ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Βραχιόλια γάμου

25 προϊόντα

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, προσφέρουμε μια εκπληκτική ποικιλία από βραχιόλια γάμου που θα προσθέσουν λάμψη και κομψότητα στην ιδιαίτερη στιγμή του γάμου σας. Τα βραχιόλια μας είναι επιλεγμένα με μεράκι και φροντίδα για να αντικατοπτρίζουν την ομορφιά και την κομψότητα. Ανακαλύψτε διαφορετικά σχέδια και στυλ, από διακριτικά και κλασικά έως πιο εκκεντρικά και μοντέρνα, ώστε να βρείτε το ιδανικό βραχιόλι που θα αναδείξει το σύνολο της εμφάνισής σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, όπως το χρυσό, το λευκόχρυσο και οι πολύτιμες πέτρες, προσδίδουν στα βραχιόλια γάμου μας μια αίσθηση πολυτέλειας και διαχρονικής κομψότητας. Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε κοσμήματα που αναδεικνύουν την ομορφιά σας. Ανακαλύψτε την πολυτέλεια των βραχιολιών γάμου μας στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis.

Ανακαλύψτε πλούσια ποικιλία σε βραχιόλια γάμου στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis 

Η μέρα του γάμου σας είναι γεμάτη με λάμψη και χαρά και κάθε λεπτομέρεια μετράει. Από το νυφικό σας μέχρι τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας με κομψότητα και φινέτσα. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια ασύγκριτη συλλογή από βραχιόλια γάμου, ικανά να απογειώσουν την εμφάνιση σας και να προσθέσουν μια πινελιά πολυτέλειας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Ποικιλία σε βραχιόλια γάμου για κάθε προτίμηση:

  • Κλασικά βραχιόλια γάμου: διαχρονικά σχέδια με διαμάντια, μαργαριτάρια ή άλλα πολύτιμα υλικά, για μια κομψή και διαχρονική εμφάνιση.
  • Μοντέρνα: μοντέρνα σχέδια με γεωμετρικά σχήματα, ασύμμετρα μοτίβα ή μοντέρνα υλικά, για μια πιο τολμηρή και εντυπωσιακή εμφάνιση.
  • Ρομαντικά: βραχιόλια γάμου με λεπτεπίλεπτα σχέδια, floral μοτίβα ή μαργαριτάρια, για μια ονειρική και ρομαντική εμφάνιση.

Ολοκληρώστε τη νυφική σας εμφάνιση με το απόλυτο βραχιόλι γάμου

Ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ για τη νύφη είναι το βραχιόλι γάμου. Το βραχιόλι γάμου δεν είναι απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο, αλλά συμβολίζει την αγάπη, την αφοσίωση και την αιώνια δέσμευση προς τον σύντροφό σας. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis το γνωρίζουμε αυτό γι’ αυτό και φροντίζουμε να σας προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή ικανή να καλύψει όλες τις προτιμήσεις.

Μοναδικά βραχιόλια γάμου ακόμα και για τις φίλες της νύφης

Στο SENZIO Belibasakis, προσφέρουμε και βραχιόλια γάμου ειδικά για τις φίλες της νύφης, προσφέροντας τους έναν εξίσου μαγικό ρόλο στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Κατανοούμε ότι η παρουσία των φίλων αποτελεί σημαντικό μέρος της γαμήλιας τελετής, και τα βραχιόλια γάμου μας αποτελούν το ιδανικό δώρο για να εκφράσετε την εκτίμηση σας.

  • Ευχαριστήριο δώρο: Μία ωραία και κλασική ιδέα για να ευχαριστήσετε τις φίλες σας που μοιράστηκαν μαζί σας αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.
  • Σύμβολο φιλίας: Τα βραχιόλια γάμου για τις φίλες της νύφης είναι σύμβολο της αγάπης και της φιλίας που σας δένει.
  • Ενθύμιο: Ένα μοναδικό ενθύμιο που θα θυμίζει στις φίλες σας την ξεχωριστή αυτή ημέρα για πάντα.

Επιλέξτε χειροποίητα βραχιόλια γάμου για να κάνετε αυτήν την ημέρα ακόμα πιο μοναδική!

Τα χειροποίητα βραχιόλια γάμου μας αποτελούν μικρά έργα τέχνης που είναι φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και με υψηλής ποιότητας υλικά. Κάθε βραχιόλι γάμου αντικατοπτρίζει την ευαισθησία και το μοναδικό χαρακτήρα της κάθε δημιουργίας, δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο κομμάτι για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής σας. Επιλέγοντας χειροποίητα βραχιόλια για τον γάμο σας, επιλέγετε τη μοναδικότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα. Εκφράστε το προσωπικό σας στυλ και δημιουργήστε αναμνηστικά κομμάτια που θα σας συντροφεύουν για πάντα. Με τα χειροποίητα βραχιόλια γάμου η ημέρα αυτή θα αποκτήσει ακόμα περισσότερη σημασία και ομορφιά.

  • Μοναδικότητα: Κάθε βραχιόλι γάμου είναι χειροποίητο, φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη, καθιστώντας το μοναδικό στο είδος του.
  • Προσωποποίηση: Μπορείτε να συνεργαστείτε με τον τεχνίτη για να δημιουργήσετε ένα βραχιόλι που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σας και στις προτιμήσεις σας.
  • Υψηλή ποιότητα: Τα χειροποίητα βραχιόλια γάμου κατασκευάζονται με προσοχή στη λεπτομέρεια και με υψηλής ποιότητας υλικά.

3 tips για να επιλέξετε βραχιόλια γάμου 

Ξέρουμε πως η ημέρα του γάμου είναι από μόνη της μια πολύ αγχωτική διαδικασία όχι μόνο για την οργάνωση της τελετής αλλά και την επιλογή της κατάλληλης νυφικής εμφάνισης. Δεν πρέπει όμως να αφήσετε αυτήν την αγωνία να σας αποσπάσει την προσοχή από την επιλογή των νυφικών κοσμημάτων και ειδικά από την επιλογή του κατάλληλου νυφικού βραχιολιού μιας και είναι αυτό που μπορεί να συνοδεύσει άριστα τη βέρα σας. Πάμε να δούμε 3 χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε το βραχιόλι γάμου χωρίς πονοκέφαλο:

  1. Συνδυάστε το βραχιόλι γάμου με το νυφικό σας: Για ένα κλασικό νυφικό, επιλέξτε επίσης κλασικά βραχιόλια γάμου. Για ρομαντικά ή μοντέρνα νυφικά μπορείτε να επιλέξετε βραχιόλια που αντανακλούν το αντίστοιχο στυλ με φλοράλ στοιχεία και ρομαντικές λεπτομέρειες.
  2. Λάβετε υπόψη το στυλ σας: Εάν προτιμάτε την κομψότητα, επιλέξτε ένα βραχιόλι με διαμάντια. Εάν θέλετε μια πιο ρομαντική εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα βραχιόλι με μαργαριτάρια.
  3. Προσαρμόστε το βραχιόλι στο budget σας: Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε βραχιόλια γάμου σε μεγάλη ποικιλία τιμών, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Σας ευχόμαστε έναν υπέροχο γάμο γεμάτο λάμψη και αγάπη!

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από βραχιόλια γάμου αλλά και νυφικά κοσμήματαβέρες γάμου, μανικετόκουμπα για τον γαμπρό, νυφικά σκουλαρίκια, νυφικά κολιέ, αλλά και ιδέες για καταπληκτικά δώρα κουμπάρου αλλά και δώρα κουμπάρας

Ανακαλύψτε μοναδικά κοσμήματα γάμου και κάντε την ημέρα σας ακόμα πιο μοναδική.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    669.00 900.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    309.00 415.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    439.00 630.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    209.00 289.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    230.00 325.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    230.00 325.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    209.00 299.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    390.00 560.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    265.00 379.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    451.50 645.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    511.00 730.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    335.30 479.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    553.00 790.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    651.00 930.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    798.00 1140.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    567.00 810.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    553.00 790.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    577.50 825.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    595.00 850.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    721.00 1030.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    539.00 770.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    920.50 1315.00€ price.perUnitTitle