ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Δώρο κουμπάρας

1,249 προϊόντα

Η επιλογή του καλύτερου δώρου κουμπάρας είναι μια δύσκολη επιλογή και το γνωρίζουμε πολύ καλά στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis. Με εμπειρία από το 1949 έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε μια πλούσια συλλογή από επιλογές για δώρο κουμπάρας που θα σας καταπλήξουν. Μπορείτε να βρείτε από κλασικό κοσμήματα για κουμπάρα όπως βραχιόλια και κολιέ μέχρι το πλέον κλασικό δώρο κουμπάρας που είναι ένα γυναικεία ρολόι. Ανάλογα με το budget σας και την προσωπικότητα της κουμπάρας επιλέξτε το κατάλληλο δώρο για εκείνη και σφραγίστε τη σχέση σας με κάτι μοναδικό.

Κόσμημα για δώρο κουμπάρας: μια διαχρονική επιλογή

Το κόσμημα αποτελεί μια διαχρονική επιλογή για δώρο στην κουμπάρα σας, συμβολίζοντας την αγάπη, την εκτίμηση και την αιώνια φιλία σας. Κάποιες από τις πιο κλασικές επιλογές είναι:

  • Κολιέ: Ένα κολιέ με σταυρό ή με αρχικά είναι μια κλασική επιλογή για δώρο κουμπάρας.
  • Σκουλαρίκια για δώρο κουμπάρας: Μοντέρνα ή κλασικά, τα σκουλαρίκια κοσμούν το πρόσωπο και προσδίδουν κομψότητα.
  • Βραχιόλι: Ένα βραχιόλι με φινέτσα ή με χάντρες μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερη και αξέχαστη επιλογή για δώρο κουμπάρας.
  • Δαχτυλίδι: Ένα δαχτυλίδι, αν και πιο προσωπικό δώρο, μπορεί να συμβολίσει την αιώνια φιλία σας με την αγαπημένη σας κουμπάρα.

Επιλέξετε ένα ρολόι για δώρο της κουμπάρας σας ανάμεσα από την πλούσια ποικιλία του SENZIO Belibsakis 

  • Κλασικό ρολόι για δώρο κουμπάρας: Μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζει σε κάθε στυλ.
  • Μοντέρνο ρολόι: Για την κουμπάρα που αγαπά τις τάσεις της μόδας ένα μοντέρνο ρολόι ίσως να είναι από τα πιο επιτυχημένα δώρα.
  • Αθλητικό ρολόι: Για την active και δραστήρια κουμπάρα που θέλει ένα ρολόι για κάθε περίσταση.
  • Smartwatch: Για την κουμπάρα που αγαπά την τεχνολογία αλλά θέλει και να μένει fit ένα smartwatch είναι το πιο κατάλληλο δώρο κουμπάρας.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από γυναικεία ρολόγια από τους πιο γνωστούς οίκους, όπως ρολόγια Tissot, Mido, Roamer, Festina, Maurice Lacroix, Raymond Weil, Citizen, Hamilton, Rosefield και πολλά άλλα αγαπημένα brands. Η συλλογή μας περιλαμβάνει ρολόγια από κορυφαίες μάρκες, επιλεγμένα με προσοχή για να προσφέρουν υψηλή ποιότητα και στυλ.

Σκεφτείτε εναλλακτικές για δώρα κουμπάρας

Από την άλλη μπορείτε να ξεφύγετε από τα καλσικά δώρα κουμπάρας συνδυάζοντάς τα με κάτι πιο πρωτότυπο:

  • Γυναικείες τσάντες
  • Δωροεπιταγή: Εάν δεν είστε σίγουροι τι να της χαρίσετε, μπορείτε να της δωρίσετε μια επιταγή δώρου στο αγαπημένο της κατάστημα.
  • Εμπειρία: Μπορείτε να της χαρίσετε μια εμπειρία, όπως ένα εισιτήριο για μια θεατρική παράσταση, μια spa day ή ένα μάθημα μαγειρικής.

Επιλέξτε δώρο για την κουμπάρα σας με βάση την προσωπικότητά της

Σκεφτείτε την προσωπικότητά της και τις ασχολίες προκειμένου να καταλήξετε στην καλύτερη επιλογή για δώρο κουμπάρας. Αν για παράδειγμα θέλει να είναι πάντα στυλάτη και κομψή ή αν επιλέγει έναν πιο casual τρόπο ζωής με δραστηριότητες και αθλήματα. Από γυναικείες τσάντες μέχρι δωροεπιταγές και εμπειρίες, η προσεκτική επιλογή θα κάνει το δώρο ακόμα πιο εξατομικευμένο.

Δώρα για την κομψή κουμπάρα

  • Κοσμήματα από χρυσό για δώρο κουμπάρας με κλασικό και διαχρονικό σχεδιασμό.
  • Designer τσάντα από γνωστούς οίκους μόδας.
  • Επώνυμο γυναικείο ρολόι 

Δώρα για την active κουμπάρα

  • Επώνυμο smartwatch για να παρακολουθεί την υγεία και την φυσική της δραστηριότητα πάντα με ακρίβεια και στυλ.
  • Δωροεπιταγή για να επιλέξει η ίδια το δώρο της

10+1 tips για να επιλέξετε το καλύτερο δώρο για την κουμπάρα σας!

Σκεφτείτε τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις της: Τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της; Έχει κάποιο ιδιαίτερο χόμπι; Προτιμά τις κλασικές επιλογές ή τις πιο μοντέρνες τάσεις; Ανάλογα μπορείτε να επιλέξετε και το δώρο κουμπάρας.

  1. Λάβετε υπόψη το budget σας: Ποιο ποσό είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε για το δώρο; Μην αισθανθείτε πίεση να ξοδέψετε υπερβολικά αλλά εστιάστε σε μια επιλογή που θα της αρέσει και θα εκφράζει τη σχέση σας.
  2. Προσθέστε μια προσωπική πινελιά: Ένα δώρο με προσωπικό χαρακτήρα δείχνει περισσότερη σκέψη και φροντίδα. Μπορείτε να χαράξετε τα αρχικά της, μια ιδιαίτερη ημερομηνία ή μια σημαντική φράση σε ένα κόσμημα για παράδειγμα.
  3. Εξετάστε την πρακτικότητα του δώρου: Θα της χρησιμεύσει το δώρο στην καθημερινότητά της; Ή μήπως προτιμάτε κάτι πιο συναισθηματικό; Σε κάθε περίπτωση ξέρετε την κουμπάρας σας καλύτερα!
  4. Επιλέξτε ποιοτική κατασκευή: Επενδύστε σε δώρα κουμπάρας με καλή ποιότητα που θα αντέξουν στο χρόνο, ειδικά αν πρόκειται για κοσμήματα ή ρολόγια.
  5. Σκεφτείτε τη συσκευασία: Η ωραία συσκευασία δώρου προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά και δείχνει ότι αφιερώσατε χρόνο στην επιλογή του δώρου. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείτε αφού επιλέξετε το απόλυτο δώρο κουμπάρας!
  6. Συνοδεύστε το δώρο με μια κάρτα: Γράψτε μια ειλικρινή κάρτα με ευχές και εκφράστε την αγάπη και την εκτίμησή σας διότι…α γραπτά μένουν!
  7. Συμβουλευτείτε τον γαμπρό ή κοινούς φίλους: Μπορεί να έχουν ιδέες για τα ενδιαφέροντα της κουμπάρας σας ή προτάσεις για δώρα που της αρέσουν.
  8. Μην αγχωθείτε υπερβολικά! Επιλέξτε ένα δώρο που πιστεύετε ότι θα της αρέσει και που ανταποκρίνεται στο budget σας. Το πιο σημαντικό είναι η σκέψη και η αγάπη που βρίσκονται πίσω από το δώρο.
  9. Εξερευνήστε διαφορετικές επιλογές: Μην περιορίζεστε στις κλασικές επιλογές κοσμημάτων ή ρολογιών. Εξερευνήστε διαφορετικές κατηγορίες δώρων, όπως εμπειρίες ή δώρα που ανταποκρίνονται στα χόμπι της.
  10. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας: Εάν βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο δώρα, επιλέξτε αυτό που σας φαίνεται πιο ταιριαστό με την προσωπικότητα της κουμπάρας σας.

Σας ευχόμαστε έναν υπέροχο γάμο γεμάτο λάμψη και αγάπη!

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από δώρα κουμπάρας αλλά και νυφικά κοσμήματαβέρες γάμου, μανικετόκουμπα για τον γαμπρό, νυφικά σκουλαρίκια, νυφικά κολιέ, αλλά και ιδέες για βραχιόλια γάμου αλλά και ιδέες για δώρα κουμπάρου

Ανακαλύψτε μοναδικά κοσμήματα γάμου και κάντε την ημέρα σας ακόμα πιο μοναδική.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Προτεινόμενο
    59.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Προτεινόμενο
    89.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25%
    90.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Προτεινόμενο
    90.00 120.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Προτεινόμενο
    99.00 135.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    75.00 105.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Προτεινόμενο
    89.00 120.00€ price.perUnitTitle