ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Η Ιστορία Μας

Καλώς ήρθατε στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis από τον Χρήστο Μπελιμπασάκη, όπου η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η πλούσια παράδοση συνδυάζονται άψογα για να σας προσφέρουν εξαιρετικά κοσμήματα για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Το 1949, έγιναν τα πρώτα βήματα στον κόσμο του ρολογιού, του κοσμήματος και της αργυροχρυσοχοΐας. Το SENZIO από τον Χρήστο Μπελιμπασάκη, ξεκίνησε το ταξίδι του το 2009 και μέσω ενός ισχυρού οράματος εξελίχθηκε σε έναν φημισμένο προορισμό κοσμημάτων στο Ηράκλειο, Κρήτης.

| Η ΤΕΧΝΗ | 

Η ακλόνητη δέσμευσή του Χρήστου Μπελιμπασάκη στην τεχνολογική καινοτομία, καθιστά το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis έναν προορισμό για ρολόγια και κοσμήματα που εμπιστεύονται εκατοντάδες πιστοί πελάτες τόσο από το Ηράκλειο όσο και από όλη την Ελλάδα. Στο SENZIO Belibasakis, πιστεύουμε στη δύναμη της αισθητικής, που σε συνδυασμό με τις γνώσεις αργυροχρυσοχοΐας, γεμολογίας και ωρολογοποιίας μας, μεταμορφώνει πολύτιμα υλικά σε διαχρονικά αριστουργήματα που προκαλούν συναισθήματα και γιορτάζουν τη μοναδική σας ιστορία. Γι’ αυτό, οι custom δημιουργίες μας θα είναι πάντα εκεί στις πιο σημαντικές στιγμές σας!

| Η ΣΗΜΑΣΙΑ | 

Κατανοούμε ότι τα κοσμήματα και τα ρολόγια έχουν συναισθηματική αξία και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος της οικογενειακής σας κληρονομιάς. Από γενιά σε γενιά, τα κοσμήματά μας περνούν μέσα από αιώνες και συμβολίζουν την αγάπη, την κληρονομιά και την ενότητα. Ως οικογενειακή επιχείρηση, λατρεύουμε αυτές τις παραδόσεις και έχουμε την τιμή να παρέχουμε κομμάτια που θα γίνουν οικογενειακά κειμήλια για τους αγαπημένους σας και ακριβώς αυτές τις αξίες συνεχίζει να υπηρετεί πιστά ο Χρήστος Μπελιμπασάκης.

| Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ | 

Σας καλούμε στο κατάστημά μας στη διεύθυνση 1821 32, Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 712 012, όπου κάθε λεπτομέρεια  έχει επιμεληθεί προσεκτικά από τον Χρήστο Μπελιμπασάκη για να σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία. Εξερευνήστε την εκτεταμένη συλλογή μας σε κοσμήματα και ρολόγια και ανακαλύψτε μοναδικά brands που φιλοξενούμε αποκλειστικά σε όλη την Κρήτη, προσεκτικά επιλεγμένα για την κορυφαία ποιότητά τους. Περιηγηθείτε σε 4 ειδικά διαμορφωμένους ορόφους και χώρους VIP και ανακαλύψτε από τις πιο κλασικές μέχρι και τις πιο σύγχρονες δημιουργίες! 

Στο SENZIO Belibasakis 

κυριαρχεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Το έμπειρο προσωπικό μας, αλλά και ο ιδιοκτήτης Χρήστος Μπελιμπασάκης, σας καθοδηγεί σε κάθε επιλογή σας, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε το κόσμημα που αντικατοπτρίζει τη μοναδική σας προσωπικότητα και ανταποκρίνεται σε κάθε ειδική περίσταση.

| ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ | 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το SENZIO Belibasakis έχει μια ξεχωριστή αύρα. Η αφοσίωσή μας στο εκλεπτυσμένο κόσμημα & ρολόι, η εκτεταμένη γκάμα υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε και τα exclusive brands που μας εμπιστεύονται μας διαχωρίζουν ως έναν κορυφαίο προορισμό για όσους αναζητούν εξαιρετική δεξιοτεχνία και πολυτέλεια. 

Το πάθος μας για τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες μας παραμένει κύριο μέλημα σε ό,τι κάνουμε. Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο Ηράκλειο, Κρήτης και να ζήσετε τη μαγεία του SENZIO Belibasakis, όπου η παράδοση, η καινοτομία και η βαθιά εκτίμηση για την καλαισθησία μεταμορφώνονται σε μοναδικά, διαχρονικά κοσμήματα.