ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
Νέο Προτεινόμενο
Garmin

GARMIN Venu Sq 2 Music Edition 40.6 X 37mm Slate Bezel with Black Silicone Band 010-02700-10

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 201424
299.00
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Παραλαβή από το κατάστημα

Let's get a more complete picture of our health.

Το smartwatch Venu Sq 2 διαθέτει κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει στις καθημερινές σας εμφανίσεις, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η φωτεινή AMOLED οθόνη και η προαιρετική λειτουργία μόνιμα ενεργής οθόνης σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε τα πάντα με μια γρήγορη ματιά.

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 11 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 26 ώρες σε λειτουργία GPS, δεν θα βγάζετε συνεχώς το ρολόι σας για φόρτιση, που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε την ευεξία σας 24/7.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το smartwatch Venu Sq 2 διαθέτει κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει στις καθημερινές σας εμφανίσεις, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η φωτεινή AMOLED οθόνη και η προαιρετική λειτουργία μόνιμα ενεργής οθόνης σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε τα πάντα με μια γρήγορη ματιά.

ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Με φακό από ανθεκτικό Corning® Gorilla® Glass 3 και ελαφριά στεφάνη αλουμινίου με άνετο λουράκι σιλικόνης, αυτό το smartwatch είναι κατασκευασμένο να ανταπεξέρχεται στον τρόπο ζωής σας.

ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ

Αυτό το ρολόι παίρνει συνεχώς τιμές για τους καρδιακούς σας παλμούς1 πολλαπλές φορές το δευτερόλεπτο και θα σας ειδοποιήσει εάν είναι πολλοί υψηλοί ή πολλοί χαμηλοί ενώ βρίσκεστε σε ανάπαυση. Σας βοηθά ακόμα να μετρήσετε πόσο σκληρά προπονείστε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμα και στην κολύμβηση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™

Δείτε τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα σας μέσα στην ημέρα ώστε να γνωρίζετε αν είστε φορτισμένοι και έτοιμοι για δραστηριότητα ή χρειάζεστε να φορτίσετε με έναν καλό ύπνο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ

Κατανοείστε πώς το σώμα σας αναρρώνει με τη βελτιωμένη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου. Αφού ξυπνήσετε θα λάβετε μια βαθμολογία για την ποιότητα ύπνου σας καθώς και μια ανάλυση των σταδίων του ύπνου, του παλμικού οξύμετρου2 και της αναπνοής μαζί με λεπτομερείς συμβουλές για να βελτιώσετε περισσότερο την ποιότητα του ύπνου σας1.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ

Δείτε εάν έχετε μια ήρεμη, ισορροπημένη ή έντονη ημέρα. Υπενθυμίσεις χαλάρωσης θα σας παροτρύνουν να κάνετε μια σύντομη δραστηριότητα αναπνοής όταν νιώθετε στρεσαρισμένοι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ HEALTH SNAPSHOT™

Καταγράψτε μια 2 λεπτή συνεδρία για να δείτε σημαντικά στατιστικά που περιλαμβάνουν καρδιακή συχνότητα, μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών, Pulse Ox, αναπνοή και στρες. Στη συνέχεια δημιουργείται μια αναφορά με αυτά τα στατιστικά που μπορείτε να μοιραστείτε μέσα από την εφαρμογή Garmin Connect™ στο συμβατό σας smartphone.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Garmin Connect™ στο συμβατό smartphone σας για να παρακολουθείτε τον κύκλο ή την εγκυμοσύνη. Καταγράψτε συμπτώματα και λάβετε πληροφορίες για άσκηση και διατροφή και ακόμα περισσότρεα. Μπορείτε ακόμα να έχετε όλες τις πληροφορίες στον καρπό σας με την εφαρμογή Women’s Health Tracking.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ

Ο αισθητήρας παλμικού οξυμέτρου μετράει τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και στον ύπνο σας για να δείτε πόσο καλά το σώμα σας απορροφά το οξυγόνο.

ΗΛΙΚΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί τη χρονολογική ηλικία, την εβδομαδιαία έντονη δραστηριότητα σας, τους καρδιακούς παλμούς ανάπαυσης και τον δείκτη μάζας σώματος (BMI) ή το ποσοστό σωματικού λίπους για να εκτιμήσει αν το σώμα σας είναι νεότερο ή μεγαλύτερο από την πραγματική σας ηλικία. Μπορείτε να δείτε συμβουλές για το πως να μειώσετε την ηλικία της φυσικής σας κατάστασης.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Όταν θέλετε να χαλαρώσετε ή να συγκεντρωθείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα αναπνοής και αυτό το ρολόι θα καταγράψει το στρες και την αναπνοή σας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα πως αναπνέετε.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Καταγράψτε την ημερησία ποσότητα πρόσληψης υγρών ως υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Μπορείτε ακόμα να έχετε έναν αυτόματο στόχο για την ενυδάτωση, ο οποίος προσαρμόζεται με τον ιδρώτα που χάνετε στις δραστηριότητες.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Δείτε πως αναπνέετε μέσα στην ημέρα, στον ύπνο, κατά την διάρκεια των ασκήσεων αναπνοής και στη γιόγκα.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Καταγράψτε όλους τους τρόπους που κινείστε με πάνω από 25 προφορτωμένες αθλητικές εφαρμογές με GPS και εσωτερικού χώρου, που περιλαμβάνουν περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα, γκολφ, HIIT, τένις και άλλα.

ΠΡΟΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Αφήστε το ρολόι να κάνει τον προγραμματισμό. Με προφορτωμένες ασκήσεις για αερόβια, ενδυνάμωση, γιόγκα, HIIT και pilates, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ασκηθείτε. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Garmin Connect και κατεβάστε περισσότερες ασκήσεις δωρεάν.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Επιλέξτε ανάμεσα σε πάνω από 1.600 ασκήσεις για να φτιάξετε τις δικές σας προπονήσεις στην εφαρμογή Garmin Connect στο συμβατό σας smartphone. Έπειτα κατεβάστε τες στο ρολόι σας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ HIIT

Χρησιμοποιήστε αυτό το προφίλ δραστηριότητας με διαφορετικά χρονόμετρα για να καταγράψετε τις HIIT προπονήσεις σας που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata  και προσαρμοσμένο στυλ. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τα διαστήματα άσκησης / ξεκούρασης και πολλά άλλα.

GARMIN COACH

Έχετε έναν προσωπικό προπονητή τρεξίματος στον καρπό σας, δωρεάν, για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τον επόμενο αγώνα 5 χιλ., 10χιλ., ή Ημιμαραθώνιο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ενώ βρίσκεστε έξω το ρολόι σας Venu Sq 2 καταγράφει τα βήματα, τα λεπτά έντασης, τις θερμίδες που κάψατε και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε αυτά τα δεδομένα από πολλαπλά Garmin smartwatch χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Garmin Connect.

ΛΕΠΤΑ ΕΝΤΑΣΗΣ

Καταγράψτε τα μέτρια και τα έντονα λεπτά δραστηριότητας και δείτε πότε τα αποκτήσατε μέσα στην ημέρα σας και σε ποια δραστηριότητα. Μπορείτε ακόμα και να τα προσθέσετε ως πεδίο δεδομένων για να το βλέπετε κατά την διάρκεια χρονομετρούμενων δραστηριοτήτων.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Λάβετε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις στο ρολόι σας όταν το έχετε συνδέσει με το συμβατό smartphone σας. Μπορείτε ακόμα και να απαντήσετε σε γραπτά μηνύματα εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android™.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ

Εάν ποτέ χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε εύκολα να στείλετε ένα μήνυμα με την τρέχουσα τοποθεσία σας σε προεπιλεγμένες επαφές όταν το ρολόι σας και το συμβατό σας smartphone είναι συνδεδεμένα4.

GARMIN PAY™ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και επιλέξτε συστήματα συναλλαγών με την λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay μέσα από τους συνεργαζόμενους παρόχους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ CONNECT IQ™

Προσθέστε προσωπικότητα στο ρολόι σας κατεβάζοντας εφαρμογές, widget, εμφανίσεις ώρας και πολλά άλλα. Είναι εύκολα και ακόμα καλύτερα, είναι και δωρεάν.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Εκμεταλλευτείτε περισσότερο το smartwatch σας ενεργοποιώντας αυτή την ρύθμιση για να μεγιστοποιήσετε την αυτονομία της μπαταρίας.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Εάν περνάτε την μέρα σας μέσα ή πάνω από το νερό, ή χαλαρώνετε κοντά, το ρολόι σας μπορεί να είναι μαζί σας. 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN CONNECT

Δείτε πληροφορίες για την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση, συνδεθείτε και διαγωνιστείτε με φίλους, εγγραφείτε σε προκλήσεις για να κερδίσετε επιβραβεύσεις και πολλά ακόμα, όλα σε μια δωρεάν και χωρίς συνδρομή εφαρμογή.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Κατεβάστε τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από τους λογαριασμούς σας στα Spotify®, Deezer ή Amazon Music (ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιείστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται χωριστά) για αναπαραγωγή χωρίς τηλέφωνο.

 

Brand Garmin
Εγγύηση 2 Έτη Από Την Επίσημη Αντιπροσωπεία
Αδιάβρoχο 5 Atm: Κατάλληλο Για Κολύμβηση
Δέσιμο Λουράκι
Διάμετρος 41 χιλ.
Φάρδος Λουριού/Μπρασελέ 20.0 χιλ.
Καντράν Ψηφιακό
Σημαντικά Στοιχεία Σε περίπτωση που ανοιχτεί η συσκευασία επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.
Κούμπωμα Τοκάς
Κρύσταλλο Corning® Gorilla® Glass 3
Πάχος 11.5 χιλ.
Συλλογή Venu Sq
Σχήμα Πλαισίου Τετράγωνο
Τύπος Μηχανισμού Μπαταρίας Επαναφορτιζόμενος
Τύπος Προβολής Ψηφιακό
Τύπος Ρολογιού Fashion, Smartwatch, Προπονητικά
Υλικό Πλαισίου Πλαστικό
Κατηγορία Smartwatches, Ρολόγια
Υλικό Δεσίματος Καουτσούκ
Φύλο Ανδρικά, Γυναικεία
Χρώμα Δεσίματος Μαύρο
Χρώμα Πλαισίου Μαύρο

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Αποστολές με ACS Courier.

Στις υπόλοιπες χώρες η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ.

product bottom banner