ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Παιδικά Ρολόγια

73 προϊόντα

Τα παιδικά ρολόγια είναι ένας τρόπος να εισάγουμε την έννοια του χρόνου και της υπευθυνότητας στη ζωή των παιδιών μας με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο. Στον κόσμο των παιδικών ρολογιών του SENZIO Belibasakis, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και θεμάτων που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Από τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών και ζωάκια μέχρι πιο απλά και κομψά σχέδια, τα παιδικά ρολόγια συνδυάζουν το παιχνίδι και τη λειτουργικότητα. Παράλληλα, πολλά ρολόγια προσφέρουν επιπλέον λειτουργίες και χαρακτηριστικά, όπως αδιάβροχα υλικά, αναλογική και ψηφιακή οθόνη, ξυπνητήρι και ημερολόγιο, προσφέροντας περισσότερη πρακτικότητα και ευελιξία στην καθημερινή ρουτίνα των παιδιών. Τα ρολόγια δημιουργούν μια ξεχωριστή σχέση με τον χρόνο και βοηθούν να μάθουν την αξία του, καθιστώντας την εμπειρία του μέτρησης του χρόνου μια διασκεδαστική περιπέτεια για τα παιδιά μας.

 Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών είναι στα ρολόγια του SENZIO Belibasakis

Στη συλλογή παιδικών ρολογιών του SENZIO Belibasakis, θα βρείτε όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Από τις περιπέτειες της Disney και της Marvel έως τους δημοφιλείς χαρακτήρες των κινουμένων σχεδίων και των παιδικών βιβλίων, τα παιδικά ρολόγια μας διαθέτουν υπέροχα σχέδια με τους αγαπημένους ήρωες, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, από τις συλλογές που διαθέτουμε όπως: Action Heroes, A Trip to London, City of Life, Friends & Heroes, Garden Adventure, Garden Fiesta, Goes Wild, Going on a Trip, Going to School, Imagination, Magical Ocean, Miraculous Ladybug and Cat Noir, Mosaici & More, Mystical Woods,Space Dreamers και πολλές άλλες.

Ρολόγια για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας

Στο SENZIO Belibasakis, προσφέρουμε παιδικά ρολόγια για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας. Κάθε παιδί έχει το δικό του μοναδικό στυλ και προτιμήσεις, γι' αυτό προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ρολογιών για να επιλέξετε ανάμεσα σε άπειρα σχέδια, χρώματα και θέματα. Ανεξάρτητα από την ηλικία και το αν είναι αγόρι ή κορίτσι, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε παιδικά ρολόγια που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μόδα και την πρακτικότητα. Για παράδειγμα, για τα αγόρια, θα βρείτε ρολόγια με αγαπημένους χαρακτήρες των κόμικς, των ταινιών και των παιχνιδιών δράσης, καθώς και σχέδια με αθλητικό ύφος και μοντέρνα αισθητική. Για τα κορίτσια, προσφέρουμε μια ποικιλία από παιδικά ρολόγια με χαριτωμένα σχέδια, λαμπερές λεπτομέρειες και απαλά χρώματα, διακοσμημένα με τις αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney, γλυκά ζωάκια και φλοράλ μοτίβα.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα παιδικά ρολόγια φτιαγμένα από υλικά που αντέχουν στις δραστηριότητες των μικρών μας φίλων

Στο SENZIO Belibasakis ξέρουμε ότι τα παιδιά είναι ενεργητικά και δραστήρια, γι' αυτό τα παιδικά ρολόγια μας είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στις παιδικές δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και με αδιάβροχες ιδιότητες όπως για παράδειγμα καουτσούκ και σιλικόνη αλλά και από υλικά που είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών όπως το ύφασμα. Τα παιδικά ρολόγια της συλλογής μας είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στα παιχνίδια, στα αθλήματα και στις καθημερινές περιπέτειες των μικρών μας φίλων έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι το παιδί σας θα απολαύσει το αγαπημένο του ρολόι του χωρίς ανησυχίες.

Και φυσικά όλα τα αγαπημένα επώνυμα παιδικά ρολόγια με την εγγύηση SENZIO Belibasakis

Στο SENZIO Belibasakis προσφέρουμε επώνυμα παιδικά ρολόγια από διάσημα brands για να ικανοποιήσουμε τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επώνυμα brands παιδικών ρολογιών όπως Casio, Flik Flak, Garmin και Swatch. Τα παιδικά ρολόγια είναι ένα εξαιρετικό δώρο και τα brands που διαθέτουμε στη συλλογή μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την αντοχή και το στυλ όντας ειδικοί στην κατασκευή παιδικών ρολογιών.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Προτεινόμενο
    44.00 price.perUnitTitle
    Προτεινόμενο
    44.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    44.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    44.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    44.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    44.00 price.perUnitTitle