ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Sector Smartwatches

5 προϊόντα

Ένα Sector smartwatch μπορεί πραγματικά να αναβαθμίσει τόσο την προπόνησή σας, όσο και την καθημερινότητά σας σηματοδοτώντας κάθε στιγμή της ημέρα σας με μοναδικές λειτουργίες. Ο κορυφαίος κατασκευαστής Sector φροντίζει πάντα να δημιουργεί μοντέλα που υπόσχονται και ξεχωρίζουν με λιτό σχεδιασμό, διακριτικά χρώματα και χρηστικές ενσωματωμένες λειτουργίες που θα σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήμα. Στο SENZIO Belibasakis προμηθευόμαστε τα πιο δημοφιλή και μοντέρνα σχεδιαστικά μοντέλα όπως Sector smartwatch s02, Sector smartwatch s03 και Sector smartwatch s05 για να κάνετε σήμερα την ιδανική επιλογή που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Ένα μοντέρνο και λειτουργικό Sector Smartwatch θα καλύψει κάθε σας ανάγκη 

Ανάμεσα στους καλύτερους κατασκευαστές, ο οίκος Sector δεν διαθέτει απλώς wearables gadgets, αλλά προσφέρει μία μοναδική εμπειρία. Ένα Sector Smartwatch ξεχωρίζει με δυνατότητες οθόνης αφής, συνδεσιμότητας, fitness εφαρμογές και ειδοποιήσεις για να είστε πάντα συνδεδεμένοι με την φυσική σας κατάσταση και τη ζωή σας. Ανακαλύψτε το δικό σας αγαπημένο μοντέλο σε υλικό δεσίματος σιλικόνης ή υφάσματος και πραγματοποιήστε άμεσα την αναβάθμιση της καθημερινότητά σας με προδιαγραφές αξιοπιστίας και υψηλής αισθητικής. 

Ανακαλύψτε το δικό σας Sector Smartwatch στο SENZIO Belibasakis

Μία ξεχωριστή και αγαπημένη συλλογή σε Sector Smartwatches σας περιμένει στο SENZIO Belibasakis σε πλούσια ποικιλία σχεδίων και στυλ που θα έχουν την υπογραφή του προσωπικού σας γούστου. Συμπληρώστε σήμερα το στυλ σας με τα πιο εξελιγμένα smartwatch των πιο έμπιστων κατασκευαστών όπως Garmin, Guess, Suunto, Swatch, Vogue για να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια πιο υγιεινή ζωή, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις στο design και τις στυλιστικές σας απαιτήσεις!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
Νέο Προτεινόμενο
99.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
99.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
99.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
149.00 price.perUnitTitle