ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Γυναικεία Σκουλαρίκια

391 προϊόντα

Είναι καιρός να δώσετε λάμψη στο στυλ σας με τα μοναδικά γυναικεία σκουλαρίκια από το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis! Αν αναζητάτε την απόλυτη λάμψη, τότε τα χρυσά σκουλαρίκια είναι η επιλογή σας. Με την λάμψη του χρυσού, αυτά τα σκουλαρίκια θα προσθέσουν ένα ανεπανάληπτο κομψό στοιχείο σε κάθε εμφάνισή σας ενώ για όσες αναζητούν ένα statement κομμάτι, τα κρεμαστά σκουλαρίκια αποτελούν μια υπέροχη επιλογή. Αν πάλι  η μέρα που ονειρεύεστε έχει φτάσει, τα σκουλαρίκια γάμου από το SENZIO Belibasakis είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με διακριτική και ρομαντική λάμψη, θα αναδείξουν την ομορφιά σας αυτήν την μεγάλη ημέρα.

Και φυσικά, από τη συλλογή μας δεν λείπουν επώνυμα σκουλαρίκια από όλα τα αγαπημένα brands καθώς επίσης και σκουλαρίκια χειροποίητα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Στο SENZIO Belibasakis, η ποιότητα και η φινέτσα είναι βασικές μας αξίες, για να σας προσφέρουμε σκουλαρίκια που θα ολοκληρώσουν άψογα κάθε εμφάνισή σας! 

Ανακαλύψτε τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα αναδείξουν κάθε εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Κάποιοι λένε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και τα κοσμήματα από το SENZIO Belibasakis ξέρουν πώς να αναδείξουν το στυλ σας σε κάθε λεπτό της ημέρας. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της συλλογής μας δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας, ανεξάρτητα από την περίσταση. Από το πρωί, όπου μπορείτε να τα φορέσετε με ένα casual ντύσιμο για μια δροσερή εμφάνιση, μέχρι το βράδυ, όπου θα σας συνοδεύσουν σε μια βραδινή έξοδο με φινετσάτες λεπτομέρειες, τα σκουλαρίκια είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε ντύσιμό σας. Κλέψτε την παράσταση σε κάθε σας εμφάνιση με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια!

Χρυσά σκουλαρίκια σε εκατοντάδες σχέδια για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας, με την ποιότητα SENZIO Belibasakis!

Όταν πρόκειται για τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας, τα χρυσά σκουλαρίκια προσθέτουν την απαραίτητη δόση λάμψης και φινέτσας. Είτε πρόκειται για χρυσά σκουλαρίκια, διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες είτε για ένα ζευγάρι minimal σκουλαρίκια, ο χρυσός είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Είτε πρόκειται για την πιο αξέχαστη βραδιά της ζωής σας όπως η δεξίωση του γάμου σας, είτε για ένα επίσημο γεγονός, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια θα κλέψει την παράσταση και θα σας κάνουν να νιώθετε μοναδική. Επιτρέψτε μας λοιπόν, να σας χαρίσουμε τη λάμψη που αξίζετε! 

Σκουλαρίκια κρεμαστά ή κρίκοι, διακριτικά ή maximal όποια κι αν είναι η προτίμησή σας το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis σας προσφέρει άφθονες επιλογές για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει!

Στο SENZIO Belibasakis, ξέρουμε ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες όσες και το ιδιαίτερο στυλ που έχει κάθε γυναίκα, και γι' αυτό σας προσφέρουμε μια ποικιλία από σκουλαρίκια κρεμαστά και κρίκους για να επιλέξετε. Είτε προτιμάτε κάτι διακριτικό και κομψό, που θα σας συνοδεύει στις καθημερινές σας εμφανίσεις, είτε αναζητάτε κάτι maximal που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε ειδική περίσταση, έχουμε το σωστό σκουλαρίκι για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξερευνήσετε τη συλλογή μας online ή αν βρίσκεστε στο Ηράκλειο, μια βόλτα από το φυσικό μας κατάστημα αρκεί και το ενημερωμένο μας προσωπικό θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Και φυσικά επώνυμα γυναικεία σκουλαρίκια που περιμένουν να προστεθούν στη συλλογή σας!

Αν αγαπάτε τη μόδα και τα κοσμήματα είναι η… αδυναμία σας, τότε δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη πηγή έμπνευσης από το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis. Εδώ, σας περιμένει μια ποικιλία από επώνυμα γυναικεία σκουλαρίκια που θα σας καταπλήξουν.

Από τις λαμπερές δημιουργίες των πιο αγαπημένων σχεδιαστών μέχρι τις καινοτόμες προτάσεις που κυκλοφορούν στον κόσμο της μόδας, εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεώσετε τη συλλογή σας.

Κάθε σκουλαρίκι είναι ένα μικρό έργο τέχνης, με λεπτομέρειες που κλέβουν την καρδιά και σχέδια που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα σκουλαρίκια που θα κάνουν κάθε εμφάνισή σας να λάμπει και να εντυπωσιάζει: σκουλαρίκια από BOSS Jewelry, Breuning, MetronGold, Maschio Femmina, Veres4ever, Tommy Hilfiger, Rosefield, Calvin Klein, Lee Cooper, Filva Oro σκουλαρίκια, και MV Preziosa. Ετοιμαστείτε λοιπόν να βρείτε τα σκουλαρίκια που θα κλέψουν την καρδιά σας και να αναδείξουν την αυθεντικότητά σας με στυλ!

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis κατασκευάζουμε χειροποίητα σκουλαρίκια από το 1949, μόνο για εσάς!

Η παράδοση στο κόσμημα στο SENZIO Belibasakis ξεκίνησε πριν από δεκαετίες, και από τότε, δεν έχουμε σταματήσει να δημιουργούμε αριστουργήματα για εσάς! Κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια –αλλά και κάθε κόσμημα–  φτιάχνεται με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, αναδεικνύοντας την αισθητική και τον χαρακτήρα της κάθε γυναίκας.

Με μια συνεχή αφοσίωση στην ποιότητα και την πρωτοτυπία, τα σκουλαρίκια μας αντικατοπτρίζουν το απόλυτο αίσθημα της πολυτέλειας. Και αφού έχουμε την τιμή να σας συνοδεύουμε στο μαγικό κόσμο της μόδας, ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε τα επόμενα αγαπημένα σας σκουλαρίκια! 

Extra tip: Πώς θα επιλέξετε το σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια

Από το 1949 ακούμε τους προβληματισμούς σας και ξέρουμε πως η επιλογή του σωστού κοσμήματος μπορεί να είναι απαιτητική. Εδώ λοιπόν είναι μερικές συμβουλές από το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι σκουλαρίκια:

  • Κατηγορία Σκουλαρικιών: Καταρχάς, αποφασίστε αν ψάχνετε για σκουλαρίκια κρεμαστά, κρίκους, καρφίτσες ή σκουλαρίκια με πέτρες. Η κατηγορία του σκουλαρικιού εξαρτάται από το στυλ σας και τον τρόπο που θα τα φορέσετε.
  • Περίσταση: Σκεφτείτε την περίσταση για την οποία χρειάζεστε τα σκουλαρίκια. Για παράδειγμα, λεπτά και διακριτικά σκουλαρίκια είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, ενώ μεγαλύτερα και πιο λαμπερά μπορεί να είναι κατάλληλα για πιο επίσημες εκδηλώσεις.
  • Χρώμα: Συνδυάστε το χρώμα των σκουλαρικιών με το χρώμα του ρούχου σας. Ορισμένα χρώματα, όπως το χρυσό και το ασημί, είναι πολύ ευέλικτα και ταιριάζουν με πολλά χρώματα, ενώ το ροζ χρυσό προσθέτει μια νότα ρομαντισμού στην εμφάνισή σας.
  • Σχήμα: Επιλέξτε το σχήμα των σκουλαρικιών με βάση το σχήμα του προσώπου σας. Για παράδειγμα, σκουλαρίκια με κρίκους μπορεί να τονίσουν ένα λεπτό πρόσωπο, ενώ τα κρεμαστά μπορεί να δώσουν περισσότερη λάμψη σε ένα στρογγυλό πρόσωπο και φινέτσα σε ένα πιο μακρύ λαιμό.
  • Στυλ: Τέλος, μην ξεχνάτε να ακολουθείτε πάντα το δικό σας προσωπικό στυλ και το αίσθημα της μόδας που αγαπάτε. Επιλέξτε σκουλαρίκια που σας αρέσουν και σας κάνουν να νιώθετε άνετα και όμορφα.

Τα σκουλαρίκια είναι ένας τρόπος να εκφράσετε το στυλ σας και να προσθέσετε λάμψη σε κάθε εμφάνισή σας. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και θα βρείτε πάντα το σωστό ζευγάρι σκουλαρικιών για κάθε περίσταση! 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    159.00 225.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    255.00 350.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    135.00 185.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Προτεινόμενο
    830.00 1140.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    225.00 309.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    117.00 165.00€ price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    39.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    109.00 price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    119.00 165.00€ price.perUnitTitle