ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Black Friday κοσμήματα

3,966 προϊόντα

Black Friday κοσμήματα [2023]

Το Black Friday στα κοσμήματα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις όλα τα αξεσουάρ που ονειρεύεσαι στις πιο απίστευτες τιμές. Πόσο καιρό ψάχνεις να βρεις το ιδανικό χρυσό βραχιόλι για να χαρίσεις σε εκείνη ή το δαχτυλίδι από λευκόχρυσο που χαρίσεις στον εαυτό σου και θα σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ; Μήπως ψάχνεις και τα μανικετόκουμπα που θα σε «εκπροσωπούν» σε επίσημες εξόδους; Ό,τι κι αν ψάχνεις στο SENZIO Belibasakis θα βρεις τις καλύτερες Black Friday προσφορές σε περισσότερα από 3.000 κοσμήματα.

Συμπλήρωσε τον κωδικό και κέρδισε την Black Friday προσφορά κοσμημάτων

Το αγαπημένο σου κόσμημα «απέχει» μόλις ένα κλικ από την συλλογή σου! Μπορεί η Black Friday 2023 να έληξε αλλά μείνει συντονισμένος με το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα μας.

Πώς σχετίζεται η Black Friday με τα κοσμήματα;

H Black Friday είναι μια παγκόσμια γιορτή και μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να κάνουν τις αγορές τους. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν τα λαμπερά κοσμήματα από τη γιορτή που δικαίωμα σηματοδοτεί την εορταστική περίοδο των χριστουγέννων.

Τι κοσμήματα θα βρω σε τιμές Black Friday στο SENZIO Belibasakis;

Κατά τη διάρκεια του Black Friday στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε μια πλούσια ποικιλία κοσμημάτων για όλα τα μέλη της οικογένειας. Με έκπτωση 10% στα χρυσά και 5% στα ασημένια μπορείτε να αποκτήσετε γυναικεία δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια, καθώς επίσης και ανδρικά μανικετόκουμπα και βραχιόλια για να χαρίσετε χαμόγελα σε όλους τους αγαπημένους σας! Και φυσικά από τη συλλογή μας δεν λείπουν και οι Black Friday προσφορές στα παιδικά κοσμήματα όπως τα αξιολάτρευτα παιδικά σκουλαρίκια και τα διακριτικά παιδικά βραχιόλια ή τα κολιέ για τους μικρούς μας φίλους. Επιπλέον, σε τιμές Black Friday θα βρείτε και όλα μας τα χρυσά κοσμήματα όπως χρυσά βραχιόλια και δαχτυλίδια για να είστε πάντα κομψή και στυλάτη.

Έχετε και σκουλαρίκια σε Black Friday προσφορές;

Φυσικά, κατά τη διάρκεια του Black Friday 2023 στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια σε εξαιρετικές τιμές! Και φέτος λοιπόν θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία σε στυλ και σχέδια σκουλαρικιών για να επιλέξετε σε εκπληκτικές τιμές που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Είτε αναζητάτε κλασικά σκουλαρίκια, είτε πιο μοντέρνα, είτε σκουλαρίκια με πολύτιμες πέτρες, το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis έχει κάτι για όλες τις προτιμήσεις κατά τη διάρκεια του Black Friday 2023. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τη συλλογή μας για να βρείτε τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια σε τιμές Black Friday! Επίσης, αν σας ενδιαφέρει περισσότερο η αγορά ρολογιού, παίζουν και μοναδικές προσφορές σε Black Friday ρολόγια με περισσότερα από 1500 κομμάτια για όλα τα γούστα.

Τι brands κοσμημάτων θα βρω σε Black Friday τιμές στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis;

Κατά τη διάρκεια του Black Friday 2023 στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε κοσμήματα από διάφορα επώνυμα brands, όπως τα κοσμήματα SENZIO Belibasakis, BOSS Jewelry, Breuning, MetronGold κοσμήματα, Maschio Femmina, Veres4ever, κοσμήματα Tommy Hilfiger, Rosefield, Calvin Klein, Lee Cooper, Filva Oro και MV Preziosa.

Είτε αναζητάτε κομψά κοσμήματα για τον εαυτό σας, είτε είστε σε αναζήτηση του τέλειου δώρου, το SENZIO Belibasakis θα βρείτε κάτι που θα σας ικανοποιήσει σε απίστευτες τιμές κατά τη διάρκεια του Black Friday 2023.

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για κοσμήματα όπως δαχτυλίδια και βραχιόλια κατά τη διάρκεια του Black Friday;

Ίσως μια από τις πιο συχνές απορίες και ανησυχίες που αφορά τις αγορές κοσμημάτων online.Επειδή στο SENZIO Belibasakis ξέρουμε πως είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για δαχτυλίδια και βραχιόλια κατά τη διάρκεια του Black Friday –αλλά και όλο τον χρόνο– , καθώς θέλετε να εξασφαλίσετε ότι τα κοσμήματα θα είναι άνετα και ταιριαστά έχουμε φροντίσει τα προϊόντα μας να συνοδεύονται με μεγεθολόγιο προκειμένου να κάνετε τη σωστή επιλογή. Εκτός από αυτό υπάρχουν και κάποια μικρά κόλπα που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό μέγεθος σε δαχτυλίδια και βραχιόλια:

  • Βρίσκοντας το σωστό μέγεθος στα δαχτυλίδια: Χρησιμοποιήστε ένα δαχτυλίδι που ήδη έχετε: Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να βρείτε το σωστό μέγεθος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ήδη υπάρχον δαχτυλίδι που σας ταιριάζει καλά. Μετρήστε τη διάμετρο του εσωτερικού κύκλου του δαχτυλιδιού σας και κάντε την αντιστοίχιση από τον πίνακα μεγεθών.
  • Βρίσκοντας το σωστό μέγεθος στα βραχιόλια: Μετρήστε τον καρπό σας: Για να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος βραχιολιού, μετρήστε την περίμετρο του καρπού σας χρησιμοποιώντας μια μεζούρα και στη συνέχεια αντιστοιχίστε με το μεγεθολόγιο.

Extra tip: Προσθέστε λίγα επιπλέον εκατοστά (συνήθως 1-2 εκατοστά) για άνεση και κινητικότητα.

Είναι δυνατή η επιστροφή ή αντικατάσταση των κοσμημάτων που αγοράζονται κατά τη διάρκεια του Black Friday;

Φυσικά, στο SENZIO Belibasakis θέλουμε να έχετε πάντα ένα χαμόγελο μετά από κάθε αγορά σας! Αν λοιπόν κάποιο από τα κοσμήματα Black Friday που παραγγείλατε δεν σας κάνει ή αλλάξατε γνώμη ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν σας ικανοποιεί η αγορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 283283 ή στο e-mail info@senzio.gr και να σας κατευθύνουμε ανάλογα. Ωστόσο, η επιστροφή ή αντικατάσταση των κοσμημάτων που αγοράζονται κατά τη διάρκεια του Black Friday 2023 στο SENZIO Belibasakis είναι δυνατή, όπως και κατά την αγορά κοσμημάτων κατά τον υπόλοιπο χρόνο. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Η αποστολή των κοσμημάτων Black Friday είναι δωρεάν;

Φυσικά! Κατά τη διάρκεια του Black Friday 2023 στο SENZIO Belibasakis, η αποστολή των κοσμημάτων Black Friday είναι δωρεάν, όπως και όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Συνήθως η παράδοση γίνεται σε διάστημα 3-5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας με εξαίρεση αργίες που ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία αποστολής των κοσμημάτων Black Friday μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες εδώ ή να να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 283283 ή στο e-mail info@senzio.gr και να σας κατευθύνουμε ανάλογα. 

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις τελευταίες προσφορές Black Friday κοσμήματα από το SENZIO Belibasakis;

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες μας τις προσφορές σε κοσμήματα Black Friday και όχι μόνο γραφτείτε στο newsletter μας για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε καμία προσφορά από το SENZIO Belibasakis.

Πώς μπορώ να προστατευτώ από απάτες κατά τη διάρκεια του Black Friday όταν αγοράζω κοσμήματα online;

Είναι μια ανησυχία που όλοι μπορεί να έχουμε μιας και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Προκειμένου να προστατευτείτε από τέτοιες ατυχείς καταστάσεις φροντίστε να ελέγξετε την επιχείρηση από την οποία θα κάνετε την αγορά σας, σιγουρευτείτε ότι έχει φυσική διεύθυνση και παρουσία σε πολλαπλές πλατφόρμες καθώς επίσης είναι καλό να προτιμήσετε επίσημους αντιπροσώπους των brands που θα αγοράσετε. Το SENZIO Belibasakis είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για περισσότερα από 100 brands ενώ οι αγορές  σας από το κατάστημά μας συνοδεύονται από  εγγύηση από την επίσημη αντιπροσωπεία ή/και πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    136.00 190.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    109.00 150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    208.00 290.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    98.00 135.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    109.00 150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    97.00 135.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    76.00 105.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    76.00 105.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    76.00 105.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    108.00 150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    158.00 220.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    126.00 175.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Προτεινόμενο
    178.00 245.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    127.00 175.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    127.00 175.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    136.00 190.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    241.00 335.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    295.00 410.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    359.00 499.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο
    159.00 220.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο
    159.00 220.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    313.00 435.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    334.00 465.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    259.00 360.00€ price.perUnitTitle