ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Νεογέννητα

457 προϊόντα

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis σας προσφέρουμε μια μοναδική συλλογή από κοσμήματα για δώρα για νεογέννητα, ιδανικά για αγοράκια και κοριτσάκια.

  • Δώρα για νεογέννητα αγοράκια: βρείτε χρυσά ή ασημένια βραχιολάκια σε κλασικά ή παιχνιδιάρικα σχέδια με ζωάκια ή θέματα εμπνευσμένα από παραμύθια. Μικρά και διακριτικά μενταγιόν με σταυρούς, αγγέλους ή ζωάκια συμβολίζουν καλοτυχία και προστασία.
  • Δώρα για νεογέννητα κοριτσάκια: χαρίστε μικρά και διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια. Ρομαντικά βραχιολάκια με καρδιές, λουλούδια ή φιόγκους κοσμούν τον καρπό τους, ενώ κρεμαστά μενταγιόν με ζωάκια, μπαλαρίνες ή πολύτιμες πέτρες προσθέτουν μια girly πινελιά.

Για ένα πιο ολοκληρωμένο δώρο, επιλέξτε σετ δώρου με βραχιόλι και μενταγιόν ή σκουλαρίκια. Χαράξτε το όνομα ή τα αρχικά του μωρού για μια προσωπική πινελιά ή επιλέξτε κοσμήματα με θέμα από αγαπημένα παραμύθια ή παιδικές ταινίες.

Στο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε κοσμήματα για κάθε γούστο και budget, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και αυθεντικότητας που μας διακρίνει. Επιλέξτε ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο για χρόνια!

Ανακαλύψτε τα καλύτερα δώρα για νεογέννητα στο SENZIO Belibasakis

Στο SENZIO Belibasakis, η χαρά της γέννησης ενός μωρού συναντά την τέχνη της κοσμηματοποιίας, προσφέροντας μια μοναδική συλλογή από δώρα για νεογέννητα.

Δώρο για νεογέννητο αγόρι κόσμημα 

  • Χρυσά παιδικά κωνσταντινάτα: Ένα διαχρονικό και κλασικό δώρο, με βαθιά θρησκευτική σημασία, που θα συνοδεύει το μωρό για πάντα.
  • Παραμάνες και φυλαχτά: Μικρά φυλαχτά με διάφορα σύμβολα, όπως το μάτι ή ο άγγελος, για προστασία και καλοτυχία.
  • Παιδικά βραχιόλια: Σε διάφορα σχέδια και υλικά, από χρυσό και ασήμι μέχρι δέρμα και ύφασμα, για να στολίζουν τον καρπό του μωρού.

Δώρα για νεογέννητα κοριτσάκια

Χιλιάδες ιδέες για πρωτότυπα δώρα για νεογέννητα!

Η γέννηση ενός μωρού είναι ένα μοναδικό και συναρπαστικό γεγονός. Στο SENZIO Belibasakis, θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά σας με μια αξεπέραστη συλλογή από πρωτότυπα δώρα για νεογέννητα.

Και αν ψάχνεις επώνυμα δώρα για νεογέννητα στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρεις το κατάλληλο!

Στο SENZIO Belibasakis, η χαρά της γέννησης ενός μωρού συναντά την τέχνη της κοσμηματοποιίας, προσφέροντας μια μοναδική συλλογή από επώνυμα κοσμήματα για νεογέννητα. Σας προσφέρουμε μια μοναδική συλλογή από κοσμήματα για νεογέννητα, από κορυφαίους οίκους και όπως πάντα εγγυόμαστε την αυθεντικότητα και την ποιότητα κάθε κοσμήματος, ενώ προσφέρουμε δωρεάν συσκευασία δώρου για να κάνετε την προσφορά σας ακόμα πιο ξεχωριστή.

Επισκεφθείτε το SENZIO Belibasakis, είτε στο φυσικό μας κατάστημα, είτε στο e-shop κοσμημάτων και ρολογιών μας, και ανακαλύψτε δώρα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη για πάντα!

Δώρα για μωρά 6 μηνών; Τσεκ!

Είναι δύσκολη η αναζήτηση για δώρο για μωρά 6 μηνών, το ξέρουμε! Είναι πολύ μικρά, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, δεν αντιλαμβάνονται τον κόσμο ακόμα γύρω τους. Τι καλύτερο από ένα δώρο που θα κρατήσει για πάντα όπως ένα ιδιαίτερο παιδικό κόσμημα που θα το χαίροναι για πολλά χρόνια;

  • Χρυσά σκουλαρίκια: Μικρά και διακριτικά, σε διάφορα σχέδια, για να τονίσουν την ομορφιά του μωρού.
  • Χρυσά βραχιολάκια: Σε διάφορα σχέδια και υλικά, από χρυσό και ασήμι μέχρι δέρμα και ύφασμα, για να στολίζουν τον καρπό του μωρού.
  • Κρεμαστά μενταγιόν: Σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, άγγελοι, ή ζωάκια, για να προσφέρουν προστασία και καλοτυχία.

Δώρα για μωρά 1 έτους; Τσεκ!

¨Ένα κόσμημα είναι πάντα μια σίγουρη και έξυπνη επιλογή για δώρα ακόμα και για δώρα μωρά 1 έτους. Τι πιο γλυκό να χαρίσετε ένα ντελικάτο κόσμημα στο μικρό σας αγγελούδι 

  • Χρυσά παιδικά κολιέ: Σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, άγγελοι, ή ζωάκια, για να στολίζουν τον λαιμό του μωρού.
  • Παιδικά σκουλαρίκια: Σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, λουλούδια, ή ζωάκια, για να δώσουν μια πιο παιχνιδιάρικη νότα.
  • Χρυσά βραχιολάκια με charms: Σε διάφορα σχέδια, όπως καρδιές, άγγελοι, ή ζωάκια, για να προσφέρουν μια πιο προσωποποιημένη επιλογή.

Μοναδικά αλλά και χρήσιμα δώρα για νεογέννητα σε περιμένουν στο SENZIO Belibasakis!

Σας προσφέρουμε μια σειρά από μοναδικά και χρήσιμα δώρα για νεογέννητα, που θα καλύψουν τις ανάγκες του μωρού και θα δώσουν χαρά στους γονείς.

Ανακαλύψτε δώρα για νεογέννητα σε μοναδικές τιμές και κάντε την επίσκεψη στο μαιευτήριο μοναδι

Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε δώρα για νεογέννητα για κάθε γούστο και budget. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους κοσμημάτων ενώ μπορούμε να φτιάξουμε και το δικό σας αποκλειστικά δώρο κατόπιν παραγγελίας. Και φυσικά προσφέρουμε δωρεάν συσκευασία δώρου.

Βρείτε μας και στο e-shop κοσμημάτων και ρολογιών για εύκολες και γρήγορες αγορές.

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    135.00 189.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    115.00 160.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Προτεινόμενο
    82.00 115.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    105.00 149.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-30% Προτεινόμενο
    105.00 149.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    65.00 90.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    135.00 190.00€ price.perUnitTitle