ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Βαφτιστικοί σταυροί για κορίτσι

145 προϊόντα

Η επιλογή του τέλειου βαπτιστικού σταυρού για κορίτσι είναι μια σημαντική στιγμή γεμάτη χαρά και συγκίνηση. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη χαρά μαζί σας προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια σε όλα τα στυλ και υλικά.

Ποικιλία σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια για κάθε γούστο

  • Κλασικούς σταυρούς: διαχρονικά κομψά σχέδια που θα συντροφεύουν το βαφτιστήρι σας για μια ζωή.
  • Μοντέρνους σταυρούς: μοντέρνα σχέδια με γεωμετρικές γραμμές και παιχνιδιάρικα μοτίβα.
  • Σταυρούς με διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους: για μια πιο λαμπερή και εντυπωσιακή επιλογή.
  • Χειροποίητους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια: μοναδικά κομμάτια φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους έμπειρους τεχνίτες μας.

 Ακόμα θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από δώρα βάπτισης, βαπτιστικούς σταυρούς για αγόρια και επιλογές σε δώρο κόσμημα για νονά. Επισκεφθείτε είτε το φυσικό μας κατάστημα είτε δείτε την online συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς και βρείτε τον τέλειο βαπτιστικό σταυρό για το αγοράκι σας.

SENZIO Belibasakis: Εγγύηση ποιότητας και εξυπηρέτησης

  • Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας υλικά.
  • Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους τεχνίτες.
  • Προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση.

Επισκεφθείτε είτε το κατάστημά μας ή δείτε την online συλλογή μας για να ανακαλύψετε τον τέλειο βαπτιστικό σταυρό για το κοριτσάκι σας! Στο SENZIO Belibasakis, η εύρεση του τέλειου βαπτιστικού σταυρού για το κοριτσάκι σας γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία!

Μοντέρνοι βαφτιστικοί για κορίτσι για το fashion icon βαφτιστήρι σας

Εάν η μικρή σας βαφτισιμιά είναι fashion icon από κούνια, τότε οφείλετε να επιλέξετε έναν βαπτιστικό σταυρό που θα ταιριάζει με το στυλ της. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια συλλογή από μοντέρνους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια που θα ενθουσιάσουν και την πιο απαιτητική fashionista!

  • Σύγχρονα σχέδια: Ξεχάστε τους κλασικούς και βαρετούς σταυρούς. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μοντέρνα σχέδια με γεωμετρικές γραμμές, παιχνιδιάρικα μοτίβα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.
  • Ποικιλία υλικών: Εκτός από χρυσό και ασήμι, μπορείτε να επιλέξετε βαπτιστικό σταυρό από ροζ χρυσό, λευκόχρυσο ή ακόμα και από συνδυασμό υλικών.
  • Προσωποποιημένη επιλογή: Για να κάνετε τον βαπτιστικό σταυρό ακόμα πιο ξεχωριστό, μπορείτε να προσθέσετε μια χάραξη με το όνομα της μικρής σας βαφτισιμιάς ή με μια ιδιαίτερη φράση.
  • Συνδυάστε με αλυσίδα: Για να ολοκληρώσετε το look, επιλέξτε μια μοντέρνα αλυσίδα που θα ταιριάζει με το στυλ του σταυρού. Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες σε διάφορα μήκη, πάχη και υλικά.

Ανακαλύψτε χειροποίητους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια για την πιο μοναδική στιγμή! 

Εκτός από την πλούσια συλλογή έτοιμων σταυρών, προσφέρουμε και την επιλογή χειροποίητου σταυρού, φτιαγμένου με μεράκι και δεξιοτεχνία από τους έμπειρους τεχνίτες μας. Κάθε χειροποίητος βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι είναι μοναδικός, σχεδιασμένος με βάση τις προτιμήσεις σας και τις ιδιαίτερες επιθυμίες σας. Μπορείτε να επιλέξετε το υλικό, το στυλ, το μέγεθος και ακόμα και να προσθέσετε μια προσωποποιημένη πινελιά, όπως το όνομα του βαφτιστηριού σας ή μια ιδιαίτερη χάραξη.

Επιλέγοντας έναν χειροποίητο βαπτιστικό σταυρό για κορίτσι από το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, χαρίζετε στο βαφτιστήρι σας ένα μοναδικό δώρο, γεμάτο αγάπη και φροντίδα, που θα το συντροφεύει για μια ζωή.

Είτε αγαπάτε έναν ρομαντικό βαπτιστικό σταυρό για κορίτσι σε ροζ χρυσό…

Για τις λάτρεις της ρομαντικής αισθητικής, το SENZIO Belibasakis προσφέρει μια συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια σε ροζ χρυσό. Ο ροζ χρυσός, με τη ζεστή και τρυφερή του απόχρωση, προσδίδει μια ρομαντική και παιχνιδιάρικη διάθεση στον βαφτιστικό σταυρό, ενώ παράλληλα συμβολίζει την αγάπη και την αφοσίωση.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε ροζ χρυσούς σταυρούς για κορίτσια σε διάφορα στυλ, από κλασικούς και διαχρονικούς μέχρι πιο μοντέρνα και minimal σχέδια. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις και στο γούστο του βαφτιστηριού σας.

Είτε αγαπάτε το κομψό λευκόχρυσο για τον βαφτιστικό σταυρό για το μικρό σας κοριτσάκι… στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Για εσάς που προτιμάτε ένα πιο κομψό και διαχρονικό στυλ, το SENZIO Belibasakis προσφέρει μια συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια σε λευκόχρυσο. Ο λευκόχρυσος, με τη διαχρονική λάμψη και την κομψότητα του, προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας και sophistication στον σταυρό.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε λευκόχρυσους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια σε διάφορα στυλ, από κλασικούς και διαχρονικούς μέχρι πιο μοντέρνα και minimal σχέδια. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις και στο γούστο του βαφτιστηριού σας.

Βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι με αλυσίδα ή χωρίς; το αιώνιο δίλημμα!

Η επιλογή του βαπτιστικού σταυρού για το κοριτσάκι σας είναι μια σημαντική στιγμή, γεμάτη χαρά και συγκίνηση. Εκτός από το στυλ και το υλικό, ένα σημαντικό ερώτημα που προκύπτει είναι: Να επιλέξετε σταυρό με αλυσίδα ή σκέτο;

Βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι με αλυσίδα

  • Πρακτικότητα: Ο σταυρός με αλυσίδα είναι έτοιμος προς χρήση, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε αλυσίδα ξεχωριστά.
  • Συνοχή: Η αλυσίδα είναι επιλεγμένη ώστε να ταιριάζει με τον σταυρό σε στυλ και υλικό, δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο.
  • Ευκολία: Αποφεύγετε την επιπλέον αναζήτηση και αγορά αλυσίδας.

Βαπτιστικός σταυρός για κορίτσι χωρίς αλυσίδα

  • Ευελιξία: Μπορείτε να επιλέξετε αλυσίδα της αρεσκείας σας, ταιριαστή στο στυλ και το γούστο του βαφτιστηριού σας.
  • Ποικιλία: Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες σε διάφορα μήκη, πάχη και υλικά.
  • Προσαρμογή: Μπορείτε να προσαρμόσετε το κόστος του δώρου σας, αγοράζοντας αλυσίδα σε διαφορετική τιμή.

Ό,τι κι αν προτιμάτε στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια, με ή χωρίς αλυσίδα, για να καλύψουμε κάθε γούστο και προϋπολογισμό.

Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσι με αλυσίδα και όχι μόνο!

Η βάπτιση του κοριτσιού σας είναι μια ξεχωριστή στιγμή γεμάτη χαρά και συγκίνηση. Στο SENZIO Belibasakis, θέλουμε να συμβάλλουμε σε αυτή τη χαρά προσφέροντας μοναδικές προσφορές σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια, με αλυσίδα και όχι μόνο! Επισκεφθείτε είτε το φυσικό μας κατάστημα είτε δείτε την online συλλογή μας για να ανακαλύψετε τις μοναδικές προσφορές μας σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσια.

Είμαστε εδώ για κάθε ερώτηση!

Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή του τέλειου βαπτιστικού σταυρού για το κοριτσάκι σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σταυρό που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις και στο γούστο του βαφτιστηριού σας.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη βάπτιση του κοριτσιού σας μια αξέχαστη στιγμή!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    179.00 250.00€ price.perUnitTitle