ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Καταδυτικά Ρολόγια

92 προϊόντα

Ανακαλύψτε τα καλύτερα καταδυτικά ρολόγια στο SENZIO Belibasakis! Η πλούσια συλλογή μας περιλαμβάνει ρολόγια που σχεδιάστηκαν ειδικά για τους λάτρεις της υποβρύχιας εξερεύνησης και των καταδύσεων. Τα καταδυτικά ρολόγια που προσφέρουμε συνδυάζουν την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση, για να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη κάτω από το νερό.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει ρολόγια αδιάβροχα που αντέχουν σε μεγάλα βάθη κολύμβησης αλλά και πολλές λειτουργίες όπως αντίστροφη μέτρηση χρόνου. Είτε είστε επαγγελματίας είτε απλά απολαμβάνετε την υποβρύχια εξερεύνηση, εδώ θα βρείτε το ιδανικό καταδυτικό ρολόι για τις ανάγκες σας. Επισκεφτείτε το φυσικό μας κατάστημα ή το το eshop του SENZIO Belibasakis και ανακαλύψτε την πλούσια ποικιλία από μοντέλα και επώνυμες αγαπημένες μάρκες σε ανδρικά ρολόγια.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα καταδυτικά ρολόγια από το SENZIO Belibasakis

Είτε είστε λάτρης της υποβρύχιας εξερεύνησης, είτε απλά ψάχνετε ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό ρολόι για κάθε σας περιπέτεια, το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis έχει την τέλεια επιλογή για εσάς!

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια εκπληκτική ποικιλία από καταδυτικά ρολόγια από τα πιο αγαπημένα brands στον κόσμο, όπως Seiko, Citizen, Certina, Tissot και άλλα.

Γιατί να επιλέξετε το SENZIO Belibasakis για τα καταδυτικά σας ρολόγια;

  • Εμπειρία και Γνώση: Διαθέτουμε δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της ωρολογοποιίας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο ρολόι για τις ανάγκες σας. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση και να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του ιδανικού ρολογιού.
  • Ποικιλία: Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία σε καταδυτικά ρολόγια. Διαθέτουμε καταδυτικά ρολόγια για κάθε προτίμηση και ανάγκη, από απλά και οικονομικά μοντέλα μέχρι πολυτελή ρολόγια υψηλής τεχνολογίας.
  • Εγγύηση: Όλα τα ρολόγια που διαθέτουμε στο SENZIO Belibasakis συνοδεύονται από επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αξιοπιστία του ρολογιού σας.
  • Ανταγωνιστικές τιμές: Στο SENZIO Belibasakis, προσφέρουμε τα καταδυτικά ρολόγια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε το τέλειο ρολόι για εσάς, χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα ή την αξιοπιστία.
  • Υποστήριξη: Στο SENZIO Belibasakis, δεν σταματάμε στην πώληση. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση για όλα τα ρολόγια που διαθέτουμε. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε σχετικά με το ρολόι σας.

Επισκεφθείτε το SENZIO Belibasakis σήμερα και ανακαλύψτε την συναρπαστική συλλογή από καταδυτικά ρολόγια!

Μια συλλογή από γυναικεία καταδυτικά ρολόγια αλλά και ανδρικά σε περιμένε να την εξερευνήσεις!

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια εκπληκτική ποικιλία από καταδυτικά ρολόγια για άνδρες και γυναίκες. Από μοντέρνα και κομψά σχέδια μέχρι πιο κλασικά και ανθεκτικά γυναικεία καταδυτικά ρολόγια, η συλλογή μας καλύπτει κάθε γούστο και ανάγκη.

…και καταδυτικά ρολόγια αναλογικά για εσένα που προτιμάς το κλασικό στυλ

Για τους λάτρεις της παράδοσης, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από αναλογικά καταδυτικά ρολόγια. Αυτά τα καταδυτικά ρολόγια συνδυάζουν την κλασική ομορφιά με την υψηλή λειτουργικότητα, προσφέροντας ακρίβεια και αξιοπιστία σε κάθε σας βουτιά.

Και φυσικά επώνυμα καταδυτικά ρολόγια από όλα τα αγαπημένα brands

Συνεργαζόμαστε με τα πιο αγαπημένα brands καταδυτικών ρολογιών στον κόσμο, όπως Seiko, Citizen, Certina, Tissot, Raymond Weil και άλλα. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα ρολόι υψηλής ποιότητας που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Καταδυτικά ρολόγια Citizen

 Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με κλασικό σχεδιασμό, τα καταδυτικά ρολόγια Citizen προσφέρουν αξεπέραστη αξιοπιστία, ακρίβεια και λειτουργικότητα σε κάθε σας υποβρύχια περιπέτεια.

Ακολουθούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των καταδυτικών ρολογιών Citizen:

Eco-Drive: Η τεχνολογία Eco-Drive της Citizen τροφοδοτεί το ρολόι σας με ηλιακή ενέργεια, εξαλείφοντας την ανάγκη για μπαταρίες. Αυτό σημαίνει ότι το ρολόι σας θα λειτουργεί άψογα για χρόνια, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχείτε για την αλλαγή μπαταριών.

  • Ανθεκτικότητα: Τα καταδυτικά ρολόγια Citizen κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα σε χτυπήματα, γρατζουνιές και διάβρωση.
  • Αδιαβροχοποίηση: Όλα τα καταδυτικά ρολόγια Citizen είναι αδιάβροχα έως και σε βάθος 200 μέτρων ή και περισσότερο, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε είδους κατάδυση.
  • Λειτουργικότητα: Τα καταδυτικά ρολόγια Citizen διαθέτουν μια ποικιλία από χρήσιμες λειτουργίες για δύτες, όπως μονοπώρους περιστρεφόμενους στεφάνους, χρονογράφους, ένδειξη βάθους και φωτισμό καντράν.

Εάν αναζητάτε ένα καταδυτικό ρολόι που συνδυάζει αξιοπιστία, καινοτομία και κομψό σχεδιασμό, τα καταδυτικά ρολόγια Citizen αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή.

Καταδυτικά ρολόγια Seiko

Τα καταδυτικά ρολόγια Seiko παραμένουν στην αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από μοντέλα για κάθε είδος δύτη. Ακολουθούν μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά των καταδυτικών ρολογιών Seiko:

  • Κινητήρες Quartz: Πολλά καταδυτικά ρολόγια Seiko τροφοδοτούνται από αξιόπιστους και ακριβείς κινητήρες quartz, εξασφαλίζοντας άψογη χρονομέτρηση σε κάθε σας βουτιά.
  • Kinetic: Η τεχνολογία Kinetic της Seiko τροφοδοτεί το ρολόι σας με κίνηση, εξαλείφοντας την ανάγκη για μπαταρίες.
  • LumiBrite: Η φωτεινή επίστρωση LumiBrite της Seiko εξασφαλίζει εύκολη ανάγνωση του καντράν ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  • Ανθεκτικότητα: Τα καταδυτικά ρολόγια Seiko κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα σε χτυπήματα, γρατζουνιές και διάβρωση.
  • Σχεδιασμός: Τα καταδυτικά ρολόγια Seiko διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία από στυλ, από κλασικά και διαχρονικά έως μοντέρνα και αθλητικά.

Καταδυτικά ρολόγια σε εκπληκτικές τιμές στο SENZIO Belibasakis

Πάντα φροντίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές έτσι ώστε να μπορείτε να ικανοποιείτε κάθε προτίμηση και ανάγκη. Γι’ αυτό και θα βρείτε και φθηνά καταδυτικά ρολόγια χωρίς όμως να θυσιάσετε τίποτα από την ποιότητά τους. Επιλέξετε επώνυμα καταδυτικά ρολόγια όπως ρολόγια Seiko, Maurice Lacroix ρολόγια, Raymond Weil, Mido ρολόγια, ρολόγια Hamilton, ρολόγια Roamer, Tissot  ρολόγια, Longines ρολόγια και πολλά άλλα έτσι ώστε να συμπληρώσετε την εμφάνισή σας.

Εκτός από καταδυτικά ρολόγια μπορείτε να ανακαλύψετε ακόμα και ρολόγια χρονογράφους, κλασικά ρολόγια, ρολόγια συλλεκτικά ακόμα και ρολόγια τσέπης μέσα από τη μεγάλη μας ποικιλία!

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    379.00 399.00€ price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    1145.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    1280.00 1350.00€ price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    550.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    3650.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Προτεινόμενο
    130.00 146.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Προτεινόμενο
    159.00 179.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    2440.00 2570.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    1080.00 1140.00€ price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    2050.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    1095.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    2300.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    1358.00 1430.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    1130.00 1190.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Νέο Προτεινόμενο
    1358.00 1430.00€ price.perUnitTitle
    Limited Edition Νέο Προτεινόμενο
    2650.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
    172.00 194.00€ price.perUnitTitle