ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
Garmin

GARMIN HRM-Pro Plus Heart Rate Monitor Strap 010-13118-00

  • Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 201579
129.00
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Παραλαβή από το κατάστημα

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΧΤΥΠΟ

Είτε προπονείστε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, η ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro Plus σας δίνει τα ακριβή δεδομένα που χρειάζεστε για ωθήσετε τα όρια σας και να φτάσετε τους στόχους σας.


  • Η HRM-Pro™ Plus μεταδίδει δεδομένα καρδιακών παλμών σε πραγματικό χρόνο σε συμβατές συσκευές, εξοπλισμό και εφαρμογές.
  • Το καπάκι που ανοίγει χωρίς εργαλεία κάνει την αλλαγή μπαταρίας εύκολη και επιπλέον έχετε μέχρι έναν χρόνο αυτονομία.
  • Συνδεθείτε με το συμβατό σας Garmin smartwatch και λάβετε δεδομένα απόστασης και ρυθμού για το τρέξιμο σας σε κλειστό χώρο.
  • Δεν είναι μόνο μια ζώνη καρδιακών παλμών. Η δυναμική τρεξίματος μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την τεχνική σας (απαιτεί συμβατό Garmin smartwatch)
  • Δεν φοράτε το ρολόι σας; Η HRM-Pro™ Plus καταγράφει τα βήματα, τις θερμίδες, τα λεπτά έντασης και πολλά ακόμη.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μέσω των τεχνολογιών ANT+® και BLUETOOTH® Low Energy, αυτό το μόνιτορ διπλής μετάδοσης, μεταδίδει ακριβή και σε πραγματικό χρόνο δεδομένα καρδιακών παλμών και απόδοσης στα smartwatch και τους ποδηλατικούς υπολογιστές της Garmin, σε συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου, στην εφαρμογή Tacx® Training αλλά και σε άλλες εφαρμογές.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Η HRM-Pro Plus καταγράφει δυναμική τρεξίματος, όπως κατακόρυφη ταλάντωση, χρόνο επαφής με το έδαφος, μήκος διασκελισμού και άλλα, για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την τεχνική σας και να ενεργοποιήσετε τη δρομική ισχύ στο συμβατό ρολόι Garmin.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Για τις προπονήσεις σας στο στίβο ή σε διάδρομο, αυτή η ζώνη καρδιακών παλμών μεταδίδει πληροφορίες ρυθμού και απόστασης στο συμβατό σας ρολόι Garmin και μέσω BLUETOOTΗ Low Energy, για να έχετε τα δεδομένα που χρειάζεστε ανεξάρτητα από το που τρέχετε.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ακόμα και όταν είστε εκτός εμβέλειας του ρολογιού σας, η HRM-Pro Plus αποθηκεύει δεδομένα κατά το κολύμπι και άλλες δραστηριότητες και τις αποστέλλει στο συμβατό σας Garmin smartwatch όταν τις ολοκληρώσετε.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή ενός παιχνιδιού η ζώνη καρδιακών παλμών αποθηκεύει τις θερμίδες που κάψατε, τα λεπτά έντασης και την ολοήμερη καρδιακή συχνότητα. Μπορεί ακόμα και να ενημερώνει όλες τις συσκευές Garmin μέσα από την εφαρμογή Garmin Connect και την λειτουργία TrueUp™.

ΑΝΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Ο μικρός και ελαφρύς πομπός καρδιακών παλμών χωράει στο πλάτος του μαλακού και άνετου ιμάντα. Κινηθείτε ελεύθερα και ιδρώστε όσο θέλετε, η HRM-Pro Plus δεν θα σας εμποδίζει.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Μην ανησυχείτε ότι θα ξεμείνετε από ενέργεια. Το νέο καπάκι μπαταρίας που ανοίγει χωρίς εργαλεία είναι εύχρηστο και έχετε μέχρι και 1 χρόνο αυτονομίας.

Κατηγορία Αξεσουάρ
Εγγύηση 2 Έτη Από Την Επίσημη Αντιπροσωπεία
Σημαντικά Στοιχεία Σε περίπτωση που ανοιχτεί η συσκευασία επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.
Brand Garmin
Συλλογή Ζώνες Καρδιακών Παλμών

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Αποστολές με ACS Courier.

Στις υπόλοιπες χώρες η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ.

product bottom banner