ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα
button.skipToContent

Προσφορές σε κοσμήματα

2,263 προϊόντα

Προσφορές σε χρυσά κοσμήματα, σε ασημένια, με πολύτιμους λίθους τελείως απλά, για την αγαπημένη σου, για το μικρό σου αγγελούδι αλλά και για εκείνον! Ό,τι και ψάχνεις το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis είναι ο προορισμός για όσους αναζητούν τις καλύτερες προσφορές σε χρυσά κοσμήματα μοναδικής ποιότητας που θα σε συντροφεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε κάθε περίσταση. Εδώ, θα βρείτε την πιο πλούσια ποικιλία από προσφορές σε γυναικεία κοσμήματα αλλά και ανδρικά και παιδικά κοσμήματα σε εκπληκτικές τιμές, καθώς και εντυπωσιακές επιλογές σε χρυσά κοσμήματα για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας κάτι που θα τους συτροφεύει σε όλες τις περιστάσεις της ζωής σας.

Είτε αναζητάτε ιδιαίτερα κοσμήματα για να χαρίσετε στον εαυτό σας είτε ψάχνετε για το τέλειο δώρο-κόσμημα για κάποιον αγαπημένο, το SENZIO Belibasakis σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να βρείτε αυτό που αναζητάτε σε ανταγωνιστικές τιμές με προσφορές σε περισσότερα από 2.000 κοσμήματα.

Ανακαλύψτε εκπληκτικές προσφορές σε χρυσά κοσμήματα στο SENZIO Belibasakis

Ποιος δεν θέλει να κακομάθει λίγο τον εαυτό του με προσφορές σε χρυσά κοσμήματα; Όλοι! Ή μπορεί ακόμα να θέλετε να κακομάθετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο! Όπως και να έχει ένα κόσμημα σμιλεμένο από χρυσό είναι η σίγουρη συνταγή επιτυχίας. 

Στο SENZIO Belibasakis, σας περιμένουν περισσότερες από 2.000 προσφορές σε μια ποικιλία χρυσών κοσμημάτων για όλες τις προτιμήσεις. Για τις γυναίκες, διαθέτουμε υπέροχα χρυσά δαχτυλίδια σε τιμές καλύτερες από αυτές των εκπτώσεων 2024 αλλά και χρυσά γυναικεία κολιέ και βραχιόλια σε κίτρινο χρυσό, λευκόχρυσο ή και στο μοντέρνο ροζ-χρυσό σε προσφορά που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και φινέτσα και φυσικά σε εκπληκτικές τιμές.

Οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν από μια συλλογή χρυσών ανδρικών σταυρών και βραχιολιών που ανταποκρίνονται στον δυναμικό χαρακτήρα καθώς επίσης και από μια ποικιλία σε μανικετόκουμπα, χρυσές ανδρικές αλυσίδες, χρυσά δαχτυλίδια και πολλά άλλα για τις ειδικές περιστάσεις. Και φυσικά για τα παιδιά, έχουμε γλυκά παιδικά βραχιόλια και σκουλαρίκια σε προσφορά που θα τα κάνουν να λάμπουν.

Προσφορές σε σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ γιατί οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Στο SENZIO Belibasakis, σας προσφέρουμε μια εντυπωσιακή συλλογή από σκουλαρίκια σε προσφορά, βραχιόλια αλλά και εκατοντάδες προσφορές σε κολιέ! Είτε αν ψάχνετε ένα βραχιόλι που θα αγκαλιάσει με φινέτσα τον καρπό σας, είτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε προσφορά είτε ένα κολιέ σε τιμή που θα σας εκπλήξει το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis διαθέτει μια πλούσια ποικιλία από κοσμήματα σε προσφορά που θα σας συντροφεύσουν σε κάθε περίσταση ακόμα και στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας!

Ακόμα και για προσφορές σε βαφτιστικούς σταυρούς με αλυσίδα το SENZIO Belibasakis έχει τη λύση

Προσφορές σε βαφτιστικούς σταυρούς με αλυσίδα, με διακριτικές λεπτομέρειες, βαφτιστικούς σταυρούς διακοσμημένους με πολύτιμους λίθους ή απλούς, όποιο στυλ αυτού του ιδιαίτερου κοσμήματος σας ταιριάζει στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή από βαφτιστικούς σταυρούς σε εκπληκτικές τιμές. Οι βαφτιστικοί σταυροί είναι άλλωστε ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα που θα συντροφεύει το μικρό παιδί μέχρι και την ενηλικίωσή του γι’ αυτό και γνωρίζουμε πως η επιλογή του κατάλληλου σχεδίου μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη. 

Οι προσφορές μας σε βαφτιστικούς σταυρούς με αλυσίδα σας επιτρέπουν να βρείτε τον τέλειο σταυρό που θα συμπληρώσει αυτήν τη σημαντική στιγμή με στυλ και κομψότητα, χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Επιλέξτε τον βαφτιστικό σταυρό που σας αρέσει και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή παρέα πάντα με το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis.

Και προσφορές σε παιδικά σκουλαρίκια για τους μικρούς μας φίλους

Προσφορές σε παιδικά σκουλαρίκια σε απίστευτα χρώματα και σχέδια. Παιδικά σκουλαρίκια χρυσά, μικροί κρίκοι, γλυκά κερασάκια και καρδούλες και εκατοντάδες άλλα σχέδια για να διαλέξεις από την πλούσια συλλογή του SENZIO Belibasakis. Κατανοούμε απόλυτα πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια και η ποιότητα όταν πρόκειται για τα αξεσουάρ των παιδιών σας γι’ αυτό και στη συλλογή μας, θα βρείτε γοητευτικά και ποιοτικά παιδικά σκουλαρίκια που είναι σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια. Με τις προσφορές μας, μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σας τα πιο όμορφα σκουλαρίκια που θα τα κάνουν να λάμπουν. Επιλέξτε ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και υλικά και δώστε στα μικρά σας αγαπημένα ένα αξεσουάρ που θα τους συνοδεύει με χαρά και στυλ.

Εξερευνήστε όλη μας τη συλλογή με επώνυμα κοσμήματα σε καταπληκτικές τιμές από όλα τα κορυφαία brands

Στο SENZIO Belibasakis, σας προσφέρουμε μια εντυπωσιακή ποικιλία από επώνυμα κοσμήματα σε προσφορά, συνώνυμα της αισθητικής και της ποιότητας των κορυφαίων brands. Ανακαλύψτε τον κόσμο των κοσμημάτων SENZIO Belibasakis, BOSS Jewelry, Breuning και κοσμήματα MetronGold, Maschio Femmina, Veres4ever, Tommy Hilfiger αλλά και κοσμήματα Rosefield, Calvin Klein, Lee Cooper, κοσμήματα Filva Oro και MV Preziosa μέσα από μια συλλογή που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Από την κομψότητα και τη λάμψη του χρυσού έως τη σύγχρονη και διαχρονική σχεδίαση, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε τα πιο αγαπημένα brands κοσμημάτων που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την προσιτότητα. Αναβαθμίστε το στυλ και τη συλλογή σας με αυτά τα επώνυμα κοσμήματα σε απίστευτες τιμές.

Ανακαλύψτε τα κοσμήματα που θα απογειώσουν την εμφάνισή σας σε κάθε περίσταση και επωφεληθείτε από τις ασύγκριτες ευκαιρίες που προσφέρει το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis.

Βρείτε σήμερα το τέλειο κόσμημα που ταιριάζει στην προσωπικότητά στο SENZIO Belibasakis!

Εκατοντάδες προσφορές σε κοσμήματα για να σας συντροφεύσουν σε κάθε περίσταση

Είτε ψάχνετε για ένα λαμπερό χρυσό δαχτυλίδι για την αγαπημένη σας, είτε ένα χρυσό κολιέ που θα ξεχωρίσει σε μια επίσημη εκδήλωση, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε αμέτρητες επιλογές. Οι προσφορές μας σε χρυσά κοσμήματα καλύπτουν κάθε προτίμηση και περίσταση και τα κοσμήματά μας είναι προορισμένα να κρατήσουν για πάντα. 

Αναρωτιέστε ακόμα πώς θα αποκτήσετε μοναδικές προσφορές σε κοσμήματα;

Μια επίσκεψη είτε στο φυσικό μας κατάστημα είτε στο eshop μας θα σας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο των κοσμημάτων. Αν λοιπόν αναζητάτε προσφορές σε χρυσά κοσμήματα ή αν ψάχνετε τις τελευταίες τάσεις το κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis διαθέτει μια πλούσια συλλογή από κωδικούς που δεν θα σας απογοητεύσουν. Μπορεί το φυσικό μας κατάστημα να βρίσκεται στο Ηράκλειο αλλά κάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και με δωρεάν μεταφορικά έτσι ώστε να έχετε πάντα στο χέρι σας τις καλύτερες προσφορές σε κοσμήματα.

Και μην ξεχνάτε: Εκτός από κοσμήματα σε προσφορά, στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis θα βρείτε και προσφορές σε επώνυμα ρολόγια για να ολοκληρώσετε κάθε εμφάνιση! 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-29% Νέο Προτεινόμενο
    159.00 225.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    345.00 480.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-27% Νέο Προτεινόμενο
    109.00 150.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    1340.00 1850.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2930.00 4070.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    949.00 1310.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    2090.00 2910.00€ price.perUnitTitle