζει την αγάπη, την αφοσίωση και την δέσμευση σας προς τον σύντροφο σας. Ό,τι στυλ και υλικό κι αν επιλέξετε για το νυφικό σας κολιέ το μόνο σίγουρο είναι πως στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

6 tips για να επιλέξετε το…ένα από τα χιλιάδες νυφικά κολιέ

Η επιλογή του νυφικού κολιέ σας μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση και στο SENZIO Belibasakis το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Εκτός από το προσωπικό σας στυλ υπάρχουν μερικές ακόμα συμβουλές για να επιλέξετε το καλύτερο από τα διαθέσιμα νυφικά κολιέ.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη για την επιλογή του ιδανικού νυφικού κολιέ:

  1. Το στυλ του νυφικού σας: Εάν το νυφικό σας είναι κλασικό, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα διαχρονικό νυφικό κολιέ με διαμάντια ή μαργαριτάρια. Εάν το νυφικό σας είναι πιο μοντέρνο, μπορείτε να επιλέξετε ένα κολιέ με πιο μοντέρνα γραμμή.
  2. Το σχήμα του λαιμού σας: Εάν έχετε μακρύ λαιμό, μπορείτε να επιλέξετε ένα νυφικό κολιέ με κάποιο κρεμαστό στοιχείο ή τύπου σταγόνα. Εάν έχετε πιο κοντό λαιμό, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα κολιέ τύπου τσόκερ διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους.
  3. Το χρώμα του δέρματός σας: Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα νυφικό κολιέ σε πλατίνα ή ροζ χρυσό. Εάν έχετε πιο σκούρο δέρμα, ίσως θελήσετε να επιλέξετε ένα κολιέ σε κίτρινο χρυσό ή ακόμα και λευκόχρυσο.
  4. Το budget σας: Τα νυφικά κολιέ διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τιμών. Είναι σημαντικό να θέσετε έναν προϋπολογισμό πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση σας έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε.
  5. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος: Το νυφικό σας κολιέ θα πρέπει να είναι άνετο και να μην σας σφίγγει.
  6. Δοκιμάστε διαφορετικά νυφικά κολιέ: Πριν κάνετε την αγορά σας, δοκιμάστε διαφορετικά κολιέ για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ιδανικά.

Σας ευχόμαστε έναν υπέροχο γάμο γεμάτο λάμψη και αγάπη!

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από νυφικά κολιέ αλλά και νυφικά κοσμήματαβέρες γάμου, βραχιόλια γάμου, νυφικά σκουλαρίκια, μανικετόκουμπα για τον γαμπρό αλλά και ιδέες για καταπληκτικά δώρα κουμπάρου αλλά και δώρα κουμπάρας. 

Ανακαλύψτε μοναδικά κοσμήματα γάμου και κάντε την ημέρα σας ακόμα πιο μοναδική.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2030.00 2810.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1860.00 2590.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1180.00 1640.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1670.00 2320.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1980.00 2750.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1615.00 2240.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    1274.00 1820.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    2240.00 3200.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1130.00 1615.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    1430.00 1910.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    1270.00 1700.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    1350.00 1840.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    2890.00 3890.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    749.00 1010.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    1039.00 1399.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    830.00 1190.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    319.00 429.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    239.00 330.00€ price.perUnitTitle