ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
Νέο Προτεινόμενο
Garmin

GARMIN Vivofit jr. 3 Disney The Little Mermaid Green Silicone Strap 010-02441-13

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 200747
89.00
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Παραλαβή από το κατάστημα

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες των παιδιών σας ξεκλειδώνουν εκπαιδευτικές εφαρμογές περιπέτειας σε όλο τον κόσμο.

  • Αυτό το ανθεκτικό fitness tracker είναι φιλικό στην κολύμβηση και τέλειο για τις περιπέτειες του παιδιού σας σε όλο τον κόσμο.
  • Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας το φορτιστή. Η μπαταρία που αντικαθίσταται εύκολα διαρκεί μέχρι 1 χρόνο.
  • Το παιδί σας θα είναι έτοιμο για κάθε περίσταση με έγχρωμη οθόνη και πολλαπλές επιλογές εμφάνισης ώρας.
  • Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να διαχειριστούν τις δουλειές του σπιτιού και να δώσουν ανταμοιβές στον μικρό τους ταξιδιώτη του κόσμου.
  • Ποια νέα μέρη θα εξερευνήσει το παιδί σας; Ο χρόνος παιχνιδιού ξεκλειδώνει εκπαιδευτικές περιπέτειες, παιχνίδια και εικονίδια.
  • Όπου και να βρίσκεται το παιδί σας, καταγράψτε βήματα, ύπνο και καθημερινή δραστηριότητα.

ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ

Αφήστε το παιδί σας να επιλέξει πώς θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο- επιλέγοντας το σχέδιο του. Η έγχρωμη οθόνη διασφαλίζει ότι θα έχουν ότι χρειάζονται για τις περιπέτειες τους.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αυτό το ανθεκτικό, κατάλληλο για κολύμβηση fitness tracker έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι 1 χρόνο - δεν χρειάζεται φόρτιση. Το λουράκι προσαρμόζεται για να ταιριάζει ακόμα και στους μικρότερους καρπούς.

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Με εσάς συνταξιδιώτη, το παιδί σας θα ξεδιπλώσει εκπαιδευτικές περιπέτειες, θα μάθει για διάσημα αξιοθέατα και θα λύσει μυστήρια καθώς εξερευνά τον κόσμο από την Αρχαία Ελλάδα μέχρι το όρος Έβερεστ.

ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας όχι μόνο ξεκλειδώνουν περιπέτειες, αλλά όσο περισσότερα λεπτά δραστηριότητας καταγράφουν, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχουν για να απαντάνε σε κουίζ, να μαθαίνουν ασκήσεις γυμναστικής και να παίζουν παιχνίδια.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Όταν επιτυγχάνεται ο ημερήσιος στόχος δραστηριότητας ανταμείβει τα παιδά σας με χρωματιστούς κρυστάλλους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους κρυστάλλους για να αποκαλύψουν εικόνες στο σημειωματάριο τους που κρατάνε τις αναμνήσεις από τις περιπέτειες τους. 

ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Με καθοδήγηση από τους συνταξιδιώτες του, το παιδί σας θα μάθει βασικές κινήσεις ασκήσεων από κάρτες προπόνησης όπως τα αλματάκια, τον σκύλο που κοιτάει κάτω, τις ορειβατικές ασκήσεις και άλλα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Νέες χρονομετρημένες δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να καταγράφουν τα βήματα τους και την εκτιμώμενη απόσταση κατά το παιχνίδι στο πάρκο, την προπόνηση του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα. Δείτε τις αποθηκευμένες δραστηριότητες αργότερα στην εφαρμογή Garmin Jr.™.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΩΡΑΣ

Αφήστε τα παιδιά να εξατομικέυσουν το ρολόι τους με διαφορετικές εμφανίσεις ώρας. 

WIDGET ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Δεν είναι ποτέ κακό να είστε προετοιμασμένοι. Εισάγετε την επαφή εκτατού ανάγκης για το παιδί σας στο ICE widget, ώστε να μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε αυτή εάν χρειαστεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με την εφαρμογή Garmin Jr, οι γονείς μπορούν να δουν δεδομένα για τη δραστηριότητα, τις αρμοδιότητες, τον ύπνο, τις δουλειές του σπιτιού και πολλά άλλα αφού συγχρονίσουν με συμβατές συσκευές.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Αναθέστε καθήκοντα και δουλειές του σπιτιού από την εφαρμογή1 και ορίστε την ανταμοιβή σε εικονικά νομίσματα. Αυτά τα νομίσματα στην εφαρμογή μπορούν να εξαργυρωθούν από τα παιδιά σας με συμφωνημένες ανταμοιβές.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ

Όταν αναθέτετε δουλειές και ειδοποιήσεις προγράμματος, το fitness tracker του παιδιού σας τα ενημερώνει με ένα εικονίδιο που δείχνει τι πρέπει να κάνουν. Μπορούν να ρυθμιστούν να επαναλαμβάνονται εβδομαδιαία ή και καθημερινά.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

Με τις αναμετρήσεις βημάτων Toe-to-Toe™ τα παιδιά μπορούν να συγχρονιστούν με τους φίλους τους που βρίσκονται κοντά και να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένους διαγωνισμούς βημάτων. Οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν στην διασκέδαση επίσης, με την εφαρμογή Toe-to-Toe και ένα συμβατό ρολόι Garmin.

ΜΕΝΕΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΜΑΖΙ

Συνδεθείτε με τους φίλους του παιδιού σας στην εφαρμογή Garmin Connect™ και συνδεθείτε με άλλες οικογένειες στην εφαρμογή Garmin Jr. Αλληλοεπιδράστε μαζί τους και διαγωνιστείτε σε εβδομαδιαίες οικογενειακές αναμετρήσεις βημάτων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ενεργοποιήστε την λειτουργία παιδιού στην εφαρμογή Garmin Jr για να έχει το παιδί σας περιορισμένη πρόσβαση για να παρακολουθεί και να ελέγχει τις δικές τους μικροδουλειές. Μπορούν ακόμα να δουν την τελευταία τους αποστολή στην εφαρμογή.

Αδιάβρoχο 5 Atm: Κατάλληλο Για Κολύμβηση
Δέσιμο Λουράκι
Καντράν Ψηφιακό
Σημαντικά Στοιχεία Σε περίπτωση που ανοιχτεί η συσκευασία επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.
Κούμπωμα Τοκάς
Κρύσταλλο Plastic Plex
Brand Garmin
Πάχος 7.5 χιλ.
Συλλογή Vivofit jr. 3
Σχήμα Πλαισίου Τετράγωνο
Τύπος Μηχανισμού Μπαταρίας
Τύπος Προβολής Ψηφιακό
Τύπος Ρολογιού Smartwatch
Υλικό Πλαισίου Πλαστικό
Υλικό Δεσίματος Σιλικόνης
Κατηγορία Smartwatches, Ρολόγια
Φύλο Κορίτσι
Χρώμα Δεσίματος Πράσινο
Εγγύηση 2 Έτη Από Την Επίσημη Αντιπροσωπεία
Χρώμα Πλαισίου Πράσινο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Αποστολές με ACS Courier.

Στις υπόλοιπες χώρες η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ.

product bottom banner