ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Νυφικά κοσμήματα

106 προϊόντα

Ανακαλύψτε στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis μια μοναδική συλλογή από νυφικά κοσμήματα  που θα αναδείξουν την ομορφιά σας και θα σας κάνουν να λάμπετε ακόμα περισσότερο την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικά διαχρονικά σχέδια ή πιο μοντέρνα κομμάτια, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και υψηλής αισθητικής του SENZIO Belibasakis. Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό σετ κοσμημάτων για νύφη με στοιχεία από χρυσό ή με τα αγαπημένα σας μαργαριτάρια και συνδυάστε άψογα το νυφικό σας με τα νυφικά σας κοσμήματα κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που θα ολοκληρώσει διακριτικά τη νυφική σας εμφάνιση.

Στον υπέροχο κόσμο των νυφικών κοσμημάτων, το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis με παρουσία στον χώρο του κοσμήματος για περισσότερα από 60 χρόνια, προσφέρει μια πλούσια ποικιλία από μοναδικά κοσμήματα που θα κολακεύσουν κάθε νύφη. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας, ενώ δημιουργούμε τις πιο συναρπαστικές λεπτομέρειες για να κάνουμε την ημέρα του γάμου σας ακόμα πιο μοναδική. Νυφικά κοσμήματα σε χρυσό, νυφικό κοσμήματα με μαργαριτάρια και κάθε στυλ κοσμήματος για να συνδυάσετε με ό,τι στυλ νυφικού κι αν επιλέξετε!

Ανακαλύψτε χιλιάδες νυφικά κοσμήματα έτσι ώστε να ταιριάζουν με το στυλ του νυφικού σας φορέματος

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, η επιλογή νυφικών κοσμημάτων δεν είναι ποτέ περιορισμένη. Με μια ατελείωτη ποικιλία από κοσμήματα, μπορείτε να βρείτε το τέλειο αξεσουάρ για να ταιριάξει με το στυλ σας, το νυφικό σας φόρεμα και την προσωπικότητά σας.

  • Νυφικά κοσμήματα για κλειστά νυφικά: Εάν έχετε επιλέξει ένα κλειστό νυφικό φόρεμα, ίσως θέλετε να δώσετε έμφαση στο πρόσωπό σας με εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Σκεφτείτε κρεμαστά σκουλαρίκια με κρύσταλλα ή μαργαριτάρια για μια ρομαντική πινελιά, ή statement σκουλαρίκια με περίτεχνα σχέδια για μια πιο glam εμφάνιση.
  • Νυφικά κοσμήματα για νυφικά με δαντέλα: Η δαντέλα είναι ένα ρομαντικό και θηλυκό υλικό που ταιριάζει τέλεια με λεπτεπίλεπτα και κομψά κοσμήματα. Επιλέξτε ένα διακριτικό κολιέ με ένα μικρό μενταγιόν ή ένα βραχιόλι με λεπτή αλυσίδα για να αναδείξετε την ομορφιά της δαντέλας.
  • Νυφικά κοσμήματα για νυφικά διακοσμημένες με πέτρες: Εάν το νυφικό σας φόρεμα είναι διακοσμημένο με πέτρες, ίσως θέλετε να επιλέξετε κοσμήματα με πιο απλά σχέδια για να αποφύγετε την υπερβολή. Ένα κολιέ ή βραχιόλι με διακριτικά στρας θα προσθέσει μια πινελιά λάμψης χωρίς να τραβήξει την προσοχή από το νυφικό σας.

Σετ κοσμημάτων για νύφη: είμαστε εδώ για να επιλέξετε τα καλύτερα

Ανακαλύψτε στο SENZIO Belibasakis μια εκλεπτυσμένη συλλογή από νυφικά σετ κοσμημάτων που θα αναδείξουν την ομορφιά σας και θα σας κάνουν να λάμπετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικά διαχρονικά σχέδια ή πιο μοντέρνα κομμάτια, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και υψηλής αισθητικής του οίκου SENZIO.

Ανακαλύψτε μοναδικά σχέδια σε νυφικά κοσμήματα για το λαιμό στο SENZIO Belibasakis

Ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα διακριτικό μενταγιόν μπορούν να απογειώσουν το νυφικό σας look. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε κολιέ σε διάφορα στυλ, από μίνιμαλ και ρομαντικά έως πιο περίτεχνα και λαμπερά, για να ταιριάξουν με κάθε γούστο και νυφικό φόρεμα.

Χιλιάδες επιλογές σε νυφικά κοσμήματα χρυσά ή λευκόχρυσα για να απογειώσετε τη νυφική σας εμφάνιση

Το χρυσό είναι ένα διαχρονικό και κομψό μέταλλο που ταιριάζει ιδανικά για νυφικά κοσμήματα. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από νυφικά κοσμήματα χρυσά σε διάφορα καράτια και σχέδια, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας.

Νυφικά κοσμήματα με μαργαριτάρια: μια κλασική και αγαπημένη επιλογή κάθε νύφης

Τα μαργαριτάρια είναι σύμβολο κομψότητας και θηλυκότητας και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για νυφικά κοσμήματα. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε νυφικά κοσμήματα με μαργαριτάρια σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, για να δώσετε μια ρομαντική νότα στο νυφικό σας look.

Νυφικά κοσμήματα με ρουμπίνι ή σμαράγδι για κάτι διαφορετικό!

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα νυφικά κοσμήματα και να κάνετε μια εντυπωσιακή δήλωση; Σκεφτείτε κοσμήματα με ρουμπίνι ή σμαράγδι!

Γιατί να επιλέξετε νυφικά κοσμήματα με ρουμπίνι ή σμαράγδι;

  • Σπάνια και πολύτιμα: Αυτά τα πετράδια είναι σπάνια και πολύτιμα, προσδίδοντας στα κοσμήματα σας μια αίσθηση πολυτέλειας και exclusivité.
  • Συμβολισμός: Το ρουμπίνι συμβολίζει τον έρωτα, το πάθος και την ευημερία, ενώ το σμαράγδι την ελπίδα, την πίστη και την αναγέννηση.
  • Χρώμα: Το έντονο κόκκινο του ρουμπινιού και το βαθύ πράσινο του σμαραγδιού προσθέτουν μια πινελιά χρώματος στο νυφικό σας look, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση με το λευκό φόρεμα.
  • Ευελιξία: Μπορείτε να βρείτε κοσμήματα με ρουμπίνι ή σμαράγδι σε διάφορα στυλ, από κλασικά έως μοντέρνα, για να ταιριάζουν με το γούστο σας.

Ιδέες για νυφικά κοσμήματα με ρουμπίνι ή σμαράγδι:

  • Σκουλαρίκια: Επιλέξτε σκουλαρίκια με κρεμαστά ρουμπίνια ή σμαράγδια για ένα λαμπερό και εντυπωσιακό look.
  • Κολιέ: Ένα κολιέ με ένα μεγάλο ρουμπίνι ή σμαράγδι στο κέντρο θα τραβήξει τα βλέμματα.

Φτιάξτε το δικό σας μοναδικό σετ κοσμημάτων για νύφη στο SENZIO Belibasakis

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σετ κοσμημάτων για νύφη, επιλέγοντας τα κομμάτια που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο στυλ σας. Συνδυάστε κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλι και δαχτυλίδι και δημιουργήστε ένα σετ που θα σας κάνει να λάμπετε την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας.

Και μην ξεχνάτε τα νυφικά κοσμήματα για τα μαλλιά!

Προσθέστε μια πινελιά λάμψης στα μαλλιά σας με κομψά νυφικά κοσμήματα μαλλιών. Επιλέξτε τιάρες ή τσιμπιδάκια με πολύτιμους λίθους που να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα νυφικά κοσμήματα και απογειώστε την εμφάνισή σας.

SENZIO Belibasakis: μοναδική επιλογή για νυφικά κοσμήματα

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από νυφικά κοσμήματα για όλα τα γούστα και τα στυλ. Με την εγγύηση ποιότητας και υψηλής αισθητικής του οίκου SENZIO, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι θα βρείτε τα τέλεια κοσμήματα για να

6 smart tips για να διαλέξετε τα νυφικά σας κοσμήματα

Επιλέξτε κοσμήματα που ταιριάζουν με το στυλ του νυφικού σας φορέματος. Για παράδειγμα, ένα κλασικό και απλό νυφικό θα μπορούσε να συνδυαστεί με πιο περίτεχνα κοσμήματα, ενώ ένα πιο περίτεχνο νυφικό θα μπορούσε να συνδυαστεί με πιο απλά κοσμήματα.

  1. Σκεφτείτε το κόσμημα που φοράτε καθημερινά. Επιλέγοντας κοσμήματα σε στυλ που σας αρέσει να φοράτε καθημερινά, θα νιώσετε πιο άνετα και ο εαυτός σας την ημέρα του γάμου σας.
  2. Σκεφτείτε το χτένισμα σας. Αν έχετε πιάσει τα μαλλιά σας ψηλά, μπορείτε να επιλέξετε πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Αν έχετε τα μαλλιά σας κάτω, μπορείτε να επιλέξετε ένα κολιέ που θα τραβήξει τα βλέμματα.
  3. Μην κάνετε γρήγορες επιλογές: Δοκιμάστε διάφορα κοσμήματα και δείτε ποια σας αρέσουν και σας ταιριάζουν.
  4. Μην φορέσετε πάρα πολλά κοσμήματα. Θέλετε να λάμπετε, αλλά δεν θέλετε να ξεπεράσετε το νυφικό σας. Επιλέξτε μερικά κοσμήματα-κλειδιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε χωρίς να είναι υπερβολικά.
  5. Επιλέξτε κοσμήματα με άνετη εφαρμογή. Θα φοράτε τα κοσμήματά σας όλη μέρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζουν άνετα και δεν σας ενοχλούν.
  6. Φωτογραφίες από το νυφικό: Φέρτε μαζί σας φωτογραφίες του νυφικού σας φορέματος για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα κοσμήματα.

Γενικά μην φοβάστε να συνδυάσετε διαφορετικά στυλ και υλικά γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει αλλά πάντα το πιο σημαντικό είναι να νιώθετε άνετα και όμορφα με τα κοσμήματα που θα επιλέξετε! 

Κάντε την ημέρα του γάμου σας ακόμα πιο μοναδική με το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από κοσμήματα γάμου αλλά και βέρες γάμου, νυφικά σκουλαρίκια, βραχιόλια γάμου, νυφικά κολιέ, μανικετόκουμπα για τον γαμπρό αλλά και ιδέες για καταπληκτικά δώρα κουμπάρου αλλά και δώρα κουμπάρας

Ανακαλύψτε μοναδικά κοσμήματα γάμου και κάντε την ημέρα σας ακόμα πιο μοναδική.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2030.00 2810.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1860.00 2590.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1180.00 1640.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1670.00 2320.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1980.00 2750.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1615.00 2240.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    1274.00 1820.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    2240.00 3200.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1130.00 1615.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    1430.00 1910.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    1270.00 1700.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    669.00 900.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    1350.00 1840.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    2890.00 3890.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    749.00 1010.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    1039.00 1399.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    830.00 1190.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    319.00 429.00€ price.perUnitTitle