ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Νυφικά σκουλαρίκια

24 προϊόντα

Η επιλογή για τα σωστά νυφικά σκουλαρίκια αποτελεί μια συναρπαστική στιγμή, καθώς ολοκληρώνουν την εμφάνιση της νύφης, προσθέτοντας λάμψη και κομψότητα. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, έχουμε την χαρά να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα τέλεια νυφικά σκουλαρίκια που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σας αλλά και θα συμπληρώσουν άψογα τη νυφική σας εμφάνιση.

Οι επιλογές στα νυφικά σκουλαρίκια είναι αμέτρητες:

  • Νυφικά σκουλαρίκια για γάμο: κλασικά και διαχρονικά σχέδια με διαμάντια ή ζιργκόν για μια κομψή και λαμπερή εμφάνιση.
  • Νυφικά σκουλαρίκια κρεμαστά: αέρινα και ρομαντικά σχέδια με πέρλες, φτερά ή κρόσσια για μια πιο bohemian και ανάλαφρη εμφάνιση.
  • Νυφικά σκουλαρίκια χρυσά: διαχρονική επιλογή που ταιριάζει σε κάθε γούστο και στυλ.
  • Νυφικά σκουλαρίκια λευκόχρυσα: μοντέρνα και κομψή επιλογή για νύφες που θέλουν μια πιο minimal και σοφιστικέ εμφάνιση.
  • Νυφικά σκουλαρίκια πρωτότυπα: ιδιαίτερα σχέδια για νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν και να κάνουν statement.
  • Νυφικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια: θηλυκή και διαχρονική επιλογή για νύφες που θέλουν μια πιο ρομαντική εμφάνιση.
  • Νυφικά σκουλαρίκια boho: εναλλακτική και αγαπημένη απιλογή τα τελυταία χρόνια
  • Νυφικά σκουλαρίκια vintage: σχέδια εμπνευσμένα από το παρελθόν με έναν αέρα πιο μποέμ.

Και αν έχετε απορίες μην διστάσετε να μας ρωτήσετε έτσι ώστε να βρούμε μάζι το κόσμημα που σας ταιριάζει.

Ανακαλύψτε πλούσια ποικιλία σε νυφικά σκουλαρίκια για τον γάμο σας από το SENZIO Belibasakis

Τα νυφικά σκουλαρίκια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της συνολικής εμφάνισης της νύφης και στο SENZIO Belibasakis ξέρουμε ότι αυτή η επιλογή μπορεί να είναι αρκετά απαιτητική. Τα νυφικά σκουλαρίκια συμπληρώνουν το νυφικό χτένισμα και φόρεμα, προσθέτοντας λάμψη και κομψότητα οπότε μια ισορροπημένη επιλογη είναι  απαραίτητη γι’ αυτό κι εμείς έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε πλούσια συλλογή από νυφικά σκουλαρίκια έτσι ώστε να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε:

  • Μεγάλη ποικιλία σε στυλ, υλικά και τιμές.
  • Υψηλής ποιότητας υλικά και κατασκευή με έμφαση στη λεπτομέρεια.
  • Έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα τέλεια σκουλαρίκια για εσάς.
  • Δυνατότητα παραγγελίας σκουλαρικιών σε δικό σας στυλ και με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Επιλέξτε νυφικά σκουλαρίκια χρυσά ή λευκόχρυσα για extra λάμψη

Η επιλογή νυφικών σκουλαρικιών αποτελεί σημαντικό κομμάτι της συνολικής εμφάνισης της νύφης καθώς συμπληρώνουν το νυφικό χτένισμα και φόρεμα, προσθέτοντας λάμψη και κομψότητα. Τα χρυσά νυφικά σκουλαρίκια είναι μια από τις πιο διαδεδομένες επιλογές που κάνουν οι νύφες ενώ τα λευκόχρυσα νυφικά σκουλαρίκια είναι μια επίσης κλασική επιλογή με πιο δροσερά και ανάλαφρα στοιχεία.

Χρυσά νυφικά σκουλαρίκια
Τα χρυσά νυφικά σκουλαρίκια είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή που ταιριάζει σε κάθε γούστο και στυλ. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε χρυσά νυφικά σκουλαρίκια διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, από κλασικά με διαμάντια έως πιο μοντέρνα με κρεμαστά στοιχεία. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι ιδανικά για να αναδείξουν την ομορφιά της νύφης και να προσθέσουν ζεστασιά στην εμφάνιση.

Λευκόχρυσα νυφικά σκουλαρίκια
Τα λευκόχρυσα νυφικά σκουλαρίκια είναι μια μοντέρνα και κομψή επιλογή για νύφες που θέλουν μια πιο minimal και λίγο σοφιστικέ εμφάνιση. Είναι μια ιδανική επιλογή για να συνδυαστούν με νυφικά φορέματα σε λευκό, ιβουάρ ή γαλάζιο ενώ ταιριάζουν τέλεια σε νύφες με ανοιχτόχρωμο δέρμα και ξανθά ή καστανά μαλλιά.

Για εσάς που ψάχνετε εντυπωσιακά νυφικά σκουλαρίκια η συλλογή μας θα σας εκπλήξει!

Η αναζήτηση του τέλειου ζευγαριού νυφικά σκουλαρίκια μπορεί να είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του νυφικού, καθώς τα νυφικά σκουλαρίκια αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο που ολοκληρώνει την εικόνα της νύφης. Στο SENZIO Belibasakis, κατανοούμε τη σημασία αυτού του νυφικού κοσμήματος και προσφέρουμε μια συλλογή από εντυπωσιακά νυφικά σκουλαρίκια που θα κλέψουν την καρδιά σας.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει εντυπωσιακά νυφικά σκουλαρίκια που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία στυλ και προτιμήσεων. Είτε επιλέγετε έναν κλασικό, διακριτικό σχεδιασμό είτε προτιμάτε κάτι πιο μοντέρνο και εκκεντρικό, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό σκουλαρίκι που θα αναδείξει την ομορφιά σας την ημέρα του γάμου. Οι επιλογές υλικών είναι ποικίλες επίσης καθώς προσφέρουμε νυφικά σκουλαρίκια από χρυσό, λευκόχρυσο, ασήμι, με πολύτιμους λίθους ή ακόμα και με διαμάντια και ζιργκόν για μια λαμπερή εμφάνιση. Κάθε κομμάτι σχεδιάζεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας σας μια ποικιλία επιλογών που αντικατοπτρίζουν την ατομικότητά σας. Επιπλέον, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά νυφικά σκουλαρίκια μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με τα υπόλοιπα νυφικά κοσμήματα που προσφέρουμε, δημιουργώντας ένα συνολικό και συντονισμένο λουκ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Επιλέγοντας για παράδειγμα να φορέσετε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό νυφικό κολιέ ή ένα εξίσου εντυπωσιακό νυφικό βραχιόλι έτσι ώστε να τα συνοδεύσετε.

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, προσφέρουμε όχι μόνο υπέροχα νυφικά σκουλαρίκια αλλά και εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών. Καθοδηγούμε κάθε νύφη με προσοχή και εμπειρία, βοηθώντας την να επιλέξει τα κοσμήματα που θα την κάνουν να αισθανθεί ξεχωριστή την μεγάλη ημέρα του γάμου της.

Επισκεφτείτε είτε το φυσικό μας κατάστημα είτε το eShop μας και ανακαλύψτε μια μοναδική συλλογή από νυφικά σκουλαρίκια και βρείτε το απόλυτο κοσμηματοπωλείο για τη σημαντική ημέρα του γάμου σας.

Και φυσικά θα βρείτε νυφικά σκουλαρίκια κρεμαστά σε διάφορα μεγέθη για να ταιριάξουν σε κάθε χτένισμα και στυλ

Στο SENZIO Belibasakis, γνωρίζουμε ότι κάθε νύφη είναι μοναδική. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή από νυφικά σκουλαρίκια κρεμαστά σε διάφορα μεγέθη, για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ και χτένισμα.

Ανακαλύψτε κρεμαστά νυφικά σκουλαρίκια:

  • Μικρά κρεμαστά σκουλαρίκια: ιδανικά για νύφες που θέλουν μια διακριτική και κομψή εμφάνιση.
  • Μεσαίου μεγέθους κρεμαστά σκουλαρίκια: ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και χτενίσματα, προσθέτοντας μια πινελιά λάμψης.
  • Μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια: εντυπωσιακά και ιδανικά για νύφες που θέλουν να κάνουν statement.

Επιπλέον στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε νυφικά σκουλαρίκια σε:

  • Ποικιλία σε σχέδια: από κλασικά με διαμάντια έως μοντέρνα με κρεμαστά στοιχεία.
  • Πολλές επιλογές σε υλικά: χρυσός, λευκόχρυσος, πλατίνα, ασήμι και άλλα.

Και μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τα νυφικά σκουλαρίκια σας με:

  • Ένα εντυπωσιακό νυφικό κολιέ: για μια πιο λαμπερή εμφάνιση.
  • Ένα ντελικάτο νυφικό βραχιόλι: για μια πιο κομψή και διακριτική εμφάνιση.

Νυφικά σκουλαρίκια για κάθε στυλ: κλασικά, boho νυφικά σκουλαρίκια αλλά και πιο vintage για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Φανταστείτε να έχετε βρει τα πάντα από νυφικό και παπούτσια μέχρι τα αξεσουάρ των μαλλιών που θα βάλετε και να σας παιδεύουν ακόμα τα νυφικά σκουλαρίκια. Εκτός από τα κλασικά νυφικά σκουλαρίκια και τα κρεμαστά υπάρχουν κι άλλες επιλογές για εσάς που προτιμάτε πιο εναλλακτικά στυλ. ΕΙδικά τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στα κοσμήματα και τους γάμους έχουν φέρει στο προσκήνιο τα vintage νυφικά σκουλαρίκια και τα boho. Τα vintage νυφικά σκουλαρίκια έχουν κάτι από μια άλλη εποχή και προσδίδουν στην εμφάνισή σας ένα πιο ρομαντικό στυλ ενώ τα boho Νυφικά σκουλαρίκια μπορούν να σας κάνουν πιο άνετα με ένα ethnic αέρα για εσάς που προτιμάτε πιο εναλλακτικές εμφανίσεις.

  • Κλασικά νυφικά σκουλαρίκια: Για τις νύφες που προτιμούν ένα διαχρονικό και κομψό στυλ, τα κλασικά νυφικά σκουλαρίκια είναι η ιδανική επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, διαμάντια ή άλλα πολύτιμα λίθους.
  • Boho νυφικά σκουλαρίκια: Για τις νύφες που θέλουν ένα πιο boho και ρομαντικό στυλ, υπάρχουν πολλά όμορφα boho νυφικά σκουλαρίκια διαθέσιμα. Μπορείτε να επιλέξετε σκουλαρίκια με φτερά, κρόσσια ή άλλα φυσικά στοιχεία.
  • Vintage νυφικά σκουλαρίκια: Για τις νύφες που αγαπούν το vintage στυλ, υπάρχουν πολλά όμορφα vintage νυφικά σκουλαρίκια διαθέσιμα. Μπορείτε να επιλέξετε σκουλαρίκια από παλαιότερες δεκαετίες, όπως σκουλαρίκια art deco ή σκουλαρίκια από την δεκαετία του '60

7+1 συμβουλές για να συνδυάσετε αρμονικά τα νυφικά σκουλαρίκια με την υπόλοιπη εμφάνιση

1# Στυλ: Επιλέξτε σκουλαρίκια που ταιριάζουν στο στυλ του νυφικού σας φορέματος και χτενίσματος.

  • Κλασικό νυφικό: διαχρονικά σχέδια με διαμάντια ή ζιργκόν.
  • Boho νυφικό: αέρινα σκουλαρίκια με πέρλες ή φτερά.
  • Μοντέρνο νυφικό: σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα ή ασύμμετρες γραμμές.

2# Μέγεθος: λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου σας.

  • Μικρό πρόσωπο: μικρά ή μεσαίου μεγέθους σκουλαρίκια.
  • Μεγάλο πρόσωπο: σκουλαρίκια με κρεμαστά στοιχεία ή statement σχέδια.

3# Υλικό: χρυσός, λευκόχρυσος, πλατίνα, ασήμι ή Swarovski.

Συμβαδίστε το υλικό με το νυφικό σας κόσμημα και το νυφικό σας φόρεμα.

4# Χρώμα: λάβετε υπόψη το χρώμα του νυφικού σας φορέματος.

  • Λευκό νυφικό: κλασικά σκουλαρίκια με διαμάντια ή ζιργκόν.
  • Ivory νυφικό: σκουλαρίκια με πέρλες ή ροζ χρυσό.
  • Off-white νυφικό: σκουλαρίκια με χρωματιστούς λίθους ή Swarovski.

5# Άνεση: βεβαιωθείτε ότι τα νυφικά σκουλαρίκια είναι άνετα και δεν σας ενοχλούν.

6# Προσωπικότητα: επιλέξτε σκουλαρίκια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας.

7# Δοκιμή: δοκιμάστε διάφορα σκουλαρίκια πριν την τελική επιλογή.

Bonus: Συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis για να σας βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια νυφικά σκουλαρίκια!

Σας ευχόμαστε έναν υπέροχο γάμο γεμάτο λάμψη και αγάπη!

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε μια πλούσια συλλογή όχι μόνο από νυφικά σκουλαρίκια αλλά και νυφικά κοσμήματαβέρες γάμου, βραχιόλια γάμου, νυφικά κολιέ, μανικετόκουμπα για τον γαμπρό αλλά και ιδέες για καταπληκτικά δώρα κουμπάρου αλλά και δώρα κουμπάρας

Ανακαλύψτε μοναδικά κοσμήματα γάμου και κάντε την ημέρα σας ακόμα πιο μοναδική.

 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
295.00 415.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
469.00 660.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
439.00 599.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
199.00 280.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
380.00 545.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-31% Νέο Προτεινόμενο
229.00 330.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
209.00 299.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
231.00 330.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
245.00 349.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
335.00 479.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
371.00 530.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
346.50 495.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
188.30 269.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
119.00 170.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
290.50 415.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
360.00 515.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
349.30 499.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
244.30 349.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
220.50 315.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
360.50 515.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
224.00 320.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
190.00 272.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
287.00 410.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-30% Νέο Προτεινόμενο
444.50 635.00€ price.perUnitTitle