ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Suunto Smartwatches

4 προϊόντα

Το Suunto smartwatch είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της περιπέτειας. Μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών, η κορυφαία εταιρεία Suunto προσφέρει σταθερά μια λεπτή γραμμή σχεδιασμού και μοναδικής καινοτομίας στα μοντέλα της, για να σας συντροφεύσουν σε κάθε εξόρμηση, δραστηριότητα, εμπειρία και έξοδο με πρακτικές λειτουργίες και γοητευτικό design. Κάθε Suunto smartwatch ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά του και την εργονομία του με λεπτό σχεδιασμό που εφάπτει καταπληκτικά στο χέρι σας. Στο SENZIO Belibasakis θα ανακαλύψετε τα καλύτερα Suunto smartwatches για που φημίζονται ως καταδυτικά και έρχονται με κορυφαίες τεχνολογίες. 

Suunto smartwatches κατάδυσης για μοναδικές δραστηριότητες σε περιμένει στο SENZIO Belibasakis

Αν ψάχνετε Suunto ρολόι κατάδυσης, είστε στο σωστό μέρος αφού στο SENZIO Belibasakis διαθέτουμε μοντέλα κατάλληλα για κολύμβηση με χαρακτηριστικά αδιαβροχοποίησης. Ωστόσο, για κάθε είδους άσκησης, απόστασης, ανάβασης ή ταχύτητας, τα Suunto smartwatches παραμένουν κορυφαία επιλογή. Ανακαλύψτε τώρα το δικό σας μοντέλο που θα ενισχύσει κάθε βήμα που κάνετε στην καθημερινότητά σας. 

Με το Suunto smartwatch βάζεις στόχους που κατακτάς

Ισχυρό, κομψό, διακριτικό, το Suunto smartwatch θα γίνει το αγαπημένο σας wearable και μία εντυπωσιακή προσθήκη στο καθημερινό σας στυλ. Εκτός από αθλητικές λειτουργίες, GPS, καταμέτρηση φυσικής κατάστασης, έχει και εξαιρετικά κομψή σχεδίαση για να κερδίζει επάξια τον τίτλο ως το πιο λεπτό sport smartwatch. Βρείτε το μοντέλο που σας γοητεύει περισσότερο ανάμεσα στα smartwatch και υποσχεθείτε στον εαυτό σας την αναβάθμιση που του αξίζει. Όλα τα κορυφαία μοντέλα Suunto, Garmin, Guess, Sector, Swatch, Vogue σας περιμένουν στο SENZIO Belibasakis. 

Δείτε περισσότερα
Suunto Smartwatches
Προϊόντα / σελίδα
Έκπτωση-19%
265.00 329.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-19%
225.00 279.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-21%
529.00 669.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-21%
529.00 669.00€ price.perUnitTitle