ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Επέτειος

2,510 προϊόντα

Η επέτειος αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή που αξίζει να γιορταστεί με ένα ξεχωριστό και συναισθηματικό δώρο. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, κατανοούμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει αυτή η ιδιαίτερη στιγμή στις ζωές των ανθρώπων. Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της κοσμηματοποιίας, προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή κοσμημάτων που είναι ιδανικά για δώρα επετείου -τόσο γάμου όσο και σχέσης.

Δώρο για επέτειο γάμου από το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis

Μια επέτειος γάμου αντιπροσωπεύει μια σημαντική στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού, μια στιγμή που απαιτεί ένα ξεχωριστό και συναισθηματικό δώρο. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, κατανοούμε πλήρως τη σπουδαιότητα αυτής της μοναδικής στιγμής και προσφέρουμε μια εκλεκτή συλλογή κοσμημάτων, ιδανική για δώρα επετείου γάμου. Είτε πρόκειται για τα 20 χρόνια αγάπης, όπου μια σειρά από δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια με διαμάντια και πολύτιμες πέτρες μπορούν να εκφράσουν τη δυναμική της σχέσης, ή για τα 30 χρόνια σταθερότητας, όπου ένα χειροποίητο κόσμημα με μοναδικό σχεδιασμό μπορεί να αντιπροσωπεύσει τη βαθιά σύνδεση, στο  κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε το ιδανικό δώρο για επέτειο για να γιορτάσετε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Επιλέξτε διακριτικά και εκλεπτυσμένα κοσμήματα για τον αγαπημένο σύζυγό σας ή μια εκλεκτή συλλογή για τους φίλους που γιορτάζουν την επέτειο τους. Και για όσους γιορτάζουν τα 10 χρόνια, προτείνουμε κοσμήματα που αντικατοπτρίζουν τη νεανική ενέργεια και τη φρεσκάδα της σχέσης τους. Στο SENZIO Belibasakis, τα κοσμήματα μας είναι δημιουργημένα με αγάπη και προσοχή, εξιτάροντας τις ιδιαιτερότητες κάθε σχέσης.

Δώρο για επέτειο γάμου 20 χρόνια
Για τα 20 χρόνια ευτυχίας και αγάπης, προτείνουμε μοναδικά κοσμήματα δώρο που αντικατοπτρίζουν τη δυναμική της σχέσης σας. Διαλέξτε από μια ποικιλία δαχτυλιδιών, κολιέ και βραχιολιών με διαμάντια ή πολύτιμες πέτρες που θα κοσμήσουν τον εορταστικό σας επίσημο χώρο.

Δώρο για επέτειο γάμου 30 χρόνια
Για τα 30 χρόνια ενός μακροχρόνιου ταξιδιού, επενδύστε σε ένα κόσμημα δώρο που θα αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα και την αγάπη που έχετε χτίσει μαζί. Ένα χειροποίητο κόσμημα με μοναδικό σχεδιασμό θα είναι η ιδανική επιλογή για να εκφράσετε τη βαθιά σας σύνδεση.

Δώρο για επέτειο γάμου 10 χρόνια
Για τις επετείους των 10 χρόνων, επιλέξτε κοσμήματα που εκφράζουν τη νεανική ενέργεια και τη φρεσκάδα της σχέσης σας. Ένα λαμπερό κολιέ ή ένα ζευγάρι χειροποίητα σκουλαρίκια μπορούν να είναι το ιδανικό δώρο που θα σφραγίσει αυτήν τη σημαντική στιγμή.

Δώρο για επέτειο γάμου γονιών
Για τους γονείς που γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους, επενδύστε σε κοσμήματα δώρο που θα αντικατοπτρίζουν την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σας. Ένα εξαιρετικό δαχτυλίδι ή ένα κολιέ με διαμάντια.

Δώρο για επέτειο γάμου για τον αγαπημένο σύζυγο
Για τον σύζυγο σας, που σας συντροφεύει σε κάθε στιγμή, επιλέξτε διακριτικά και εκλεπτυσμένα κοσμήματα δώρο που θα αντικατοπτρίζουν τη μοναδική προσωπικότητά του. Ένα εξαιρετικό δαχτυλίδι ή ένα κολιέ μπορούν να είναι το τέλειο δώρο κόσμημα που θα του θυμίζει την αγάπη σας κάθε μέρα.

Δώρο για επέτειο γάμου φίλων
Για τους φίλους σας που γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους, προτείνουμε μια εκλεκτή συλλογή από κοσμήματα σε σετ που θα εκτιμηθούν για την κομψότητά τους.

Ή μήπως αναζητάς το απόλυτο δώρο κόσμημα για επέτειο σχέσης για να γιορτάσετε αυτήν τη γλυκιά στιγμή;

Καθώς γιορτάζετε την επέτειο της σχέσης σας, η αναζήτηση του τέλειου δώρου γίνεται μια ευχάριστη περιπέτεια, καθώς επιθυμείτε να εκφράσετε την αγάπη και τη συναισθηματική σας σύνδεση. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, σας προσφέρουμε μια μοναδική συλλογή κοσμημάτων που θα καταπλήξει και θα εντυπωσιάσει τον αγαπημένο σας.

Δώρο για επέτειο σχέσης σε άνδρα
Για τον εκλεπτυσμένο κύριο σας, προτείνουμε μια εκλεκτή γκάμα ανδρικών κοσμημάτων που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά του. Ένα κομψό δερμάτινο βραχιόλι ή ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι μπορεί να είναι το ιδανικό δώρο για να εκφράσετε την ανεπανάληπτη σύνδεσή σας.

Δώρο για επέτειο σχέσης σε γυναίκα
Για την αγαπημένη σας, ανακαλύψτε μια συλλογή εξαιρετικά θηλυκών κοσμημάτων που θα αναδείξουν την ομορφιά της. Ένα λεπτό κολιέ με διαμάντια ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να είναι το ιδανικό δώρο για να της δείξετε πόσο ξεχωριστή είναι για εσάς.

Extra tip: Κατά την επιλογή του δώρου για την επέτειο της σχέσης σας, επικεντρωθείτε σε κοσμήματα που αντικατοπτρίζουν την μοναδικότητα της σχέσης σας. Ένα χειροποίητο κόσμημα, είτε είναι ένα μοναδικό κολιέ είτε ένα προσεκτικά σχεδιασμένο δαχτυλίδι, θα αναδείξει την ξεχωριστή σας σχέση. Επιλέγοντας κοσμήματα από το SENZIO Belibasakis, είστε βέβαιοι ότι το δώρο σας θα είναι όχι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και φορητό κομμάτι αγάπης που θα συνοδεύει τη σχέση σας σε κάθε βήμα. Κάντε αυτή την επέτειο αξέχαστη με ένα δώρο που θα κρατήσει ζωντανή τη φλόγα της αγάπης σας.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    245.00 350.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    235.00 315.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    575.00 770.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1980.00 2750.00€ price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    39.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    109.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    850.00 1170.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    830.00 1150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    920.00 1250.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-26% Νέο Προτεινόμενο
    920.00 1250.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    409.00 570.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    460.00 650.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
    1850.00 2650.00€ price.perUnitTitle