ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Δώρο κόσμημα για νονά

1,574 προϊόντα

Η επιλογή του τέλειου δώρου για τη νονά σας μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θέλετε να βρείτε κάτι ξεχωριστό, που να εκφράζει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας για το σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή σας.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα που ταιριάζουν ιδανικά για δώρο στη νονά.

Μερικές ιδέες για δώρο κόσμημα για νονά

  • Κολιέ με σταυρό ή κωνσταντινάτο: Μια κλασική και διαχρονική επιλογή που θα θυμίζει πάντα στη νονά σας τη σημαντική στιγμή της βάπτισης.
  • Κολιέ με όνομα ή με αρχικά: Μια πιο προσωποποιημένη επιλογή που θα δείξει στη νονά σας πόσο πολύ την αγαπάτε και την εκτιμάτε.
  • Βραχιόλι με charm: Μπορείτε να επιλέξετε ένα βραχιόλι με charm που συμβολίζουν τη σχέση σας με τη νονά σας, όπως ένα charm με καρδιά, ένα σταυρό ή ένα αγγελάκι.
  • Σκουλαρίκια: Μια κομψή, θηλυκή και πρωτότυπη επιλογή για δώρο κόσμημα για νονά.
  • Δαχτυλίδι: Μια διαχρονική επιλογή που θα δείξει στη νονά σας πόσο πολύ την αγαπάτε.
  • Σετ κοσμημάτων: Μια πιο ολοκληρωμένη και πολυτελής επιλογή που θα ενθουσιάσει τη νονά σας.

 Ακόμα θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από δώρα βάπτισης, βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρια και επιλογές σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια. Επισκεφθείτε είτε το φυσικό μας κατάστημα είτε δείτε την online συλλογή από τις επιλογές σε δώρο κόσμημα για νονά και βρείτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Αναρωτιέστε ακόμα για το απόλυτο δώρο κόσμημα για τη νονά της καρδιά σας;

Η επιλογή του τέλειου δώρου για τη νονά της καρδιάς σας μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θέλετε να βρείτε κάτι ξεχωριστό, που να εκφράζει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη σας για το σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή σας. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κοσμήματα που ταιριάζουν ιδανικά για δώρο στη νονά.

Και φυσικά, μην ξεχάσετε για το απόλυτο δώρο κόσμημα για νονά

  • Να λάβετε υπόψη το στυλ της νονάς σας: Επιλέξτε ένα κόσμημα που ταιριάζει με το γούστο και το στυλ της.
  • Να διαλέξετε ένα κόσμημα καλής ποιότητας: Το δώρο σας θα της θυμίζει τη βάπτιση για πολλά χρόνια, γι' αυτό φροντίστε να είναι από ποιοτικά υλικά.
  • Να συνοδεύσετε το δώρο κόσμημα για νονά με μια κάρτα με μια αφιέρωση: Γράψτε στη νονά σας πόσο πολύ την αγαπάτε και πόσο σημαντική είναι για εσάς.

Ανακαλύψτε μοναδικές επιλογές σε δώρο για νονά και τιμήστε τη μέρα της βάπτισης!

Η βάπτιση είναι μια ξεχωριστή στιγμή γεμάτη χαρά και συγκίνηση. Εκτός από το μωράκι, η νονά είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο σε αυτή τη γιορτή. Για να τιμήσετε τη νονά και να της δείξετε πόσο πολύ την εκτιμάτε, μπορείτε να της χαρίσετε ένα μοναδικό δώρο.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δώρα κόσμημα για νονά, όπως

  • Χρυσό κολιέ για τη νονά: Μια κλασική και διαχρονική επιλογή που θα χαρίσει λάμψη στη νονά σας.
  • Λευκόχρυσο κολιέ για τη νονά: Μια μοντέρνα επιλογή που θα συνοδεύει τη νονά της καρδιάς σας κάθε στιγμή της ημέρας.
  • Σετ κόσμημα για νονά: Μια πιο πολυτελής επιλογή που θα ενθουσιάσει τη νονά σας. Ρωτήστε μας για το πώς να φτιάξετε ακόμα και το δικό σας σετ κάνοντας τους συνδυασμούς που εσείς επιθυμείτε.

Κολιέ για τη νονά σε χρυσό…

…μια διαχρονική επιλογή που θα χαρίσει λάμψη και κομψότητα στη νονά σας. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χρυσά κολιέ σε διάφορα στυλ και σχέδια, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο της.

ή μήπως ένα κολιέ για τη νονά σε λευκόχρυσο;

…μια πιο μοντέρνα και κομψή επιλογή που θα ενθουσιάσει τη νονά σας. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από κολιέ σε λευκόχρυσο σε διάφορα στυλ και σχέδια, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο γούστο της.

Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες από λευκόχρυσο κολιέ για τη νονά

  • Μοντέρνα γραμμή: Μια επιλογή που θα ταιριάζει με το στυλ της νονάς σας και θα την κάνει να νιώθει μοντέρνα και trendy.
  • Διακοσμημένο με διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους: Μια πιο λαμπερή και εντυπωσιακή επιλογή για να δείξετε στη νονά σας πόσο ξεχωριστή είναι για εσάς.
  • Με μαργαριτάρια: Μια κλασική και διαχρονική επιλογή που θα χαρίσει κομψότητα στη νονά σας.
  • Κρεμαστό: Μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεμαστό με ιδιαίτερο συμβολισμό για τη νονά σας, όπως ένα σταυρό, ένα αγγελάκι ή ένα σύμβολο τύχης.

Σετ κόσμημα για νονά και χαρίστε το απόλυτο δώρο από το SENZIO Belibasakis!

Ψάχνετε για το απόλυτο δώρο για τη νονά σας; Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα και χαρίστε της ένα ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων! Στο SENZIO Belibasakis, διαθέτουμε μια εκπληκτική συλλογή από σετ κοσμημάτων που περιλαμβάνουν συνδυασμούς κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Γιατί να επιλέξετε σετ κοσμημάτων;

  • Τέλεια αρμονία: Τα κοσμήματα στο σετ είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν μεταξύ τους, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη και κομψή εμφάνιση.
  • Εύκολη επιλογή: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το συνδυασμό διαφορετικών κοσμημάτων. Ένα σετ είναι έτοιμο να φορεθεί!
  • Αξία για τα χρήματά σας: Συχνά, η αγορά ενός σετ κοσμημάτων είναι πιο οικονομική από την αγορά μεμονωμένων κομματιών.
  • Δείξτε περισσότερη φροντίδα: Ένα σετ δείχνει ότι αφιερώσατε περισσότερο χρόνο και σκέψη στην επιλογή του δώρου.

Tip: Στο SENZIO Belibasakis έχουμε ήδη έτοιμες προτάσεις σε σετ κόσμημα για νονά, αλλά δεν περιοριζόμαστε εδώ! Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σετ κοσμημάτων για τη νονά βάζοντας και τη δική σας προσωπική πινελιά.

Καταπληκτικές επιλογές σε δώρο για νονά κουμπάρα και σφραγίστε τη φιλία σας με λίγη λάμψη!

Η νονά κουμπάρα είναι ένα ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας. Είναι πνευματική σας μητέρα, φίλη και στήριγμα. Για να της δείξετε την αγάπη και την εκτίμησή σας, μπορείτε να της χαρίσετε ένα ξεχωριστό δώρο κόσμημα.

Μερικές επιπλέον συμβουλές για την επιλογή δώρου για τη νονά κουμπάρα

  1. Επιλέξτε ένα δώρο που έχει συναισθηματική αξία. Μπορεί να είναι ένα κόσμημα με χαραγμένο μήνυμα ή ένα μοναδικό vintage κομμάτι.
  2. Σκεφτείτε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά της.  Εάν της αρέπει η μόδα, επιλέξτε ένα πιο statement κόσμημα ή ακόμα και ένα επώνυμο ρολόι.

Στο SENZIO Belibasakis θα βρειτε και οικονομικά δώρα και πάντα με την ποιότητα SENZIO Belibasakis

Αναζητάτε το τέλειο δώρο για τη νονά σας, αλλά ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από οικονομικά δώρα για τη νονά σας, χωρίς ποτέ να συμβιβάζεστε στην ποιότητα.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό οικονομικό δώρο;

  • Μεγάλη ποικιλία σε τιμές: Διαθέτουμε κοσμήματα σε χρυσό και λευκόχρυσο που προσφέρουν μια προσιτή επιλογή διατηρώντας παράλληλα την κομψότητα και τη λάμψη.
  • Συλλογές με εκπτώσεις: Αναζητήστε τις συλλογές μας με εκπτώσεις για να βρείτε μοναδικά κομμάτια σε εξαιρετικές τιμές.
  • Μικρότερα κομμάτια: Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα ογκώδες κόσμημα. Ένα κομψό μενταγιόν, ένα μοντέρνο σκουλαρίκι ή ένα minimal βραχιόλι μπορεί να είναι εξίσου ξεχωριστό δώρο.

Επιλέξτε το δώρο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, αλλά και στο στυλ της νονάς σας. Μπορείτε να βρείτε:

  • Κλασικά κοσμήματα: Πάντα επίκαιρα και κομψά, αποτελούν μια διαχρονική επιλογή για δώρο κόσμημα για νονά.
  • Μοντέρνα κοσμήματα: Βρείτε μοντέρνα σχέδια σε προσιτές τιμές που θα εντυπωσιάσουν τη νονά σας.
  • Κοσμήματα με ιδιαίτερο συμβολισμό: Επιλέξτε ένα κόσμημα με σταυρό, καρδιά, κωνσταντινάτο ή κάποιο άλλο σύμβολο που εκφράζει τα συναισθήματά σας.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να δείξετε στη νονά σας πόσο την αγαπάτε και την εκτιμάτε. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε σίγουρα το τέλειο οικονομικό δώρο που θα της φέρει χαρά και θα της θυμίζει πάντα τη ξεχωριστή σας σχέση.

Επισκεφτείτε είτε το φυσικό μας κατάστημα είτε δείτε την online συλλογή μας για να ανακαλύψετε την ποικιλία και σε των οικονομικά δώρα για τη νονά σας!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Προτεινόμενο
    129.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    69.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    69.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    59.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    109.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    159.00 price.perUnitTitle