ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ σε Ελλάδα και Κύπρο
Παραλαβή από το κατάστημα

Γυναικεία Βραχιόλια

317 προϊόντα

Τα γυναικεία βραχιόλια αποτελούν το απόλυτο κόσμημα που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και το στυλ. Τι καλύτερο από ένα μοντέρνο βραχιόλια για να κοσμήσει τον καρπό σας; 

Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, προσφέρουμε μια ποικιλία από εκατοντάδες επιλογές, σε χρυσά γυναικεία βραχιόλια, βραχιόλια με αλυσίδα και γυναικεία βραχιόλια χειροπέδες, βραχιόλια με πολύτιμες πέτρες που δίνουν ένα ξεχωριστό αίσθημα πολυτέλειας αλλά και ροζ χρυσά γυναικεία βραχιόλια που προσθέτουν μια ζεστή πινελιά στο στυλ σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να \επιλέξτε το γυναικείο βραχιόλι που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας και προσθέστε λάμψη και φινέτσα σε κάθε εμφάνισή σας, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Τα χρυσά γυναικεία βραχιόλια αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ για να λάμψετε σε κάθε περίσταση και στο SENZIO Belibasakis το γνωρίζουμε πολύ καλά 

Τα χρυσά γυναικεία βραχιόλια αποτελούν ένα από τα πιο εμβληματικά γυναικεία κοσμήματα που μπορούν να μεταμορφώσουν το στυλ και την εμφάνιση μιας γυναίκας. Στο SENZIO Belibasakis, κατανοούμε τη σημασία της λάμψης και της κομψότητας, και γι' αυτό προσφέρουμε μια εξαιρετική ποικιλία από χρυσά γυναικεία βραχιόλια που είναι σχεδιασμένα για να εντυπωσιάσουν. Είτε επιλέξετε ένα διακριτικό βραχιόλι για την καθημερινή σας εμφάνιση, είτε ένα λαμπερό βραχιόλι για μια ειδική περίσταση, τα χρυσά γυναικεία βραχιόλια μας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Επιλέξτε τη λάμψη του χρυσού για να ενισχύσετε την προσωπικότητά σας και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εντύπωση.

Επιλέξτε δύο ή περισσότερα βραχιόλια και δημιουργήστε το απόλυτο σετ για να συντροφεύσει κάθε σας στιγμή!

 Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σετ βραχιολιών που θα αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας. Επιλέξτε από την πλούσια ποικιλία των βραχιολιών της συλλογής μας και συνδυάστε χρυσά, ροζ χρυσά ή βραχιόλια με πολύτιμες πέτρες, και δημιουργήστε ένα σύνολο που θα σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το σετ βραχιολιών είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε λάμψη και φινέτσα σε κάθε περίσταση, ενώ δίνετε έμφαση στο δικό σας ατομικό στυλ ακόμα και τις ημέρες που είστε αναποφάσιστη!

Είτε αναζητάτε γυναικεία βραχιόλια χειροπέδα, βραχιόλια με αλυσίδα ή με πολύτιμες πέτρες, βρείτε αυτό που σας εκφράζει ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές.

Από γυναικεία βραχιόλια χειροπέδα που προσδίδουν διακριτική λάμψη και δυναμισμό, μέχρι βραχιόλια με αλυσίδα που προσθέτουν μια δόση μοντέρνας κομψότητας, και βραχιόλια με πολύτιμες πέτρες που αναβαθμίζουν το στυλ σας, στο SENZIO Belibasakis θα βρείτε αυτό που σας εκφράζει. Εξερευνήστε τη μοναδική μας συλλογή και επιλέξτε τα βραχιόλια που σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση.

Για εσάς που θέλετε να προσθέσετε μια νότα ρομαντισμού στο στυλ σας τα ροζ γυναικεία βραχιόλια είναι η επιλογή σας!

Τα ροζ γυναικεία βραχιόλια αντιπροσωπεύουν τη ζεστασιά, τη θηλυκότητα και τον ρομαντισμό. Στο SENZIO Belibasakis, προσφέρουμε μια μοναδική συλλογή από βραχιόλια από ροζ χρυσό που θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη λάμψη στο στυλ σας. Ανακαλύψτε τη μαγεία του ροζ χρώματος και επιλέξτε το γυναικείο βραχιόλι που εκφράζει απόλυτα την προσωπικότητά σας, προσθέτοντας μια ρομαντική πινελιά σε κάθε εμφάνισή σας.

Από το 1949, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε γυναικεία βραχιόλια και κοσμήματα από όλα τα αγαπημένα σας brands.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των κοσμημάτων μας έχει επιτρέψει να επιλέξουμε τα κορυφαία brands που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, το στυλ και την καινοτομία. Στο κοσμηματοπωλείο SENZIO Belibasakis, θα βρείτε κομψά γυναικεία κοσμήματα από brands όπως BOSS Jewelry, Breuning, γυναικεία κοσμήματα MetronGold, Maschio Femmina, κοσμήματα Veres4ever, Tommy Hilfiger, Rosefield, Calvin Klein, Lee Cooper, Filva Oro και MV Preziosa. Κάθε κομμάτι αντιπροσωπεύει την αρτιότητα της κατασκευής του και την αγάπη μας για την αισθητική. Επιλέξτε από μια εκλεκτή ποικιλία κοσμημάτων από τα brands που εμπιστευόμαστε, και αναδείξτε τον προσωπικό σας στυλ με εξαιρετικά γυναικεία βραχιόλια και κοσμήματα όπως κολιέ, γυναικεία δαχτυλίδια και σταυρούς για να ολοκληρώσετε το στυλ σας.

 

Δείτε περισσότερα
Προϊόντα / σελίδα
    Έκπτωση-25% Νέο Προτεινόμενο
    575.00 770.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Νέο Προτεινόμενο
    595.00 825.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    75.00 79.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    122.00 129.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-28% Προτεινόμενο
    119.00 165.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    75.00 79.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-6%
    65.00 69.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-4% Προτεινόμενο
    95.00 99.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-6%
    65.00 69.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-5% Προτεινόμενο
    75.00 79.00€ price.perUnitTitle
    Έκπτωση-6% Προτεινόμενο
    103.00 109.00€ price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    199.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    69.90 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    59.90 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    109.00 price.perUnitTitle
    Νέο Προτεινόμενο
    139.00 price.perUnitTitle