ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Γυναικεία Δαχτυλίδια

422 προϊόντα

Τα γυναικεία δαχτυλίδια που θα βρείτε στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis είναι η ενσάρκωση της κομψότητας και της πολυτέλειας. Στην συλλογή μας, θα βρείτε μια εξαιρετικά πλούσια ποικιλία από πρωτότυπα γυναικεία δαχτυλίδια, όπως χρυσά δαχτυλίδια που ακτινοβολούν κομψότητα, μοντέρνα γυναικεία δαχτυλίδια που αντικατοπτρίζουν την σύγχρονη αισθητική, δαχτυλίδια με πολύτιμες πέτρες που προσδίδουν λάμψη και φινέτσα αλλά δαχτυλίδια σεβαλιέ για τις πιο τολμηρές, λευκόχρυσα δαχτυλίδια που αναδεικνύουν την κομψή αισθητική και πολλά άλλα σχέδια κατάλληλα για κάθε προτίμηση. Είτε αναζητάτε ένα γυναικείο δαχτυλίδι για να προσθέσετε στην καθημερινή σας εμφάνισή σας είτε για μια ειδική περίσταση, η συλλογή μας από κοσμήματα προσφέρει πολλές επιλογές που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Εκατοντάδες χρυσά δαχτυλίδια για να σας συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Από διακριτικά και κομψά χρυσά γυναικεία δαχτυλίδια που μπορείτε να φοράτε κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, έως λαμπερά και εντυπωσιακά δαχτυλίδια που θα κλέψουν την παράσταση, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε αμέτρητες επιλογές που θα ταιριάξουν απόλυτα στο στυλ και την προσωπικότητά σας. Επενδύστε σε αυτά τα χρυσά δαχτυλίδια που θα σας συνοδεύουν για μια ζωή, προσδίδοντας λάμψη και φινέτσα σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Τα πιο μοντέρνα γυναικεία δαχτυλίδια που έψαχνες τόσο καιρό σε περιμένουν στο SENZIO Belibasakis 

Στο SENZIO Belibasakis, έχουμε συγκεντρώσει μια συλλογή από τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα γυναικεία δαχτυλίδια που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Είτε αναζητάτε ένα δαχτυλίδι που ξεχωρίζει με τον διακριτικό τρόπο που αναδεικνύει την κομψότητά σας, είτε κάτι ιδιαίτερο που θα προκαλέσει εντυπώσεις, το SENZIO Belibasakis έχει το απόλυτο γυναικείο δαχτυλίδι για κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε τη μοναδική συλλογή μας και αναβαθμίστε το στυλ σας με τα πιο μοντέρνα δαχτυλίδια που θα σας συνοδεύουν με στυλ και κομψότητα.

Γυναικεία δαχτυλίδια με πέτρες ή απλά και μίνιμαλ για κάθε προσωπικότητα και στυλ

Είτε είστε λάτρης της λάμψης και των πολύτιμων πετρών, είτε προτιμάτε τον μίνιμαλ σχεδιασμό με καθαρές γραμμές, σίγουρα εδώ θα βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σας. Τα γυναικεία δαχτυλίδια με πέτρες προσδίδουν λάμψη και φινέτσα, ενώ τα απλά και μίνιμαλ δαχτυλίδια αναδεικνύουν την κομψότητα σε κάθε εμφάνιση. Ανακαλύψτε τη μοναδική συλλογή μας και διαλέξτε το γυναικείο δαχτυλίδι που ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά σας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό στυλ.

Είτε ψάχνεις το ιδανικό μονόπετρο είτε το τέλειο σεβαλιέ το SENZIO Belibasakis είναι ο Νο1 προορισμός για γυναικεία δαχτυλίδια

 Στο SENZIO Belibasakis, κατανοούμε τη σημασία των γυναικείων δαχτυλιδιών στην εμφάνιση και στην κομψότητα. Είτε αναζητάτε ένα μονόπετρο που θα σας κολακεύει με την απλότητά του, είτε ένα σεβαλιέ που θα προσθέσει μια νότα δυναμισμού στο στυλ σας, σε εμάς θα βρείτε την πληρέστερη συλλογή γυναικείων δαχτυλιδιών που καλύπτει όλες τις επιλογές. Επιλέξτε το δαχτυλίδι που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και δημιουργήστε μια εμφάνιση που θα ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση.

Με μια επίσκεψη στο κατάστημά μας στο Ηράκλειο ή στο eshop μας, θα βρείτε μια μοναδική συλλογή από γυναικεία δαχτυλίδια καθώς επίσης και πολλά άλλα κοσμήματα όπως γυναικεία βραχιόλια , κολιέ και εντυπωσιακά σκουλαρίκια για να δημιουργήσετε το απόλυτο σετ, ενώ πάντα φροντίζουμε να σας προσφέρουμε κοσμήματα στις καλύτερες τιμές και από όλα τα αγαπημένα brands όπως BOSS Jewelry, Breuning, γυναικεία κοσμήματα MetronGold, Maschio Femmina, Veres4ever, Tommy Hilfiger, Rosefield, Calvin Klein, Lee Cooper, Filva Oro και MV Preziosa

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    245.00 350.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    235.00 315.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    850.00 1170.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    830.00 1150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    920.00 1250.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    920.00 1250.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    409.00 570.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1850.00 2650.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    189.00 263.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    250.00 350.00€ price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    135.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    455.00 650.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    355.00 500.00€ price.perUnitTitle