ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Edox

18 προϊόντα

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟ 1884

Ο Christian Ruefli-Flury, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και ρομαντικός ωρολογοποιός "Maître-Horloger" από το Grenchen της Ελβετίας, φτιάχνει ένα ρολόι τσέπης για τα 25α γενέθλια της αγαπημένης του συζύγου Pauline. Εντυπωσιασμένη από αυτό το εξαίσιο δώρο, πείθει τον σύζυγό της να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία ωρολογοποιίας στο Biel, μια πόλη διάσημη για τους άρτια εκπαιδευμένους ωρολογοποιούς της.

Εδώ και 140 χρόνια, η Edox φαντάζεται, παράγει και διανέμει ρολόγια ελβετικής κατασκευής και συναρμολόγησης στο χέρι. Το εργοστάσιο με έδρα το Les Genevez λειτουργεί με έμπειρους Ελβετούς ωρολογοποιούς και σύγχρονο εξοπλισμό, σεβόμενο την παράδοση και την τεχνογνωσία των προγώνων του.

Συναρμολογημένο από κορυφαίους κατασκευαστές ρολογιών, σχεδιασμένο για πρωταθλητές: για περισσότερα από 140 χρόνια, τα ρολόγια Edox συνδυάζουν την απόλυτη ακρίβεια με έξυπνες λύσεις – ακόμα και για τις πιο απαιτητικές δραστηριότητες: είτε είναι πάνω, είτε κάτω από την επιφάνεια του νερού, στον αιώνιο πάγο ή ακόμα και στο λαμπερό άμμος της ερήμου, οποιοδήποτε όργανο χρονισμού από την Edox που φέρει το θρυλικό λογότυπο της κλεψύδρας θα ικανοποιήσει ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του.

Δείτε περισσότερα
Edox
Προϊόντα / σελίδα
Νέο Προτεινόμενο
1525.00 price.perUnitTitle
Limited Edition Νέο Προτεινόμενο
1995.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1890.00 price.perUnitTitle
Limited Edition Νέο Προτεινόμενο
1490.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1950.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1250.00 price.perUnitTitle
Νέο Προτεινόμενο
1690.00 price.perUnitTitle