ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Ασημένιες εικόνες για νεογέννητα

18 προϊόντα

Με τον ερχομό ενός νέου μέλους σε μία οικογένεια, εμφανίζεται και η ανάγκη να προμηθευτείτε συμβολικά δώρα όπως ασημένιες εικόνες για νεογέννητα. Τα δώρα και τα αξεσουάρ που προορίζονται για μικρά μωρά έχουν περισσότερη συμβολική αξία, παρά υλική. Επομένως, μία ασημένια εικόνα για νεογέννητο είναι ιδανική προσφορά για την «πνευματική» προστασία που χρειάζεται από τις πρώτες ημέρες της ζωής του. Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε δεκάδες ασημένιες εικόνες για νεογέννητα και θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία σε περίτεχνα δωράκια, εικονίτσες για βάπτιση, εικόνες για κούνια μωρού, εορταστικές περιστάσεις και όποια άλλη χρήση σας εξυπηρετεί περισσότερο. Ένα υπέροχο δώρο που είναι μια καταπληκτική ένδειξη αγάπης και πνευματικότητας για όλα τα μωράκια, που συμβολίζει τύχη και μακροζωία.

Ανακαλύψτε ασημένιες εικόνες για νεογέννητα αγοράκια και κοριτσάκια στο SENZIO Belibasakis.


Καθώς υποδέχεστε ένα νέο μέλος στη δική σας οικογενειακή ζωή ή αγαπημένων προσώπων, είναι σημαντικό να κάνετε μία «τρυφερή» προσφορά στα πρώτα του αποκτήματα. Υπάρχει πιο συμβολικό και διαχρονικό δώρο ανάμεσα στα ασημένια δώρα για νεογέννητα από μια όμορφη εικονίτσα που απεικονίζει ένα ιερό και άγιο πρόσωπο για να το προστατεύει σαν φυλαχτό; Στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε μια πλούσια ποικιλία σε παιδικές εικόνες από ασήμι, οι οποίες έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μαυρίζουν με το πέρασμα του χρόνου και να διατηρούν τα χρώματά τους αναλλοίωτα. Για τη συντήρησή τους μάλιστα, αρκεί περιστασιακά ένα απλό καθάρισμα με υγρό πανί -χωρίς καθαριστικά- και θα διατηρούνται πάντα σαν καινούργιες! 

Ανακαλύψτε εικόνες για νεογέννητο αγόρι, αλλά και εικόνες για νεογέννητα κοριτσάκια μέσα από διαφορετικές παραλλαγές ροζ, σιέλ και παλ χρώματα, έγχρωμες παραστάσεις, φιόγκο στη μέση και περιμετρικό κορδονάκι, ασημένιο υλικό, με κάδρο και προστατευτική γυάλινη όψη για να τις κρεμάσετε είτε στον τοίχο, είτε στην κούνια του μωρού, είτε να τις τοποθετήσετε στο τραπέζι. 

Ασημένια εικόνα για κούνια, για βάπτιση, για «καλωσόρισμα» και κάθε άλλη περίσταση!


Είτε ψάχνετε φυλαχτά για μωρά για να κρεμάσετε στην κούνια τους, είτε θα παρευρεθείτε σε βάφτιση, είτε θέλετε να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος της οικογένειας σας, οι ασημένιες εικόνες για νεογέννητα είναι το κατάλληλο δώρο. Μπορείτε να βρείτε φυλαχτά για κούνια και ασημένιες εικόνες 925o με σφραγίδα πιστοποίησης υλικού, εικόνες που στο πίσω μέρος έχουν κουμπάκι που παίζει απαλή μουσική για να του κρατούν παρέα ή ακόμα μπορείτε να βρείτε ασημένια εικόνα για βάπτιση για να την τοποθετήσετε σε ρούχα ή σκεπάσματα, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα. 

Ανακαλύψτε την κατάλληλη ασημένια εικόνα για νεογέννητο και τους γονείς στο SENZIO Belibasakis.


Ένα φυλαχτό μωρού και μία ασημένια εικόνα για νεογέννητο είναι πάντα η πιο περίτεχνη και συμβολική προσφορά που μπορείς να κάνεις σε ένα νέο μωρό και τους νέους γονείς του. Σίγουρα, επειδή στα δώρα μετράει πάντα η κίνηση και η σκέψη, το καλύτερο δώρο είναι εκείνο που δηλώνει αγάπη, φροντίδα και προστασία. Οι εικόνες αγίων και γενικά οι ασημένιες εικόνες έχουν ξεχωριστή θρησκευτική σημασία και συμβολική αξία και είναι πάντα η ιδανική επιλογή για να υποδεχτείτε και να καλωσορίσετε τα νεογέννητα βρέφη στον κόσμο, αλλά να υποστηρίξετε με μία πνευματική πρόθεση το υπέροχο αυτό θαύμα που συμβαίνει στους νέους γονείς! 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
33.00 37.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-11% Νέο Προτεινόμενο
33.00 37.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-14% Νέο Προτεινόμενο
30.00 35.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-14% Νέο Προτεινόμενο
30.00 35.00€ price.perUnitTitle
Έκπτωση-14% Νέο Προτεινόμενο
30.00 35.00€ price.perUnitTitle