ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Γυναικεία Κολιέ

632 προϊόντα

Στον συναρπαστικό κόσμο του κοσμημάτων, τα γυναικεία κολιέ από το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis είναι μια πραγματική ευκαιρία για να αναδείξετε το στυλ και την αισθητική σας. Ανακαλύψτε μια μοναδική συλλογή που περιλαμβάνει κολιέ με πολύτιμες πέτρες, χρυσά κολιέ, κολιέ αλυσίδες, με καρδιές και πολλά ακόμα. Είτε επιλέξετε ένα κολιέ για τον εαυτό σας είτε ψάχνετε για το τέλειο δώρο, το SENZIO Belibasakis έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προσθέσετε λάμψη και στυλ στην καθημερινότητά σας. Εξερευνήστε τη συλλογή και ανακαλύψτε το κολιέ που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και εκθαμβωτικά! 

Επιλέξτε έξυπνα: τα γυναικεία κολιέ με πέτρες θα κλέψουν την παράσταση με τη λάμψη τους, δίνοντας μια πολύτιμη πινελιά σε κάθε σας εμφάνιση ενώ τα χρυσά κολιέ προσφέρουν μια δόση πολυτέλειας και διαχρονικότητας σε κάθε εμφάνιση. Τα κολιέ με αλυσίδα προσδίδουν μια μοντέρνα νότα ενώ τα κολιέ καρδιά μπορούν να γίνουν το απόλυτο σύμβολο της αγάπης και της αφοσίωσης.

Αναζητάτε λάμψη και πολυτέλεια; Τα χρυσά γυναικεία κολιέ στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis είναι ο προορισμός σας!

Αν ψάχνετε για την απόλυτη λάμψη και πολυτέλεια στον κόσμο των κοσμημάτων, τότε τα χρυσά γυναικεία κολιέ από το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis είναι η απόλυτη επιλογή σας! Σαν ένας αλχημιστής της μόδας, το SENZIO Belibasakis σας προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο κοσμήματα που αναδεικνύουν την αίγλη και το στυλ σας. Τα χρυσά κολιέ της συλλογής μας είναι κάτι περισσότερο από απλά κοσμήματα. Είναι δημιουργημένα με μεράκι και εμπνευσμένα από την αισθητική της πολυτέλειας ενώ κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή. Και αν θέλετε να προσθέσετε μια νότα πολυτέλειας, οι πολύτιμες πέτρες που μπορεί να κοσμούν τα χρυσά κολιέ προσφέρουν λάμψη που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Επισκεφτείτε το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis και ανακαλύψτε τη συλλογή μας, γιατί εδώ θα βρείτε τον προορισμό σας για λάμψη, πολυτέλεια και στυλ!

Ή μήπως θέλετε την αγάπη στο κέντρο του στυλ με ένα γυναικείο κολιέ καρδιά;

Αν ναι, τότε έχουμε την απόλυτη επιλογή για εσάς! Αυτά τα κολιέ δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την αγάπη, αλλά και τον προσωπικό σας τρόπο έκφρασης του στυλ. Με ένα κολιέ καρδιά, θα φέρετε τη ζεστασιά της αγάπης σε κάθε σας εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείτε μια εντυπωσιακή παρουσία. Επιλέξτε το δικό σας κολιέ καρδιά από το SENZIO Belibasakis και αφήστε το να εκφράσει την αγάπη σας για το στυλ!

Γυναικεία κολιέ με πολύτιμες πέτρες για να προσθέσετε ακόμα περισσότερες φωτεινές στιγμές στη ζωή σας!

Για ακόμα περισσότερη λάμψη και φωτεινές στιγμές στη ζωή σας, ανακαλύψτε τα γυναικεία κολιέ με πέτρες από το κοσμηματοπωλείο  SENZIO Belibasakis! Κάθε πέτρα είναι μια στιγμή λάμψης, μια αστραφτερή περιπέτεια που αναμένει να ζήσετε. Από διαμάντια και ζαφείρια αλλά και όλους τους αγαπημένους σας πολύτιμους λίθους, τα κολιέ μας δημιουργούν μια μαγική αύρα γύρω σας. Αυτά τα γυναικεία κολιέ με πέτρες δεν είναι απλά κοσμήματα, είναι κομμάτια τέχνης που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση. Είτε επιλέξετε ένα κολιέ με λευκές πέτρες για μια διακριτική εμφάνιση, είτε επιλέξετε ένα πιο εντυπωσιακό σχέδιο με χρωματιστές πολύτιμες πέτρες, το SENZIO Belibasakis έχει το τέλειο κολιέ για να φωτίσει κάθε στιγμή της ζωής σας!

Ανακαλύψτε εκατοντάδες σχέδια: από γυναικεία κολιέ αλυσίδα μέχρι πιο ιδιαίτερα σχέδια για τολμηρές εμφανίσεις!

Είτε είστε λάτρης της διακριτικής αλυσίδας, είτε αναζητάτε ένα κολιέ που θα σας συνοδεύσει στις πιο τολμηρές σας εμφανίσεις, εδώ θα βρείτε το απόλυτο κόσμημα που εκφράζει το στυλ σας. Επιλέξτε μεταξύ διάφορων υλικών, όπως χρυσό ή ροζ χρυσό και ασήμι, σχεδίων και λεπτομερειών και δημιουργήστε την τέλεια εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις! 

Αποκτήστε κολιέ από όλα τα αγαπημένα σας brands στο SENZIO belibasakis!  

Πόσο τέλειο είναι να μπορείτε να αποκτήσετε κολιέ από όλα τα αγαπημένα σας brands σε ένα μόνο μέρος; Στο SENZIO Belibasakis, αυτό γίνεται πραγματικότητα! Σας προσφέρουμε μια εκπληκτική συλλογή από γυναικεία κολιέ από κορυφαία brands που αγαπάτε, όπως: κολιέ BOSS Jewelry, Breuning, MetronGold, Maschio Femmina, Veres4ever, Tommy Hilfiger, Rosefield, Calvin Klein, Lee Cooper, Filva Oro, και MV Preziosa. Κάθε κολιέ είναι ένα αριστούργημα σχεδιασμένο από τα κορυφαία brands της βιομηχανίας, και μπορείτε να τα αποκτήσετε όλα σε ένα μόνο μέρος, για να ανανεώσετε τη συλλογή κοσμημάτων σας με το στυλ που αγαπάτε!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1980.00 2750.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    460.00 650.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    239.00 335.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1615.00 2240.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    75.00 79.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-6%
    65.00 69.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-6%
    65.00 69.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-6% Προτεινόμενο
    65.00 69.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-4% Προτεινόμενο
    95.00 99.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28%
    105.00 145.00€ price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    279.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    125.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    119.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    99.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    149.00 price.perUnitTitle