ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Black Friday ρολόγια

1,778 προϊόντα

Black Friday ρολόγια [2023]

Ψάχνετε ρολόγια για να κάνετε τις πιο έξυπνες αγορές στην φετινή Black Friday; Εδώ θα βρείτε δεκάδες επιλογές και περισσότερα από 1500 διαφορετικά ρολόγια για να ανακαλύψετε το Black Friday ρολόι που είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σας, το budget σας και φυσικά έχει την υπογραφή του προσωπικού σας γούστου!  

Βάλε τον κωδικό και κέρδισε Black Friday προσφορά ρολογιών

Τώρα κερδίζεις την προσφορά πιο εύκολα από ποτέ! Αφού επιλέξεις το ρολόι που θέλεις, το προσθέτεις στο καλάθι σου και συμπληρώνεις στο αντίστοιχο πεδίο των εκπτωτικό κωδικό. Μπορεί η Black Friday 2023 να έληξε αλλά μείνει συντονισμένος με το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα μας.

Τι είδους ρολόγια θα βρω στο SENZIO Belibasakis στη φετινή Black Friday;

Στο SENZIO Belibasakis κατά τη φετινή Black Friday, μπορείτε να βρείτε μια πλούσια ποικιλία ρολογίων που περιλαμβάνουν:

  • Ανδρικά ρολόγια σε τιμές Black Friday από διάφορες κορυφαίες μάρκες όπως Casio σε τιμές Black friday, Tag Heuer, Maurice Lacroix, Omega, Mido, Hamilton, Tissot σε τιμές Black Friday, και πολλά άλλα αγαπημένα brands.
  • Γυναικεία ρολόγια Black Friday από μάρκες όπως Versace, Armani Exchange, Citizen, Festina, Jcou, MIchael Kors σε τιμές Black Friday, Daniel Wellington, και πολλές άλλες.
  • Ρολόγια Black Friday σε διάφορα στυλ, όπως αθλητικά, κλασικά, ρολόγια τσέπης, καθημερινά, καταδυτικά ρολόγια, vintage, συλλεκτικά αλλά και μοντέρνα ρολόγια.
  • Ρολόγια με διάφορα χαρακτηριστικά όπως αδιάβροχα, χρονογράφους, και άλλα.
  • Ρολόγια από διάφορα υλικά και χρώματα για να επιλέξετε το ρολόι που ταιριάζει στο στυλ και τις προτιμήσεις σας.

Ποια brands θα βρω σε προσφορά για τα φετινά Black Friday ρολόγια στο SENZIO Belibasakis;

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis κατά τη φετινή Black Friday, μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις σε όλες τις αγαπημένες σας μάρκες ρολογιών. Ορισμένα από τα brands ρολογιών που θα βρείτε σε προσφορά είναι τα:

  • Versace ρολόγια
  • Jcou ρολόγια
  • Armani Exchange ρολόγια
  • Breeze ρολόγια
  • Maurice Lacroix ρολόγια
  • Omega Black Friday ρολόγια
  • Vogue ρολόγια
  • Swatch ρολόγια
  • Tissot Black Friday ρολόγια
  • Citizen ρολόγια
  • Hugo Boss ρολόγια
  • Festina ρολόγια
  • Trussardi ρολόγια

και πολλά άλλα επώνυμα brands. Και φυσικά αν έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 283283 ή στο e-mail info@senzio.gr και να σας κατευθύνουμε ανάλογα!

Και Casio και Tag Heuer και Longines Black Friday ρολόγια θα βρώ στο SENZIO Belibasakis;

Φυσικά! Στο SENZIO Belibasakis έχουμε όλα τα επώνυμα brands ρολογιών γιατί ξέρουμε πως..ο χρόνος είναι πολύτιμος! Και φέτος θα βρείτε Casio ρολόγια σε τιμές Black Friday και Tag Heuer και Longines ρολόγια στις πιο εκπληκτικές τιμές Black Friday. Δεν έχετε παρά να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και αν ανακαλύψετε όλα τα αγαπημένα σας μοντέλα.

Θα βρω και ανδρικά ρολόγια σε τιμές Black Friday στο SENZIO Belibasakis και το 2023;

Φυσικά! Στο κοσμηματοπωλείο μας θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από ανδρικά ρολόγια σε Black Friday τιμές για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και το στυλ σας. θα βρείτε ανδρικά ρολόγια Casio και Swatch, ανδρικά Ρολόγια Maurice Lacroix και Omega, Tissot, Raymond Weil, Mido και πολλά άλλα brands και πάντα σε τιμές Black Friday 2023!

Έχετε και γυναικεία ρολόγια σε τιμές Black Friday;

Στο SENZIO Belibasakis φροντίζουμε πάντα και τις γυναίκες και τους άνδρες έτσι ώστε να είναι κομψοί σε κάθε περίσταση της ζωής τους. Επίσης έχουμε και Black Friday κοσμήματα σε μοναδικές τιμές για να συνδυάσεις τέλεια τις εκπτωτικές αγορές σου!

Και ρολόγια με μπρασελέ και δερμάτινο λουράκι θα βρω;

Φυσικά! Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή από ρολόγια που έχουμε στο SENZIO Belibasakis και βρείτε ό,τι ρολόι κι αν προτιμάτε. Είτε ψάχνετε ένα ρολόι με μπρασελέ σε ασημί χρυσό ή το πιο γλυκό ροζ χρυσό είτε αναζητάτε ένα κλασικό ρολόι με δερμάτινο λουράκι, το SENZIO Belibasakis σας προσφέρει ρολόγια στις καλύτερες τιμές Black Friday και το 2023.

Πώς θα βρω τις καλύτερες προσφορές σε ρολόγια την Black Friday 2023;

Για να βρείτε τις καλύτερες εκπτώσεις σε ρολόγια κατά τη διάρκεια της Black Friday το 2023 –αλλά και κάθε χρόνο– δεν έχετε παρά να:

  • Μην αφήνετε τίποτα για τελευταία στιγμή: Κάντε έρευνα, έρευνα κι άλλη έρευνα και αποφασίστε τι θα αγοράσετε το Black Friday 2023 και από πού. Για όλα τα άλλα δεν ξέρουμε τι θα επιλέξετε, αλλά για ρολόγια Black Friday ο Νο1 προορισμός είναι σίγουρα το SENZIO Belibasakis
  • Φτιάξτε λίστα: Σκεφτείτε από νωρίς σε τι θα ξοδέψετε τα χρήματά σας. οργανώστε μια λίστα με όλα αυτά που θέλετε να αποκτήσετε και ξεκινήστε από τα πιο σημαντικά στα λιγότερο. Είτε είναι στις top επιλογές σας ένα ρολόι, είτε μια συσκευή τεχνολογίας, σκεφτείτε καλά που θα κάνετε την επένδυσή σας.
  • Εγγραφείτε σε newsletters: Σιγουρευτείτε ότι έχετε γραφτεί σε όλα τα newsletters που σας ενδιαφέρουν. Για να μην χάνετε καμία προσφορά σε ρολόγια από το SENZIO Belibasakis γραφτείτε στο newsletter μας εδώ και μείνετε ενημερωμένοι!
  • Κάντε τις αγορές σας online: Αν και τα περισσότερα καταστήματα έχουν προσφορές Black Friday τόσο στα φυσικά τους καταστήματα όσο και online, είναι πιο άνετο να κάνετε τις αγορές σας διαδικτυακά από την ασφάλεια του καναπέ σας χωρίς να στριμωχτείτε και να περιμένετε στις ατελείωτες ουρές.

Είναι δυνατή η επιστροφή και/ή η αντικατάσταση των ρολογιών Black Friday από το SENZIO BElibasakis;

Φυσικά, μπορείτε να επιστρέψετε ένα ρολόι που αγοράσατε κατά τη Black Friday 2023. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 283283 ή στο e-mail info@senzio.gr για να σας κατευθύνουμε ή ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών μας σε ρολόγια Black Friday.

Η αποστολή των ρολογιών Black Friday είναι δωρεάν;

Φυσικά! Κατά τη διάρκεια του Black Friday 2023 στο SENZIO Belibasakis, η αποστολή των ρολογιών Black Friday είναι δωρεάν, όπως και όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Συνήθως η παράδοση γίνεται σε διάστημα 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Ποια είναι η πολιτική όσον αφορά την επισκευή ρολογιών που αγοράζονται κατά τη διάρκεια της Black Friday;

Δεν έχει καμία διαφορά με τη διαδικασία που ακολουθούμε αν έχετε κάνει την αγορά σας οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Σε περίπτωση που χρειαστεί επισκευή το ρολόι που αγοράσατε την Black Friday επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των ρολογίων που μπορεί κανείς να αγοράσει με τις εκπτώσεις της Black Friday;

Όχι φυσικά! Μπορείτε να αγοράσετε όσα ρολόγια επιθυμείτε για να επωφεληθείτε από την προσφορά Black Friday στο SENZIO Belibasakis. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα ρολόι είτε θέλετε να κάνετε και κάποιο δώρο σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε εσείς. Εμείς φροντίζουμε να σας προσφέρουμε και το 2023 την πιο πλούσια ποικιλία σε ρολόγια Black Friday! 

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς μάρκες ρολογιών που προσφέρονται την Black Friday στο SENZIO Belibasakis;

Πόσο δύσκολη ερώτηση! Στο SENZIO Belibasakis έχουμε περισσότερες από 100 διαφορετικές μάρκες ρολογιών και κάθε μια είναι αγαπητή για διαφορετικούς λόγους στη Black Friday. Τα Seiko και τα Casio ρολόγια θυμίζουν κάτι από παλιά, τα Longine, τα Maurice Lacroix ρολόγια και τα  Raymond Weil έρχονται με ένα αρχοντικό αέρα, τα Omega και τα ρολόγια Mido είναι εδώ για να ταράξουν τα νερά, τα Tag Heuer ρολόγια είναι το σύμβολο της διαχρονικότητας και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με όλες τις αγαπημένες μάρκες ρολογιών που προτιμάτε όχι μόνο τη Black Friday αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο! Tissot, Roamer, Citizen, Gant, Trussardi, Swatch, Hamilton, Michael Kors και πολλά άλλα επώνυμα ρολόγια που προτιμάτε κάθε Black Friday.

Πώς μπορώ να ελέγξω τη γνησιότητα των ρολογιών που αγοράζω κατά τη διάρκεια της Black Friday;

Κάθε αγορά ρολογιού στο SENZIO Belibasakis συνοδεύεται με εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία. Από το 1949, είμαστε αντιπρόσωποι για περισσότερες από 100 μάρκες ρολογιών έτσι ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο ενημερωμένες συλλογές και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Γιατί να επιλέξω ρολόγια Black Friday από το SENZIO Belibasakis;

Το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis είναι ο Νο1 προορισμός για ρολόγια Black Friday και το 2023 γιατί:

  • 1.500+ επιλογές σε ρολόγια Black Friday
  • 100+ επιλογές σε brands ρολογιών 
  • εμπειρία στον χώρο του ρολογιού από το 1949
  • επίσημος αντιπρόσωπος κάθε μάρκας ρολογιών
  • παροχή εγγύησης με κάθε αγορά ρολογιού όχι μόνο για τη Black Friday αλλά οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου και αν πραγματοποιήσετε τις αγορές σας
  • δυνατότητα παράδοσης ακόμα και την ίδια ημέρα 
  • δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες σε Ελλάδα και Κύπρο

Αλλά πάνω απ’ όλα, γιατί αγαπάμε τα ρολόγια!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Νέο Προτεινόμενο
    130.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    100.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    130.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    130.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    110.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    110.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    130.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    90.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    75.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    130.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    90.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    100.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    395.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    235.00 265.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο Προτεινόμενο
    309.00 345.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    217.00 229.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    217.00 229.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    217.00 229.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    805.00 849.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο Προτεινόμενο
    359.00 399.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    249.00 279.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο Προτεινόμενο
    269.00 299.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο Προτεινόμενο
    269.00 299.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    355.00 399.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο Προτεινόμενο
    219.00 249.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    169.00 189.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο Προτεινόμενο
    123.00 139.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    309.00 349.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    339.00 379.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    339.00 379.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    339.00 379.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    365.00 409.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    240.00 269.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο Προτεινόμενο
    215.00 239.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο Προτεινόμενο
    215.00 239.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-10% Νέο
    215.00 239.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    169.00 189.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο
    175.00 199.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-12% Νέο Προτεινόμενο
    149.00 169.00€ price.perUnitTitle